Quote:
Quote:
viss ir normaali vienkaarshi page file uz diska c uzliec 3000, ja nav ruumes uzliec vinju uz cita diska
bet kāpēc??? ja jau RAMs ir giga, priekškam tik liels pf vajadzīgs???
tamdeelj, ka gudrie domaa ka page fails tiek piepildiits tikai tanii gadiijumaa kad operatiivaa nepietiek, diemzheel tas ir maldiigs viedoklis, jo page file ir pusotru reizi lielaaks nekaa operatiivaa, lai normaali straadaatu, jo page file jau piepildaasw automaatiski, kaa tu iespied pogu power . tur staav visi system faili, kas vajadziigi windowsam un visa paareejaa informaacija kas vajadziiga darbiibaa ar esosho programmu, ja page file buus izsleegts, tu nekad nevareesi muuziku uztaisiit, jo iedomaajies The Grand vienas klavieres aiznjem 500 mb (vienaam klaviereem sempli zem katra taustinja) ja panjemsi 3 dazhaadas tada apjoma klavieres (un panjemsi tici man jo vinjas labi skan) tev vienkaarshi kompiz uz 2 h buus mierastaajaa (labaakajaa gadiijumaa) sliktaakajaa vienkaarshi iekaarsies un viss, un liekot page file nevajag dot vinjam iespeeju izmantot vinju no liidz, jo tad vinsh tiks saskaldiits mazos gabalinjos , un veel pareizaak ir pirmoreiz kaa ieinstalee windowsu uzliec page file cik lielu tev vajag peec tam reset un tad defragment, un tad tikai saac laadeet iekshaa driver un visu nepiecieshamo softu, un nenozheelosi (bet tas viss ir tikai mans viedoklis, jo viemeer atradiisies, kaads kam cita versija ir patiikamaak izmantojama) kaa piemeeru varu pateikt, ka man ir operatiivaa tikai 512 un mieriigi straadaajot cubase varu palaist 2 klavieres kur katra panjem 500 mb, diemzheel 3 nevaru, jo pats saproti ( page file nepalielina aatrumu, vienkaarshi ljauj kompim straadaat mieriigi) .