push, naher izdzeesi manus komentus? Tajaa nebija neviena RUPJA vaarda - bija vienkaarshi aicinaajums Tev pieraadiit preteejo maniem ieteikumiem, bet nevis di*shot tukshu - "pameegjini to un pameegjini shito". Ja taa pafiltree atpakalj, tad iznjemot "pameegji to un shito" tu veel neko konkreeti nevienam neesi ieteicis, kas vedina uz domaam, ka tu ne nieka nerubii (po boljshomu). Un izdeeshot komentus, kuraa nebija nevienas rupjiibas - vieniigi fakti, kuri, ja nebija pareizi, tev bija jaatspeeko, tu izdariiji reaalu loozera cieniigu gaajienu.
Taatad veelreiz. Muuzikas veidotaaju forumaa zem topika "Reason 2.5 skaljums" dzheks suurojaas ka ir "par klusu", nekonkretizeejot kas - piikjis vai videejais (rms). Par tik, cik cilveeka ausij buutiskaaks ir videejais, tad man domaat, ka gabalam bija par shvaku loudness. Anyway, mans ieteikums bija - ja piikjis ir zem nulles, tad vienkaarshi pastum poci prom no sevis, jeb pagriez pulkstenjraadiitaaja virzienaa, ja ir RMS pa zemu - teiksim zem -12db, pieloto kompresoru vai kompresora un limitera kombo, vai vienkaarshi gabalu paarmiksee. Kas tev shajoos izteikumos shkjiet aplams? Un ja arii tu ko atrodi, tad atspeeko paskaidrojot, nevis kaa ce*ka bljauj: "nu psc, man nav ko teikt blaa, blaa". Ieteikums mikserim! Luudzu nelieciet diletantus par moderatoriem.
p.p.s. ceru, ka shajaa vietaa, kur moderators ir ddff, shis topiks netiks izdeests. Bet pagaidaam kameer shis "tabuuns" ir pie rulljiem no manis buus "zero" postu!
o.
|