Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 11-Jul-2025 21:49:21

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: push
PostPosted: 23-Dec-2004 10:08:29 
push, naher izdzeesi manus komentus? Tajaa nebija neviena RUPJA vaarda - bija vienkaarshi aicinaajums Tev pieraadiit preteejo maniem ieteikumiem, bet nevis di*shot tukshu - "pameegjini to un pameegjini shito". Ja taa pafiltree atpakalj, tad iznjemot "pameegji to un shito" tu veel neko konkreeti nevienam neesi ieteicis, kas vedina uz domaam, ka tu ne nieka nerubii (po boljshomu). Un izdeeshot komentus, kuraa nebija nevienas rupjiibas - vieniigi fakti, kuri, ja nebija pareizi, tev bija jaatspeeko, tu izdariiji reaalu loozera cieniigu gaajienu.
Taatad veelreiz. Muuzikas veidotaaju forumaa zem topika "Reason 2.5 skaljums" dzheks suurojaas ka ir "par klusu", nekonkretizeejot kas - piikjis vai videejais (rms). Par tik, cik cilveeka ausij buutiskaaks ir videejais, tad man domaat, ka gabalam bija par shvaku loudness. Anyway, mans ieteikums bija - ja piikjis ir zem nulles, tad vienkaarshi pastum poci prom no sevis, jeb pagriez pulkstenjraadiitaaja virzienaa, ja ir RMS pa zemu - teiksim zem -12db, pieloto kompresoru vai kompresora un limitera kombo, vai vienkaarshi gabalu paarmiksee. Kas tev shajoos izteikumos shkjiet aplams? Un ja arii tu ko atrodi, tad atspeeko paskaidrojot, nevis kaa ce*ka bljauj: "nu psc, man nav ko teikt blaa, blaa". Ieteikums mikserim! Luudzu nelieciet diletantus par moderatoriem.
p.p.s. ceru, ka shajaa vietaa, kur moderators ir ddff, shis topiks netiks izdeests. Bet pagaidaam kameer shis "tabuuns" ir pie rulljiem no manis buus "zero" postu!

o.

Post subject: Re: push
PostPosted: 23-Dec-2004 10:35:21 
ADMIN
ADMIN

[quote="overflow"][/quote]

overflow - push uz laiku tiks nonjemtas moderatora tiesiibas.

push - buutu labi saprast tavu pieeju kaadeelj shis oveflow posts pazuda?

overflow - Aicinu tevi regjistreeties forumaa, tas tev dos dazhaadas papildus iespeejas, piemeeram sanjemt uz emailu pazinjojumu, kad kaads ir komenteejis tavu postu; apskatiit kopsh tava peedeejaa foruma apmekleejuma jaunos postus; uc lietas.

PS no tehnikas diskusijas paarliku to sheit pie muuzikas sadaljas

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 11:10:05 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

pirmkaart par moderatoru es tiku "paaugstinaats" bez manas zinjas un veeleeshanaas,
otrkaart atljaavos izdzeest personiigu aizvainojumu un izsmiekla pilnus apgalvojumus, kuri noteikti nevienam neko veertiigu nedeva,
treshkaart plkst 18.00 es forumaa uzrakstiiju, ka veelu vakaraa mana un "overflow" diskusija tiks izdzeesta un "overflow" bija pietiekoshi laika izbljaustiities par sho teemu, izdzeesu 24.00......
ceturtkaart, saliidzinot ar kontingentu, kas piedalaas profesionaalu muuzikju forumos kuros es piedalos jau vairaakus gadus, sheit es piedaliijos tikai taapeec, ka vareeju kaadam paliidzeet, jo uz nevienu manu jautaajumu atbildes es necereeju sanjemt...

....taatad - bez mazaakaas nozheelas pametu sho forumu, jo diskuteet ar cilveekiem, kas iemaaciijushies aabeci, bet uzskata sevi par profesoriem man nav ne mazaakaas veeleeshanaas....

....visiem, kuri veelas kautko iemaaciities (spriezhot peec jautaajumiem un atbildeem) aizsuutiishu savu mailu un joprojaam labpraat paliidzeeshu...

...ar cienju - push....

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 11:28:38 
Cilveeki, djeela bija taada, ka push saciija:"Man ir 48 un es ar to jau nodarbojos tad, kad tu veel zem galda staigaaji". Saki, tas nebija uzbrauciens man? Paldies Dievam, man humora izjuutas pietiek, un atbildeeju:" un kaa tad bij' - zaale zaljaaka un miestish' brangaaks"? Taa teikt 1:1?

