Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 18-Jul-2025 21:43:06

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject: Roxy DJ
PostPosted: 25-Feb-2004 16:01:08 
Delfos ielikts raksts ka DJ Roxy kluvaa atnjemti piraatiskie diski policijas reida laikaa

http://notikumi.delfi.lv/news/dance/art ... id=7578842

ritiigs stulbums, buutu labaak radiijushi iespeejas legaali normaalu muuziku dabuut.

Post subject:
PostPosted: 26-Feb-2004 21:33:45 
:((((( Sviests.
Tagad pat bail kaut kur spelet, jo cik esmu dzirdejs tur sodi no 150Ls lidz 300Ls. A man no visiem diskiem tikai kadi 10 ar licenzi.
Kad klubos saks maksat normalu naudu tad ari pirksu licenzetos cd, bet pagaidam pat uz matricam naudas nevienmer pietiek.

Post subject:
PostPosted: 28-Feb-2004 17:08:50 
Nu mains, blin laikam japariet tomer labak uz platem , tad vismaz nav problemu, jo normalu house disko dabut Latvijas muzikas veikalos ir neiespejami!

A man mac tads jautajums, a ja tadas dziesmas kas man ir cd, vispar uz cd nav, un ja esmu parakstijis no plates, a ko tad vini iesaks?

Blin , reals sviezts, laikam driz tusi labi bus tikai undergrounda!!!:)

Post subject: CD no plateem..
PostPosted: 28-Feb-2004 19:03:21 
Ja tu esi ierakstiijis no Plates dziesmu CD, tad tas ir nelegaala kopija. Tas tas pats vien nelegaalais variants sanaak. Ierakstu kompaanija nav izdevusi skanjdarbu uz CD jo negrib lai tas tiktu speeleets no CD ir izdots uz plates lai arii no plates speeleetu. Shajaa variantaa tev var pateikt policija, lai tu njem liidzi savu plashu atskanjotaaju un speelee plati nevis CD.

Post subject: Re: CD no plateem..
PostPosted: 02-Mar-2004 0:21:54 
Quote:
Ja tu esi ierakstiijis no Plates dziesmu CD, tad tas ir nelegaala kopija. Tas tas pats vien nelegaalais variants sanaak. Ierakstu kompaanija nav izdevusi skanjdarbu uz CD jo negrib lai tas tiktu speeleets no CD ir izdots uz plates lai arii no plates speeleetu. Shajaa variantaa tev var pateikt policija, lai tu njem liidzi savu plashu atskanjotaaju un speelee plati nevis CD.
Hmmm, man gan staastiija ka mees maksaajam nevis par CD (kaa datu neseeju) bet par skanjdarbiem kas tur ierakstiiti, attieciigi ja es esmu nopircis plati tad esmu skanjdarba autoram nomaksaajis pienaakoshos summu un taalaak es ar to ierakstu daru ko grubu (likuma robezjaas), seezju uz taa, lieku zem pannas, paarakstu sev tiikamaakaa datu neseejaa u.t.t.
Tur jau taa lieta ka visi tie Flash atskanjotaaji paredz ka tu kaa ieraksta likumiigais iipashnieks (CD nopirki legaali) esi tiesiigs tiedziit to Flash atminjaa kaa mp3 un klausiities kur tev uziet. Protams ja shaadi mp3 tiks iedoti kopeeshanai cietiem tas jau ir autortiesiibu paarkaapums....
Nevajag paarspiileet ar taam tiesiibaam. Te burtiski vakar Intel izteicaas shaadi
Quote:
As long as the copy-once rule stays alive, it is impossible to work on the real strength of digital contents within a home environment... ...It is necessary to free digital content from any kind of copy protection rules at home
attieciigi Intel uzskata ka nevajadzeetu buut ierobezjojumiem kopeejot contentu no viena datu neseeja uz citu maajas robezjaas (zem taa es saprotu kaa personiigaam vajadziibaam). Un ja jau taads grands kaa Intel to saka tad es ceru ka taa arii ir.

Post subject: house music
PostPosted: 03-Mar-2004 20:21:19 
Mīļie djs un visi pārējie kas nevar dzīvot bez House, techno, electro un visiem pārējiem mūzikas stiliem! Vai tiešām jūs domājat ka Latvijā nevar dabūt šo foršu muzonu?VAR!!! Pie tam absolūti par velti! Viss kas jums ir vajadzīgs ir dators, interneta pieslēgums un programma DC++ kurā var kačāt mūziku no visas pasaules, visus stilus, ieraxtīt to diskos un droši (vai nedroši ; :wink: :wink: ) ) sp'el'et to gan klubos, gan mājās!!! Pati nodarbojos ar "kačāšanu" jau divus gadus un man ir visaktuālākā mūzika!!! Vai pazīstat Carl Cox, Dave Clarke, Deep Dish un pārējos? Ja nē, tad nekavējoties instalējiet DC++ savā datorā un pamēģiniet! ātrums arī ir diezgan ok. Varu ieteikt vienu hubu, kurā jus atradīsit jebkura stila underground mūziku - dchub.essentialsets.net

Post subject: Re: house music
PostPosted: 04-Mar-2004 9:23:33 
un tas ir tas legaalais veids kaa dabuut?

Post subject: Re: house music
PostPosted: 04-Mar-2004 14:36:59 
Quote:
un tas ir tas legaalais veids kaa dabuut?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Post subject:
PostPosted: 15-Mar-2004 15:09:12 
nu mains! Izmeginaju to hubu reali RULZZ! :) \

House muzikas apjukt var!!!

TNX!

Post subject: house music
PostPosted: 27-Mar-2004 19:58:46 
ES TAčU TEICU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post subject:
PostPosted: 27-Mar-2004 20:00:42 
Un saki TNX man nevis mains! ;))

Post subject: YO!!!
PostPosted: 28-Mar-2004 9:10:53 
Ei vechi, hallo. Tikko runaaja par legaalaam kopijaam un tagat par DC++. Kas tur kopiigs. Es, lai ari kaa man negribeetos atdziit, esu par licenzeetu muzonu, lai jau arii muzikantiem tiek vinju darbs atalgots. A "to" mees te jau galiigi "nagliji" esam palikushi :)) Ar DC++ Uz diseni... Dc++ var forshi izmantot lai iepaziitos ar jaunaakajiem skanjnarbiem. Lai nu kaa, visa Eiropa speelee legaaliem diskiem un plateem. Agri vai veelu muusu piraatiskaas tieksmes apspiediis... Ar cienju...

Post subject:
PostPosted: 28-Mar-2004 11:34:55 
Ratz:
videji eiropa par stundu spelesanas maksa ~50$.
Pie mums par visu nakts maksa ~15Ls.
Ja man maksatu tik pat daudz cik maksa rietumu Djiem es ari pirktu licenzetos cd.

Post subject: .....
PostPosted: 28-Mar-2004 14:44:10 
Tur tev taisniiba veciit! honoraars ir jaacelj. Un jaacelj katram individuaali. Neviens muusu vietaa to nedariis. Saavaadaak mees te bomzosimies liidz kapa malai... Vadiibai jaaliek saprast ka mums driiz nebuus ko riit.... :))

Post subject:
PostPosted: 16-Jul-2004 13:18:32 
ko tu gvelz??? kaac 50euro par stundu??? eiropaa?
Bogdans Tarans - 100,-euro stundaa
paareejie dj apmeeram ap 25-50,-Ls/ par setu(ne mazaaku kaa 2h)
es par 40-50,-ls speeleeju 2-3 h stabili

Mosh kaut kur Alzhiirijaa vai Iraakaa ir 50,-euro

Post new topic  Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00