Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 17-Jul-2025 5:58:21

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: mp3 players
PostPosted: 22-May-2005 22:50:25 
ko kursh lieto un kaaapeec :o

Last edited by kodek on 23-May-2005 23:33:49, edited 1 time in total.

Post subject: Re: audio players
PostPosted: 23-May-2005 9:59:28 
Mikseris.LV power user

Domaats HW vai SW? Man tuvaakie ir Otari/Tascam multitrack player/recorder. No CD lietaam DN-C680. SW- neredzu buutisku atskjiriibu.

ddff
Quote:
ko kursh lieto un kaaapeec :o

Post subject:
PostPosted: 23-May-2005 23:34:16 
sorr bij domaats par mp3 etc :oops:

Post subject:
PostPosted: 23-May-2005 23:52:40 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Ja par SW tad esmu izgaajis cauri veselai chupai. Pashlaik vienkaarshuma labaa lietoju 5. Winampu. Vinjsh arii ir vis elastiigaakais ko naacies sastapt uz visaadiem ljeviem failiem, zheel ka tagus raada primitiivi. Plashs e-radio atbalsts. Smiekliigs ekvalaizers gan ir iekshaa ko nelietoju.

Windows Media players reaali gruziijas ar failu skaneeshanu ja tajaa ielaadee paliela izmeera playlistus. Pie tam negrib atskanjot ogg formaatu. Probleemas ar kodekiem shim nekad neatrisinaas automaatiski no neta. Ekvalaizers man liekas bik labaaks kaa winampam.

Real playeris gljuko uz failu tagiem, arii pie lielaaka apmeera pleilistiem un atsevishkjiem failiem. Principaa dikti liidziigs media pleijerim ir.

Ir vesela kaudze bijusi ar playeriem kas naak liidzi CD writera softiem, bet tie visi vairumaa ir diezgan neparociigi un ar mazaam iespeejaam.

I tunes playeris - shitais ir nu peec manaam domaam kaut kas unikaali tizls ar savaam nelielajaam iespeejaam un palielo nevajadziigo extru un sisteemas nogruziitaaju skaitu kas naak liidzi. (atvainojos taa veidotaajiem, turpiniet programmeet, es shito nekad vairs domaaju ka neinstaleeshu, sorry)

Ja Video tad VLC. Totaals gljuks gan vinjsh ir bet patiik tomeer.

Ja nopietni pleijeri tad "Traktor Dj Studio", bet maajaas sho klausiit nav eerti jo nesastaadaas nekaadi fiksie pleilisti.

Taa taada mana izveele shajaa sakaraa. Ko lai dara, shitaa patiik.

Post subject:
PostPosted: 24-May-2005 14:11:17 
man otraadaak....saakumaa lietoju winamp tad kkas man vienreiz vinjaa apnika....tas laikam bija tas pats vinja ekvalaizeris.

peec tam uzgaaju un saaku lietot taaadu foobar2000 bat tam man nepatika ka skaljums bij jaaregulee uz kb bet nu resursus un visu paareejo vins pateereeja ljoti minimaaali.

tagad esmu pieduuries Apollo ..vienkaarsh GUI utt....nekaadas kraasainaas podzinjas etc. bet skan labaak.

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+02:00