Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 13-Jul-2025 21:04:54

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16-Jul-2004 16:57:20 
Quote:
ko tu gvelz??? kaac 50euro par stundu??? eiropaa?
Bogdans Tarans - 100,-euro stundaa
paareejie dj apmeeram ap 25-50,-Ls/ par setu(ne mazaaku kaa 2h)
es par 40-50,-ls speeleeju 2-3 h stabili

Mosh kaut kur Alzhiirijaa vai Iraakaa ir 50,-euro
-
-
un tu butu?

Post subject:
PostPosted: 19-Jul-2004 10:59:07 
lai paliek nosleepums...

Post subject:
PostPosted: 19-Jul-2004 15:48:28 
Mikseris.LV power user

Quote:
lai paliek nosleepums...
----------
A, varbut tu esi kads popsigs djs un negribi sevi atvert :)
------
Mes jau gribam zinat tadu gudru cilveku -- bet tu sevi neprezente.

Post subject:
PostPosted: 20-Aug-2004 12:39:55 
Man liekas, te ir noticis viens liels paarpratums!!!!
Cik es esmu saskaaries ar pasaakumu organizeešanu, sisteema ir taada: Ir tusiņš, kas ir pieteikts autortiesiibu aģentūrai Akka/laa.
Ir konkrēts ienaakums, no kura pēc likums 10% no tā par mehānisku mūzikas atskaņošanu samaakaa Akkai, kura IT KAA tālak to sadala uz māksliniekiem.
Un ir vienalga no kaada avota tu spēlē, kaut no lentaam.
Tad kāda jēga, piem. Pioneer aparaatiem ar SD kartēm, tad jau automātiski, tas ir nelegāls aparaats. Vai tie skolnieciņi, kas spēlē uz PC.
Es varu spēlēt kaut no sava mobilaa!!
Cits jautājums ir par pasaakuma kaa taada likumību. Bet par to jau nav jaauztraucās Dj, bet gan pasākuma organizatoriem!!! Ne taa?!?!?

Post subject: autortiesiibas
PostPosted: 21-Aug-2004 14:06:49 
jautaajums ir divdaljiigs:
1) klubs/rave nomaksaa autortiesiibaam par publisko atskanjoshanu[akalaka gadiijumaa 10% no ieejas]
2) DJs atskanjo legaalu materiaalu[savu vai cita autora/izpildiitaaja uz licenceeta datu neseeja]

jebkura cita darbiiba ir nelegaala un Juus/klubu var sodiit pa pilnu spoli gan administratiivi, gan konfisceejot visu atskanjoshanas traktu[CD/PC/tumbas....bumbas.]

Post subject: MaX
PostPosted: 21-Aug-2004 17:35:04 
Tas nozimee, ka man uz klubu jaastiep viss savs trisdurvju skapis ar diskiem, lai paraaditu. ka es tos diskus esu legali pircis???
Es nedrixtu iecept tikai sev vajadzigas dziesmas savaa vienaa diskaa, lai butu ertaka straadaashana???
Tas taksh ir sviesc!!!!
Un ja es esu nopircis par NENORMALU PIKJI MD dj aparaatu, lai ertak straadaat. Legalus MD uz vienas rokas pirxtiem var saskaitiit!!!
Ko man tagad darit??? Sviest to playeri aaraa???
Taadaa gadiijumaa Latvijas diidzejiem es paredzu dinozauru likteni! :evil:
Un ja ari, teiksim, organizators nav nomaxajis autortiesiibas, par to visa atskanjoshanas trakta konfisceeshanu ari taa diivaini: ja to liek firma, kam nav nekaada sakara ar muzikaalo materiaalu. Didzejs ir pavisam cits. Es savaam tumbaam klaat kerties neljaushu!!! :twisted:
Cik garsh tik plats!!!

Post subject:
PostPosted: 21-Aug-2004 23:21:05 
Mikseris.LV power user

Es ari domaju ka te ir kaut kads sviesccc.
-
Ka es zinu.
1) Klubs/organizators samaksa par publisko atskanjoshanu kadus % un viss.

uz kadiem nesejiem tu spele - pofig.
-
(apskatiet ARZEMES party ieraxtus - uz kadiem CD spele DJi? uz CDR vai Promo. - pie tam CDR - DOFIGA)
+ tagad daudz DJ sak spelet un NOTEBOOK, ara dazhadam Final Scratch utt -- ko ar tiem darit??
-
labi, ja spele uz VINYL, problemas parasti nebus, jo pirati tos nerazho un cilveki pashi neraksta - vienigais var but problemmas tad ar White Label platem.
-
Interesanti, kad Riga bija tusinji kur speleja no BABINA LENTAM - tie ari bija LICENZETI???
------------
Ja pie MUMS LV, ta AKKA vai ka tur vinju - taisis tadus jokus - tad LATVIAN DJ CULTURE NOMIRS !!!
-
ta, ka nezinu - varbut vajag lai ta organizacija uztaisa oficialo reportu par DJ un legalo produkciju (un lai paskaidro situaciju arzemes)

