Quote:
lai gan retais (es domaaju taadus, kas ir nopietni speeleejushi plates) noliedz vinyl plashu skanjas iipasho auru un baudu speleeet tieshi plates, tomeer jau sen vairs nav nekaads paarsteigums ka pasaulee pieprasiiti dji ar vien biezhaak plates nomaina pret digitaaliem neseejiem.
tam par iemeslu ir gan iespeeja speeleet savu tikko uzcepto gabalu, gan arii taisiit savas edit versijas citiem gabaliem. tomeer viiriem, kas daudz celjo, ljoti svariiga ir mobilitaate. esat kaadreiz meeginaajushi panest somu ar 100 plateem? veel ljoti svariigs faktors ir bagaazhas probleemas avioliinijaas. tu pats aizlido uz amsterdamu bet tava bagaazha vienaa mieraa nolaizhas berliines lidostaa. tad nu tev ir gigs, tev ir jaarocko 2000 cilveeku, bet plashu nav..........
ar digitaaliem neseejiem ir vieglaak, gan N-tie CD gan laptops mieriigi saiet nelielaa sominjaa, ko var panjemt lidzmashiinaa sev liidzi, nevis atdot bagaazhas nodaliijumaa.
p.s. iipashi gan neesmu peetiijis sho lietu, bet izskataas ka house un dnb sceena vairaak iemiiljojushi CD, turpretii techno viiri vairaak lieto laptopus ar dazhaadiem interesantiem interfeisiem, piem. Finalscrats... tagad arii jauko mixeru kompaanija RANE saakusi ko liidziigu razhot...
veel esmu ieveerojis ka peedejaa laikaa viena seta ietvaros arvien vairaak sapluust LIVE perfomances ar DJ lietaam.
bet taas jau ir lietas, kas padara muusu dziivi eertaaku. jaunajaie censonjiem gribeetos atgaadinaat, ka galvenais shajaa visaa tomeer ir muuzika. man personiigi ir vienalga uz kaa dj speelee, es veerteeju ko vinsh speelee un kaa! don't believe the hype!
loud.
nu re vot sitam te tautietim es piekriitu. taa kaa diskusija ir apsiikusi, manupraat, ir pienaacis iistas laix kaadam sitpri esentiaalam jautaajumam. Jautaajums, kaa jau parasti gjeniaalie jautaajumi, ir ljoti vienkaarss.
KAAPEEC ESAT DIIDZEJI?
nevis kaapeec speeleejat muuziku, bet kaapeec saucat sevi par diidzejiem. Argumenteeta atbilde uz saadu jautaajumu izsmelj arii visas diskusijas par disku kopeesanu, mp3 lietaam, utt. utjp.
tagad jaaskrien, bet driiz ieliksu arii savu viedokli.