Tu raksti:"izsmiekla pilnus apgalvojumus, kuri noteikti nevienam neko veertiigu nedeva, ".

Veelreiz tu pieraadi ka nerubii! Pasaki man un paareejiem, kas tev shkjiet te smiekliigs??? Redzi - tu nezini kaa atspeekot...Varbuut es kljuudos, bet tad PIERAADI! Pasaki konkreeti! Patrreiz tu atgaadini aizvainotu cilveecinju. Ja veelies pieraadiit ka kaut ko zini, luudzu paliiidzi un iesaki - mana gabala absoluutais piikjis ir -3.6db, videejais RMS - 20db? Iesaki kaa man sho lietu padariit skaljaaku. Un nevis vienkaarshi "lieto Ozone, un tad kad orgasms buus paargaajis, tad parunaasim", bet konkreeti kur un kas man jaagroza. Es arii varu buut tik gudrs un pateikt - lieto to un shito.
Nesaakshu uzskaitiit tavas aplamiibas no seerisjas "ja gribi kaut cik nopietni nodarboties, tad tev vajag vismaz 70% no shiim skanju biblioteekaam...taalaak seko lists ar nez no kaadaam warez lapaam izkopeetiem sarakstiem 2u A4 formaata lapu lielumaa..." Tev tas shkjiet nopietni?

o.

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 11:44:18 
Mikseris.LV power user

eu vechi - davaj visu PERSONAL jus ari skaidrosiet personigi.
---

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 12:21:12 
pusham dereetu zizli, pistoli, uniformu un palaist ielaas - buutu lielisks policists! :) Mikseris.lv redakcijai ieteiktu ruupiigaak atlasiit moderatorus, jo shii imho nav pirmaa reize.

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 12:40:06 
Labi, peace - "it's Christmas time"...Ja push veel lasa, tad mans ieteikums - buut iecietiigaakam, un lietas atspeekot ar faktiem un konkreetiem padomiem, nevis ar uzvediibu, kaada ir noveerojama t.s. "warezkidiem", kas softu nejeegaa sagraabuushies un kliedz, tas saks, tas nesaks. Faktus, kungi, faktus! © Domburs.

o.

Post subject: to overflow
PostPosted: 23-Dec-2004 14:48:25 
Overflow - paaaldies tev. Tagad veel uzbrauc DDFam un tad shite vairs nebuus ko kert :x

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 14:57:28 
ADMIN
ADMIN

Zheel ka sheit notiek taadas diskusijas, kas caurvijas ar personiigajiem apvainojumiem. :?

Vai nebuutu tieshaam labaak noskaidrot vienam otra viedoklus labveeliigaa diskusijaa?

Tad ieguveeji buutu gan juus, gan arii citi foruma apmekleetaaji...

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 15:09:33 
Garaamgaajeej, - kaads pamats man ir uzbraukt ddff? :shock:

o.

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 15:12:17 
Mari - es to pashu saku, bet push aciimredzami izvairaas. Es NE REIZI neesmu uzbraucis cilveekam, pat ne vinja viedoklim, vienkaarshi luudzu, lai cilveeks izsakaas argumenteeti, nevis emocijas aiziet paarpaareem un durvis tiek aizcirstas. Bet principaa es PAR!
o.

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 17:34:28 
Mikseris.LV power user

Labi ka parnesu sho topiku uz CITI, jo te sakas pilnigais FLAME...
----
----------

-------------
+ Administracijai - iesaku AIZTAISIT pieeju ka GUEST. Guest=read only atstat.
------------------
+ vechi - kad bus FIGHT ?? :) :) :)

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 17:54:55 
ADMIN
ADMIN

Citi sadalja gan bija domaats kaa sludinaajumu sadaljai :)

es jau labu laiku domaaju par to guest pieeju.

Visticamaak dalja foruma no jaunaa gada taa arii tiks paarveidota.

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2004 18:05:54 
Mikseris.LV power user

Quote:
Citi sadalja gan bija domaats kaa sludinaajumu sadaljai :)

es jau labu laiku domaaju par to guest pieeju.

Visticamaak dalja foruma no jaunaa gada taa arii tiks paarveidota.
-
OK :) - nu ta ka FLAME nav un shi te sadalja "viss par visu" itka par muziku, bet sheit iet kaut kas cits...
-- nu labi - lai paliek.:)
-----
------
Push rakstija linku uz vienu gabalu - shlagers tas nebija noteikti..

Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC+02:00