Post subject:
PostPosted: 23-Aug-2004 11:32:41 
DJ kultuura neizmirs, ja juus pashi vinju nenogremdeesies speeleejot no krutkaam. Vajag izskauzt no tirgus tos leetos djus un tad pareejiem vairaak maksaas! Man ir po...j - es peerku par peedeejaam kapeikaam plates un speeleeju. Un man tas sagadaa prieku1

Lai top gaisma!

Post subject: beernuDJ
PostPosted: 23-Aug-2004 23:03:25 
laikam kaada dalja no sheit runaajushiem djiem ir veel ljoti jauni.
"es nedoshu njemt savas tumbas"
"speeleeshu pofig uz kaa un ar ko"
...etc.
juusu zinaashanai ir taadi onkulji PEDOFILI, kam patiik taadi zeeninji un baudu sagaaadaa iznjemt vinjus cauri:))
atdosi miiliit un veel piedaavaasi savu nelicenzeeto disku kolekciju, kas nejaushiibas deelj palikusi maajaas un nav panjeemusies liidzi uz klubu.

tas ko redziet mayday...rave, ka DJs laadee iekshaa CDR, patiesiibaa ir vinja pasha radiitais muzons un ne jau starDJs, kas sanjem 3000-5000EUR ekonomee uz krutkaam.
savukaart par balto vidinju plateem/CD ir cits staasts.
taas , kameer svaigas, parasti nav paarstaaveetas autortiesiibu agjentuuraas, liidz ar to taas var speeleet, ja ir nosleegts tieshais liigums ar autoru/izpildiitaaju [piem.promoucijas atskanjoshanai radio,klubos...], vai tam nav iebildumi.

Post subject:
PostPosted: 24-Aug-2004 11:00:00 
Quote:
DJ kultuura neizmirs, ja juus pashi vinju nenogremdeesies speeleejot no krutkaam. Vajag izskauzt no tirgus tos leetos djus un tad pareejiem vairaak maksaas! Man ir po...j - es peerku par peedeejaam kapeikaam plates un speeleeju. Un man tas sagadaa prieku1

Lai top gaisma!
Respekt, vecit.

Post subject:
PostPosted: 24-Aug-2004 11:11:44 
kāds ir sācis runāt par spēlēšānu no laptopa un etc.
Cik esmu lāsijīs visi tie mp3 no kuriem spēle rietumu Dj ir licinzēti.
Piem firma kura uztaisīja tādu progrāmu kā PCDJ nesen atvera speciālu lapu no kurienes var nokačot licenzētos MP3 (diemžel tos var atskaņot tikai ar pcdj palidzību :( ) Katram klientam vini izsūt specialu papīru ka "viss ir likumīgi", tā tad ja tev ir tāds papīrs neviens policists nepiepisisies tev klāt.
Un tādu lapu ir daudz. :wink:

PS Latviešu undergraunds ir dzīvs.

Post subject:
PostPosted: 24-Aug-2004 11:45:59 
iTunes :))

Post subject:
PostPosted: 24-Aug-2004 11:52:40 
vectetis, tas nevienmeer ir vinju pashdarinaatais darbs vai kaut kaads promo... es domaajuj ka tur ir pashsaprotams ka taados pasaakumus neviens nespeelees MP3 nopspiestus no neta + pie vinjiem neviens klaat nesiesies jo taas ir pasaules slavenas zvaigznes, kuraam viss ir atljauts

Post subject:
PostPosted: 24-Aug-2004 13:02:14 
+ vinjiem promo atnaak pa velti, bet no vinas puses taa ar ir nelegaala kopija

Post subject:
PostPosted: 25-Aug-2004 20:37:13 
...ne reizi vien ir naacies intervijaas aarzemju medijos lasiit par leileiigiem slavenajiem DJ kas staasta cik forshi ir tagad kad vinjsh "ripped my entire CD collection to mp3" un tagad varot vajadziibas gadiijumaa speeleet setu uz 2 notebookiem.... bet ne par to ir staasts.

nefig runaat par to kaa buutu, kaadi onkulji naaks, ko atnjems, ko neatnjems, kaados gadiijumos izdraaziis a kaados nee. lasam likumus, vai konsulteejamies ar shajaa jomaa erudiitiem cilveekiem (ja slinkums lasiit) un nebuus jautaajumu un variaciju. likums visbiezjaak neparedz iipashas variaacijas taa interpretaacijaa :twisted:

Post new topic  Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00