Vēl pirms kāda laika saskāros ar to pašu lietu, gan priekš citiem verķiem. Tad domāju ka pats mierīgi to uztaisīšu, nopirku visus nepieciešamo - slēģus, rokturus, aizsargstūrīšus, eņģes, kājiņas. Atlika vēl tikai sīkums - atrast piemērotu materiālu pašai kastei, materiālu tapsējumam, un visas tās nobeiguma dekoratīvās alumīnija profillīstes. Par tādu sīkumu kā laiku, lai to uzcirstu, vispār nerunāšu!
Par cenām - visu ko sapirku, man izmaksāja bez maza nieka Ls 20,-. Par visu to pārējo, kas atlika vēl nopirkt, man būtu jāsamaksā ~ Ls 50,-
Tātad, samaksātu Ls 70,- , + visu to pašam projektēt, zīmēt, rēķināt, naglot! Par savu darba kvalitāti nešaubos, bet vienalga, uzskatīju ka šī nodarbe namaz nav RACIONĀLA! Pa to laiku, ko būtu atdevis tai kastei, to naglojot, varētu nopelnīt atlikušo vērtību oriģinālai kastei!
Morāle? ... spriediet paši.
Protams ar to tā lieta nebeidzās, bija jāatrisina šī lieta, un ļoti veiksmīgi to izdarīju
Kā? Ienāca prātā atrast jau gatavas kastes, bet kas paredzētas citiem nolūkiem. Tā meklējoties nonācu līdz tādam mārketam kā ''K-Rauta''. Tur to kastīšu lielu, mazu, kalniem stāv! Iegādājos divas egantas instrumentu kastes, paredzētas skrūvgriežiem, flaķenēm, lodāmuriem, utt. Izvēle liela, noskatīju divas palielas, stingrā melnā plastikātā, eleganti nostrādātas ar alumīnija profiliem, aizsargstūriem, neraugoties uz to kas ir ražojis. Galvenais pašam papētīt un novērtēt kvalitāti! Iegādājos katru par Ls 20,-, kuros tagad sabāžu visus savus dzelžus, + nopirku vēl vienu, mazāku kastīti, pilnībā no alumīnija par Ls 8,- , kurā sabāžu visu pārējo - ausis, mikrofonus, rūpīgi satītus vadus.
Protams sanāk trīs mazāki čemodāni, viena lielā vietā, toties ne sliktākas pēc kvalitātes (nu nosacīti protams vs profesionāliem) un izturības. Varbūt neērtība visu to vienlaicīgi kaut kur pārvietot, bet tas ir lētāks variants no visiem izskatītajiem!
Lūk tāds mans pieredzes penteris! Ceru, ka kādam tas noderēs!
P.S. Starp citu, tie sapirktie stūrīši, rokturi, citi babokļi, tā arī mētājas bez vajadzības, ... un maķelis arī tukšāks par Ls 20,- ...