Manupraat atieciibaa uz DJ , viss buutu vienkaarshi , ja , taas simts vai kaadu citu daudzumu plikaas matricas vareetu vienkaarshi aiziet liidz AKKA/LAA un nopirk , pec tam ar shamajaam dariit ko gribi , kaut vai sededzinaat , tava briiva izveele , protams matricaam buutu jaabuut markjeetaam , hologramma , numuri , nezinu taa ir briiva izveele jau izplatiitaaja zinjaa , atieciigi es kaa lietotaajs esmu tiesiigs tajaa shaibaa cept iekshaa to ko uzskatu par vajadziigu ,
un pilniigi vienalga kur esmu guvis to materiaalu , gaadaa reizi vajadzeetu atskaitiities par autoriem kuru treki tika iedziiti tajaas matricaas , attieciigi AKKA/LAA guuto peljnu no manis nopirktajaam matricaam sadaliitu uz uzraadiitajaam galvaam , Un viss ir tik vienkaarshi . Shajaa gadiijumaa arii pats DJ ir tiesiigs cereet uz kaadu mazu summu honoraara , jo daudzi no mums atskanjo savus remikseto gabalus , taatad jo biezhaak tavs vaards figurees tajaa gada atskaitee jo lielaaks ir suumas apjoms ko tu kaa jau
liidz-makareetaajs sanjemsi atpakalj .
Viss notiek elektroniski , un nevienam nekaadu probleemu , vieniigie zaudeetaaji shajaa gadiijumaa ir tirgotaaji , bet nu taas ir vinju probleemas , mums interesee lai tas pikjis tieshaam nonaak konkreetejam MAKAREETAAJAM X . Bet taa jau nekad nebuus

, jo vienmeer jau vajag parleekt paari dirsai un kaut kaa izcelties , ja ne ar gudriibu tad vismaz ar savu stulbumu . Un patiesiiba jau varbuur arii mani vaardi ir kaarteejais stulbums

.