Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 10-Jul-2025 21:03:23

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: 25-Oct-2005 20:02:48 
Es nesen dabuuju vienu vecu muzikaalo instrumentu un doma man ir taada! Pirmaam kartaam instruments nestraadaa, nezinu iemeslus! Es gribeetu sho jauko retro laiku instrumentu kaa saka restaureet! Vizuaalo izskatu nemainiit, bet ikshas gan vinjam moshka samainiit. Biju dmaajis varbuut vareetu uztaisiit MIDI klaviatuuru, bet varbuut tomeer ja izdodas vinju salabot, tad atstaat orginaalo skanu! Nezinu kaa labaak! Taapeec varbuut te ir kaads zinaataajs kur var salabot shaada veida briinumu vai kaa savaadaak dabuut pie dziiviibas sho monstru! Te buus arii links, kur paskatiities bildes! http://foto.inbox.lv/railis

Paldies

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 20:46:40 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Izkataas, ka tas ir Junost 70

http://ruskeys.net/eng/base/unost70.php

Par MIDI klaviatuuru shaadus verkjus paartaisiit nav iespeejams (teoreetiski ir, bet tas buus neadekvaati daargi un sarezgjiiti).

Jebkuraa gadiijumaa tik antiiku mantu labaak buutu meegjinaat saremonteet, iespeejams ka var izvilinaat kaadus dazjus interesantus tembrus.

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 22:09:15 
Ok paldies par nelielo info! Bet tad ir naakamais jautaajums. KuR tad vinju labaak nest un remonteet? Negribas nest pie kaut kada Shurika, kuesh skaidraa nav bijis nedeelju! Varbuut ir kaadas citas idejas?!!

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 22:15:36 

ir jau arii taadi Shuriki, kas nedzer un savu amatu pieprot diezgan labi, taa sanaak daudz leetaak nekaa nest pie oficiaala meistara, aatraak tas tiek izdariits un ne sliktaak ka darbniicaas...vajag tik zinaat, kur shos dabuut rokaa...ja tas ir Riigaa, tad nevareeshu paliidzeet...
P.S esmu dzirdeejis, ka RRR ruupniicaa ir viens labs meistars...

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 22:31:46 
Esmu dzirdeejis par laadziigajiem Shurikiem, bet tikai taadu konkreetu man nav! Uz oficiaalu darbniicu negribas nest! Sazin kaadas cenas tur uzgrieziis, bet pameiginaat var! Vieniigi probleema ir taada, ka tas aparaats sver 25 kg un lieki staipiit kaut kaa negribas:). Man ir pazinja kursh straadaa RRR, es vinjam pirms paaris gadiem paluudzu vai vinsh nevareetu man uz pasuutiijuma uztaisiit normaalas jaudas pastuuzi! Kad vinsh nosauca ciparu par pastuuzi, es tanii pashaa dienaa nopirku pa 10 Ls vecu ,bet sameraa normaalu RRR pastuuzi! Tam laikam man pietika:)

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+02:00