Mēģināšu vest nelielu apgaismību.
Pats nereti taisu pasākumus reģionos. Dotajā brīdī teikt, ka nenāk uz svešo pasākumiem būtu nevietā teikts, jo nāk uz visiem pasākumiem, cik daudz - atkarīgs no reklāmas kompaņas, kas parasti aprobežojas ar afišu izlīmēšanu apkaimē, spamu draugos u.c., kas prasa salīdzinoši maz izdevumus - jo tālāk izlīmē afišas, jo labāk un ir vairāk cilvēku, jo nāk dēļ principa, ka maz kas taisa kvalitatīvus pasākumu un arī nenotiek vispār nekas dažviet. Nopelnīt jebkurā gadījumā var tikai izdevumu segšanai un pašam - grādīgajiem, lai pats atpūstos tajā pasākumā, paliek pāri maz kas.
Tomēr šeit šis pasākums...teikšu godīgi, ja nevari uztaisīt normāli, tad netaisi vispār. Man arī brīžam ir tādi piedāvājumi, ka gribas nospļauties, atrakt garažā un paņemt divas opja S-90, laptopu un braukt spēlēt, jo neko vairāk paņemt negribas tikai dēļ tā, ka ja kaut kas salūzīs, tad es to dabūšu remontēt no saviem līdzekļiem. Bet redz - pašlepnums neļauj braukt ar S-90, un nebraucu tikai dēļ tā, lai nečakarētu savu, kaut arī mazpazīstamo, bet tomēr - tēlu un savu laiku.
Šeit gan ir cits stāsts, skaņot un gaismot šādu koncertu, Dzelzs Vilku un vēl kaut kādus dzīvos ar to, kas tur stāv....ir tas pats, kas braukt uz kāzām ar divām S-90 un sarkano naktslampiņu. Šeit gan varētu ilgi diskutēt - no vienas puses var būt vainīgs pasūtītājs, un visiem kas nodarbojas ar šo nodrošinājumu un zin, kas maksā vienkārši vajadzētu tādam pasūtītājam, kas nemaksā uzsmidzināt virsū, no otras puses - ja Tev nenotiek nekādu pasākumu, tāpat kā mūsdienās darba tirgū nav darba, tad Tev vien jāsamazina izdevumi un jātaisa tā, kā šajā gadījumā, vai arī atradīsies cits duraks, kas dižķibeles mākts visu uztaisīs tādā pašā līmenī kā šeit.
Quote:
vot !
Quote:
un tad, kad notiks kaut kaads normaala liimenja pasaakums, buus gruuti savaakt apmekleetaajus,
tas ir tieši tas kāpēts pārsvarā gadījumu vietējie neapmeklē svešus pasākumus !
bet vispār vajag biežāk izbraukt uz laukiem , lai saprastu kāda ir situācija tur .
vēl kāds sīkums , laku rajonu pasākumu organizatori domā tieši tā kā es augstāk rakstīju !
skaņa , gaisma , tas ir kautkas tāds ko var dabūt par velti . Un par to noteikti nau jāmaksā !