Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 19-Jul-2025 14:47:03

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous 1 2 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 25-Aug-2004 23:22:22 
jaa, likums neaizliedz nopirkt legaalu CD, paarrakstiit to uz matricas un orginaalu izmest. Nav nekas pavairots, nav komerciaala nodariijuma. Maajaas pat driikst visu paarrakstiit uz matricaam kaa rezerves kopijas- tirgot nedriikst gan. Likumu arii rakstiijushi cilveeki...

ddff

Quote:
...ne reizi vien ir naacies intervijaas aarzemju medijos lasiit par leileiigiem slavenajiem DJ kas staasta cik forshi ir tagad kad vinjsh "ripped my entire CD collection to mp3" un tagad varot vajadziibas gadiijumaa speeleet setu uz 2 notebookiem.... bet ne par to ir staasts.

nefig runaat par to kaa buutu, kaadi onkulji naaks, ko atnjems, ko neatnjems, kaados gadiijumos izdraaziis a kaados nee. lasam likumus, vai konsulteejamies ar shajaa jomaa erudiitiem cilveekiem (ja slinkums lasiit) un nebuus jautaajumu un variaciju. likums visbiezjaak neparedz iipashas variaacijas taa interpretaacijaa :twisted:

Post subject:
PostPosted: 27-Aug-2004 17:05:08 
Mikseris.LV power user

Kapec es teicu, ka PASAULES DJ spele uz CDR.?
-
skaidrs ka viniem ir Promo ir vinju gabali ir vinju RMX. BET
-
Es redzeju kad DJ speleja uz CDR (nebija nekads promo, vai vinja gabals vai RMX). !!!!
-
un vinjam bija pilna mape ar tadiem (ka piemers varetu but Kai Tracid).
-----------
Kas te mums LV ar to lietu, es isti nesapratu, tas razborkas ar Roxy ari bija kaut kas divains.

Post subject:
PostPosted: 28-Aug-2004 10:40:55 
lai gan retais (es domaaju taadus, kas ir nopietni speeleejushi plates) noliedz vinyl plashu skanjas iipasho auru un baudu speleeet tieshi plates, tomeer jau sen vairs nav nekaads paarsteigums ka pasaulee pieprasiiti dji ar vien biezhaak plates nomaina pret digitaaliem neseejiem.

tam par iemeslu ir gan iespeeja speeleet savu tikko uzcepto gabalu, gan arii taisiit savas edit versijas citiem gabaliem. tomeer viiriem, kas daudz celjo, ljoti svariiga ir mobilitaate. esat kaadreiz meeginaajushi panest somu ar 100 plateem? veel ljoti svariigs faktors ir bagaazhas probleemas avioliinijaas. tu pats aizlido uz amsterdamu bet tava bagaazha vienaa mieraa nolaizhas berliines lidostaa. tad nu tev ir gigs, tev ir jaarocko 2000 cilveeku, bet plashu nav..........

ar digitaaliem neseejiem ir vieglaak, gan N-tie CD gan laptops mieriigi saiet nelielaa sominjaa, ko var panjemt lidzmashiinaa sev liidzi, nevis atdot bagaazhas nodaliijumaa.

p.s. iipashi gan neesmu peetiijis sho lietu, bet izskataas ka house un dnb sceena vairaak iemiiljojushi CD, turpretii techno viiri vairaak lieto laptopus ar dazhaadiem interesantiem interfeisiem, piem. Finalscrats... tagad arii jauko mixeru kompaanija RANE saakusi ko liidziigu razhot...

veel esmu ieveerojis ka peedejaa laikaa viena seta ietvaros arvien vairaak sapluust LIVE perfomances ar DJ lietaam.

bet taas jau ir lietas, kas padara muusu dziivi eertaaku. jaunajaie censonjiem gribeetos atgaadinaat, ka galvenais shajaa visaa tomeer ir muuzika. man personiigi ir vienalga uz kaa dj speelee, es veerteeju ko vinsh speelee un kaa! don't believe the hype!

loud.

Post subject:
PostPosted: 28-Sep-2004 13:24:55 
A ja piemeram Dīdžejs klubā atskanjo savu muzonu,kuru taisijis uz nelegālām programām un izmantojis nelegalas skanju kolekcijas,piemeram nopircis tirgū pa 3 ls kādu Steinberg produktu, vai tad tas ari skitās nelegali? Neviens tak nevar uzzināt, kādā veidā tu to muzonu taisiji! Un uz majām tak poliči nenaks parbaudit,ko?

