Quote:
Ja tu esi ierakstiijis no Plates dziesmu CD, tad tas ir nelegaala kopija. Tas tas pats vien nelegaalais variants sanaak. Ierakstu kompaanija nav izdevusi skanjdarbu uz CD jo negrib lai tas tiktu speeleets no CD ir izdots uz plates lai arii no plates speeleetu. Shajaa variantaa tev var pateikt policija, lai tu njem liidzi savu plashu atskanjotaaju un speelee plati nevis CD.
Hmmm, man gan staastiija ka mees maksaajam nevis par CD (kaa datu neseeju) bet par skanjdarbiem kas tur ierakstiiti, attieciigi ja es esmu nopircis plati tad esmu skanjdarba autoram nomaksaajis pienaakoshos summu un taalaak es ar to ierakstu daru ko grubu (likuma robezjaas), seezju uz taa, lieku zem pannas, paarakstu sev tiikamaakaa datu neseejaa u.t.t.
Tur jau taa lieta ka visi tie Flash atskanjotaaji paredz ka tu kaa ieraksta likumiigais iipashnieks (CD nopirki legaali) esi tiesiigs tiedziit to Flash atminjaa kaa mp3 un klausiities kur tev uziet. Protams ja shaadi mp3 tiks iedoti kopeeshanai cietiem tas jau ir autortiesiibu paarkaapums....
Nevajag paarspiileet ar taam tiesiibaam. Te burtiski vakar Intel izteicaas shaadi
Quote:
As long as the copy-once rule stays alive, it is impossible to work on the real strength of digital contents within a home environment... ...It is necessary to free digital content from any kind of copy protection rules at home
attieciigi Intel uzskata ka nevajadzeetu buut ierobezjojumiem kopeejot contentu no viena datu neseeja uz citu maajas robezjaas (zem taa es saprotu kaa personiigaam vajadziibaam). Un ja jau taads grands kaa Intel to saka tad es ceru ka taa arii ir.