Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 27-Jul-2025 22:53:12

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: par mikrofoniem..help..
PostPosted: 01-Feb-2006 11:03:36 
ir doma iegādāties labu mic un visu pērējo lai daudz maz labā kvalitātē to varētu dabūt iekšā kompī.varētu kāds ieteikt kaut ko šajā lietā.pašreizējais mikrofons vairs neapmierina.vai ir iespējam dabūt kādu labu mic paŗastā 3,5 mm ieejā?kā? vai ir iespēja ar pāveidotājiem? piem. vai būtu iespēja Shure SM 58 pievienot kompim? ja jā tad kā? ja nē tad kādus varētu pievienot?? plzz help :?:

PostPosted: 01-Feb-2006 12:07:08 
Mikseris.LV power user

lai dabuutu daudz maz labaa kvalitaatee, bez pasha mic vajadzees arii paareju no XLR uz USB vai FireWire.

ddff
Quote:
ir doma iegādāties labu mic un visu pērējo lai daudz maz labā kvalitātē to varētu dabūt iekšā kompī.varētu kāds ieteikt kaut ko šajā lietā.pašreizējais mikrofons vairs neapmierina.vai ir iespējam dabūt kādu labu mic paŗastā 3,5 mm ieejā?kā? vai ir iespēja ar pāveidotājiem? piem. vai būtu iespēja Shure SM 58 pievienot kompim? ja jā tad kā? ja nē tad kādus varētu pievienot?? plzz help :?:

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 12:29:16 
un kā tas izskatās plzz kādu linu vari iemest?

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 15:13:04 
Mikseris.LV power user

pilns tiikls taadiem:

http://www.motu.com/products/motuaudio/
http://www.rolandus.com/products/produc ... rentId=114

...un veel paaris simtu razhotaaju.

ddff

Quote:
un kā tas izskatās plzz kādu linu vari iemest?

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 16:07:45 
..PALDIES..pa info..un kā ir LV ar viņu dabūšanu? meklēju ar googles tanti neko pa LV neatradu..tik ārzemes..un kādās cenās mūsu mājās tādus pārdod??..

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 18:35:29 
Mikseris.LV power user

visi LV muuzikas veikali paardod. Saakot no ~Ls 100 liidz ciparam bez aughseejaas robezhas. Pats lietoju gan Edirol, gan MOTU un varu teikt, ka esmu apmierinaats. Leetaakais sapraatiigais variants ir UA-25 ar 2 ch mic ieejaam, 48V phantom un neizmanto aareejo baroshanu. Cena ap Ls 150.

ddff
Quote:
..PALDIES..pa info..un kā ir LV ar viņu dabūšanu? meklēju ar googles tanti neko pa LV neatradu..tik ārzemes..un kādās cenās mūsu mājās tādus pārdod??..

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 19:17:27 
a kaa ir ar tiem xlr to usb tos var dabūt..es domāju kaut kādu pārveidotāju..es meklēju bet atradu bija tik uz mac x bet priekš parastiem datoriem nebija..moš savādāks nosaukums..ja ir tad kāds? linku varētu! un pa cik lv tādu varētu dabūt..es ar skatijos tos edirol man a iepatikās tik tas jāatliek no nākamās algas.. :D

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2006 1:13:38 
Mikseris.LV power user

Visi manis nosauktie arii ir paarveidotaaji: preamp > ADC > USB. Nav tik mazi, lai iesleeptu USB vai XLR konektoraa, tomeer peec buutiibas paarveidotaaji. Un vairums no tiem darbojas gan uz leerumu MAC OS, gan arii zem Win.

ddff
Quote:
a kaa ir ar tiem xlr to usb tos var dabūt..es domāju kaut kādu pārveidotāju..es meklēju bet atradu bija tik uz mac x bet priekš parastiem datoriem nebija..moš savādāks nosaukums..ja ir tad kāds? linku varētu! un pa cik lv tādu varētu dabūt..es ar skatijos tos edirol man a iepatikās tik tas jāatliek no nākamās algas.. :D

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2006 1:53:03 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
a kaa ir ar tiem xlr to usb tos var dabūt..es domāju kaut kādu pārveidotāju..es meklēju bet atradu bija tik uz mac x bet priekš parastiem datoriem nebija..moš savādāks nosaukums..ja ir tad kāds?
Nosaukums tam kas tev vajadzīgs, ir USB audio interface. XLR kontektori ir ne visiem, bet lielākajai daļai no tiem.

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2006 2:00:51 
Mikseris.LV power user

Jaa, atvainojos par neprecizitaati. Tomeer jaaskataas ir tikai uz tiem interfeisiem, kuriem ir XLR ieeja, jo teemas topic tomeer ir par mic piesleegshanu. Eksistee vesela virkne line level aparaatu bez phantom...

ddff
Quote:
Nosaukums tam kas tev vajadzīgs, ir USB audio interface. XLR kontektori ir ne visiem, bet lielākajai daļai no tiem.

Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC+02:00