precizeesim- FW ir maz sakara ar audio HW razhotaajiem. Chipsets ir pavisam no citas klases. Jaa, dazhi audio HW razhotaaji piedaavaa savaas kartees FW kaa opciju. Tomeer daudzos PC/MAC shis te FW eksistee bez jelkaada audio interfeisa. Laikam jau taapeec, ka FW izmantojas daudz dazhaadiem meerkiem- storage, video, networking, utt.
Galvenaa atskjiriiba ir chipa clockaa (FW = 400 MB/sec, FW2 = 800 MB/sec) un baroshaanas esamiibaa (6-pin lielais konektors) vai neesamiibaa (4-pin mazais konektors). Paareejais viss ir unificeets, liidziigi kaa USB. Reizeem meedz buut shaadas taadas iipatniibas. Piemeeram es uz sava IBM ThinkPad R52 nevaru palaist nevienu no Edirol FA seerijas interfeisiem. Logi nokriit ar zilo ekraanu un lamaajas par memory parity. Taatad ne visu PC arhitektuura un kopeejo bus uzbuuve atljauj lietot jebkuru FW kasti.
ddff
Quote:
ar vinjaam ir taa , ka normaals Audio hardware razhotaajs jau iestraadaa iekshaa fw jo tas ir plash pateerinsh muuzikas industrijaa, a tie kas peerk atseviski, protams vinjiem sanaak daargaak, jo tas ir atsevisks produkts un vinjam naak klaat veel visaadas fiichas, kas saistiitas ar datu aatro paarsuutiishanu lielos apjomos. un ja nemaldos pat soundblaster LIVE jau naak iekshaa FW ( a varbuut mantaa likaas) bet creative 2ZS un uz augshu taam jau ir iekshaa (cik vinsh labs neesmu meegjinaajis, bet uzraadiits, ka caur vinju varu sleegt digitaalo pulti un visaadus pribambasus, kas konekteejaas tur klaat.) es tiesa veel neesmu iedziljinaajies tajaa visaa, bet man arii ir shaadas taadas lietinjas ko gribeetu taa pavairaak uzzinaat, bet par to es intereseeshos, tad kad reaaali buus vajadziiba, jo tehnologjijas skrien ar katru gadu, a iespeejas kaa naf taa naf