Aaa, nu bet shis tak pavisam elementaari ir, es pat briinos kaa pats liidz tam neaizdomaajies. Man nav sava veikala, te es domaaju veikalu kaa iestaadi, kuraa ienaak, noslauka kaajas un sasveicinaas ar paardeveeju un apluuko plashu jo plashu mantu klaastu. Par cik man taada nav, tad man nav arii paardeveeja, apkopeejas, paklaaju mainiitaaja, utt. Te rodas zinaami ietaupiijumi (varu ieteikt paskatiities teoriju par jeedzienu "interneta veikals"). Shos ietaupiijumus iebaazt savaa kabataa man neljauj biznesa eetika un sirdsapzinja. Taapeec sava veikala neesamiibu es kompenseeju ar tiesho piegaadi peec pasuutiijuma un papildus atlaidi. Bet kaapeec tieshi foruma tautai? Taapeec, ka sveshu cilveeku deelj shitaa nopuuleeties es negribu - tas nav iisti mans maizes darbs. Taa ir veelme paliidzeet cilveekiem, kurus virtuaali paziistu. Tieshi taapat kaa ar padomu shiet forumaa. Taa darbojas shii te "community" jeb blatu buushana. Ir pat organizaacijas, kaa s/o autoliste, kuriem ir vesela atlaizhu sisteema servisos, veikalos, pie izplatiitaajiem - respektiivi kaadas privileegijas, ko bauda shis te "community". Katrs no shii foruma ar kaut ko nodarbojas un velta zinaamu dziives laiku forumam, liidz ar to sheit ir labveeliiga vide savstarpeeji izdeviigaam attieciibaam. Es leetaak paardoshu kaadu audio verki, kaads cits par labaaku ciparu piedaavaas PC gabalu vai kaadus Lee dzinsus. Atcereejos veel vienu piemeeru - liste "lodaamurs" un Elfa veikals.
ddff, labpraat paskaidro
Quote:
ddff varbut vispar bezmaksas foruma tautai? nesaprotu tavu cenu politiku.