Post subject: kaa tad!!!
PostPosted: 29-Sep-2004 9:37:19 
cik esu uz kom[pi speeleejis uz dazhnedazhaadaam programmaam(bpm studio uttt) man persooniigi nepatiik. nau vairs tas tad labaak uz diviem latgaliitee par 25 lspirktiem parastiem cd atskanjotaajiem un veel suudiighaakas pulc!!! bus jautraak un efektiivaak!!

Post subject:
PostPosted: 29-Sep-2004 14:26:34 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

To pe_joke!

Tu gan te galigo sviestu sarunaaji...
Un vel piedevaam galigi nevietaa.
Ja gribi padiskuteet par Dj progaam uztaisi savu topic, un tad palasi kas un kaa... :idea:

Post subject:
PostPosted: 29-Sep-2004 22:07:39 
Mikseris.LV power user

..... a viss sakas ar Roxy DJ........ :)

Post subject:
PostPosted: 01-Oct-2004 11:38:31 
Quote:
lai gan retais (es domaaju taadus, kas ir nopietni speeleejushi plates) noliedz vinyl plashu skanjas iipasho auru un baudu speleeet tieshi plates, tomeer jau sen vairs nav nekaads paarsteigums ka pasaulee pieprasiiti dji ar vien biezhaak plates nomaina pret digitaaliem neseejiem.

tam par iemeslu ir gan iespeeja speeleet savu tikko uzcepto gabalu, gan arii taisiit savas edit versijas citiem gabaliem. tomeer viiriem, kas daudz celjo, ljoti svariiga ir mobilitaate. esat kaadreiz meeginaajushi panest somu ar 100 plateem? veel ljoti svariigs faktors ir bagaazhas probleemas avioliinijaas. tu pats aizlido uz amsterdamu bet tava bagaazha vienaa mieraa nolaizhas berliines lidostaa. tad nu tev ir gigs, tev ir jaarocko 2000 cilveeku, bet plashu nav..........

ar digitaaliem neseejiem ir vieglaak, gan N-tie CD gan laptops mieriigi saiet nelielaa sominjaa, ko var panjemt lidzmashiinaa sev liidzi, nevis atdot bagaazhas nodaliijumaa.

p.s. iipashi gan neesmu peetiijis sho lietu, bet izskataas ka house un dnb sceena vairaak iemiiljojushi CD, turpretii techno viiri vairaak lieto laptopus ar dazhaadiem interesantiem interfeisiem, piem. Finalscrats... tagad arii jauko mixeru kompaanija RANE saakusi ko liidziigu razhot...

veel esmu ieveerojis ka peedejaa laikaa viena seta ietvaros arvien vairaak sapluust LIVE perfomances ar DJ lietaam.

bet taas jau ir lietas, kas padara muusu dziivi eertaaku. jaunajaie censonjiem gribeetos atgaadinaat, ka galvenais shajaa visaa tomeer ir muuzika. man personiigi ir vienalga uz kaa dj speelee, es veerteeju ko vinsh speelee un kaa! don't believe the hype!

loud.
nu re vot sitam te tautietim es piekriitu. taa kaa diskusija ir apsiikusi, manupraat, ir pienaacis iistas laix kaadam sitpri esentiaalam jautaajumam. Jautaajums, kaa jau parasti gjeniaalie jautaajumi, ir ljoti vienkaarss.
KAAPEEC ESAT DIIDZEJI?
nevis kaapeec speeleejat muuziku, bet kaapeec saucat sevi par diidzejiem. Argumenteeta atbilde uz saadu jautaajumu izsmelj arii visas diskusijas par disku kopeesanu, mp3 lietaam, utt. utjp.

tagad jaaskrien, bet driiz ieliksu arii savu viedokli.

Post subject: bpm studio
PostPosted: 19-Sep-2005 10:44:23 
kur es vareestu nokachaat bpm studio pleyeri???
luudzu paliidziet

izmisiigs sauciens peec paliidziibas
ar ciennu
birkows@inbox.lv :shock: :roll:

Post new topic  Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous 1 2 3

All times are UTC+02:00