argumentu truukums ir mazaakaa no nelaimeem, kas raxturo sejienes average auditoriju. sis te zemaak quototais viesis visticamaak, ja arii speelee disenees, tad visticamaak Eiropas top 40, kas tiek 100%-iigi nokacaats no interneta, jo vinjam, redz, ir biezi senci un vinjam ir interneta piesleegums maajaas. vinjapraat buut par DJ ir vienkaarsi stiliigi, un taapeec vinjam arii taadam jaabuut. taapat kaa stiliigi vinjam liekas pabaarstiities ar taadiem infantiiliem konstateejumiem ka citeetais.
Quote:
Edge.... tu esi idiots.
Prodigy ir un paliek da best!
according to dj:nix - cik saprotu, tu esi DJ. Un tu klausies Eiropas Hiitu Radio??? Tev nepielec, par ko ir runa?
var jau buut, ka man nav taisniiba. bet manupraat DJ ir tas, kas speelee labu muuziku, nevis popu. Dlja osobenno tupih - pops ir tas, kas skan pa radio. Ar retiem iznjeemumiem.
laba muuzika ir taada, ko DJ sameklee ilga un gruuta darba rezultaataa. Turot un kopjot savu DJ stilu. Par kaadu stilu var runaat DJ, kas konsekventi speelee Eiropas top 40? Tur gabali mainaas aatraak nekaa laiks laukaa.
Atljausos noraadiit, ka ir divu veidu "DJ". 1) tie, kas speelee Eiropas top 40, izpilda visus publikas luugumus, tiek uzskatiiti par labaakajiem DJ un uz to reaali uzvaaraas. Vinji katru vakaru seez dc++ un kacaa Eiropas hiitu jaunumus. vinjiem biezi nav NEVIENA orgjinaala diska.
2) iistie DJ, kas speelee tikai savu muuziku, kas parasti nekur citur neskan. Vinji perfekti miksee, paarzin savu muuziku. taa parasti ir vislabaakajaa kvalitaatee, jo SIE DJ PARASTI SPEELEE ORGJINAALU MUUZIKU!!! DC++ tiek izmantots lai nokacaatu jaunos savu artistu un leiblu gabalus, tos noklausiitos un peec tam pasuutiitu orgjinaalus! vinji par savu speeleesanu reti kad kautko nopelna. bet vajadzeetu, kaa vajadzeetu.
es, protams, piederu pie otrajiem. atziisos, esmu piedereejis arii pie pirmajiem, bet tas bija sen, un es pilniibaa apzinaajos, ka es nerulleju.
un tie nabadzinji, kas te tagad karsti striidaas par to, ka radio ir iistais, kur smelties jaunu muuziku, un veel sauc sevi par DJ - sorry...
tas taa, lai buutu viedoklju dazaadiiba. protams, ka prodigy rullee, bet nejau taapeec, ka skan pa radio. iistais arguments, manupraat, buutu - jo vinjiem ir reaals muzons. arguments "skan pa radio" suukaa! peec nedeeljas vairs neskanees, un vai tad prodigy vairs nerulees???
nobeigumam - ja gribaas uzzinaat, ko es saucu par reaalu muzonu, ieraxtiet savu dc searchu logos piemeeram Elite Force - Mainframe Wrekka vai Goon - Big Beat. mieriigaakas muuzikas cieniitaajiem - Lionrock - Rude Boy Rock
peace