Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 08-Jul-2025 22:21:48

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Mackie d.2
PostPosted: 23-Dec-2005 15:38:23 
Ir taada doma saakt Dj karjeru! Noleemu, ka ka gribeetos sevi pieteikt ar kaadu jaunu atskiriigu mixeri, ne kaut kaadu pionieri... Luudzu ieveerteejiet: http://www.mackie.com/products/d2/index.html

Post subject: Re: Mackie d.2
PostPosted: 23-Dec-2005 16:06:04 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Skatos grasies ne tikai pārsteigt ar ko interesantu bet gandrīz vai gāzt no kājām. Nē, tas ir labi, nekāda vaina. Aparāts izskatās nu ļoti skaists, priekš jauna sākoša DJ, tas ir vienkārši monstrozi. Cik nu no tā visa ir lietderīgi vajadzēs bet ja ir kāds šoreiz vajadzīgais pietiekami stabilais un normālais peļņas avots tad kāpēc nē.

Es uz šāda labprāt uzspēlētu, bet pirkt gan nē.

Nesaprotu tik vai šim tā firewire karte jāpērk atsevišķi vai nāk jau standartā. Cena šim nemaz tik zvērīga nav kā uz pirmo liekas.

p.s. viņš toč ir ložu izturīgā korpusā? moins kas tad šo būs projektējuši, laikam kaut kur klubos arī šaudās tik regulāri ka vajag. Ja nopirksi uzmet pm, varam notestēt. Labi joks.

PostPosted: 23-Dec-2005 16:32:14 
Mikseris.LV power user

Quote:
Skatos grasies ne tikai pārsteigt ar ko interesantu bet gandrīz vai gāzt no kājām. Nē, tas ir labi, nekāda vaina. Aparāts izskatās nu ļoti skaists, priekš jauna sākoša DJ, tas ir vienkārši monstrozi. Cik nu no tā visa ir lietderīgi vajadzēs bet ja ir kāds šoreiz vajadzīgais pietiekami stabilais un normālais peļņas avots tad kāpēc nē.

Nesaprotu tik vai šim tā firewire karte jāpērk atsevišķi vai nāk jau standartā. Cena šim nemaz tik zvērīga nav kā uz pirmo liekas.

p.s. viņš toč ir ložu izturīgā korpusā? moins kas tad šo būs projektējuši, laikam kaut kur klubos arī šaudās tik regulāri ka vajag. Ja nopirksi uzmet pm, varam notestēt. Labi joks.
-
Prieksh kam tev vel FW karti? .. pultam porti ir un viss ...
-
-
P.S. mja, interesants aparats

PostPosted: 23-Dec-2005 16:35:50 

Quote:
Quote:

-
Prieksh kam tev vel FW karti? .. pultam porti ir un viss ...
-
-
P.S. mja, interesants aparats
jaa, taa fiicha ar fw liekas inchiiga. buus iespeeja, notesteeshu live.

http://www.tranceatlanticflight.com
http://www.myspace.com/goldberg_official

PostPosted: 23-Dec-2005 16:36:48 

Vienkārši tā karte ir izreklamēta bet daži neta tirgoņi liek apakšā FW par vēl saviem 200 doļiem klāt. Tad nu vienkārši domāju vai tā ir komplektā vai nē. Man personīgi nav pēc viņas vajadzība, ir pašam savi krāmi uz kā audio dzīt kompim, vienkārši interese.

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2005 16:38:47 
Mikseris.LV power user

nu man teiksim ta ir pieejama viena digitala daudkanalu pults ar FW .. tur komplekta kartes nebija .. ja nemaldos tikai vads (nosaukumu tagad neatceros)

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2005 16:46:22 

Quote:
nu man teiksim ta ir pieejama viena digitala daudkanalu pults ar FW .. tur komplekta kartes nebija .. ja nemaldos tikai vads (nosaukumu tagad neatceros)
nu cik es aatrumaa jamo apluureeju tajaa linkaa, principaa ja tev ir pc fw un atbilstoshi soft, kas visu paredzeeto speej izdariit, domaaju probas nav. tb vnk spraud klaat pie pc un darbojies.

http://www.tranceatlanticflight.com
http://www.myspace.com/goldberg_official

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2005 19:38:01 

Quote:
Quote:
nu cik es aatrumaa jamo apluureeju tajaa linkaa, principaa ja tev ir pc fw un atbilstoshi soft, kas visu paredzeeto speej izdariit, domaaju probas nav. tb vnk spraud klaat pie pc un darbojies.
normalam skanjukarteem jau naak iekshaa firewire , pat letajam ZS kartiiteem ir firewire, klaat vari spraust visu digitaalo studiju.

Post subject:
PostPosted: 23-Dec-2005 23:37:12 

Quote:
normalam skanjukarteem jau naak iekshaa firewire , pat letajam ZS kartiiteem ir firewire, klaat vari spraust visu digitaalo studiju.
Nu tik krasi visiem normālajiem un labajiem skaņas dzelžiem jau nu nebūs gan.

Man kādu laiku atpakaļ bija fw iekš viena noutbuka, bet tā arī netiku lietojis un nezinu tur nianses. Bet ja tie neta pārdevēji uzlikuši tam mikserim klāt piedāvāto fw karti pa 2,5 simti eirām, tad vai nu tā ir cenšanās tautai iesmērēt dārgu fw karti, vai arī citas kartes nemaz neder. Tādēļ jau no manas puses tāds jautājums izlīda. PC loksnes nav mana stiprākā puse. bet nu labi.

Post subject:
PostPosted: 24-Dec-2005 0:34:42 

ar vinjaam ir taa , ka normaals Audio hardware razhotaajs jau iestraadaa iekshaa fw jo tas ir plash pateerinsh muuzikas industrijaa, a tie kas peerk atseviski, protams vinjiem sanaak daargaak, jo tas ir atsevisks produkts un vinjam naak klaat veel visaadas fiichas, kas saistiitas ar datu aatro paarsuutiishanu lielos apjomos. un ja nemaldos pat soundblaster LIVE jau naak iekshaa FW ( a varbuut mantaa likaas) bet creative 2ZS un uz augshu taam jau ir iekshaa (cik vinsh labs neesmu meegjinaajis, bet uzraadiits, ka caur vinju varu sleegt digitaalo pulti un visaadus pribambasus, kas konekteejaas tur klaat.) es tiesa veel neesmu iedziljinaajies tajaa visaa, bet man arii ir shaadas taadas lietinjas ko gribeetu taa pavairaak uzzinaat, bet par to es intereseeshos, tad kad reaaali buus vajadziiba, jo tehnologjijas skrien ar katru gadu, a iespeejas kaa naf taa naf :?

Post subject:
PostPosted: 24-Dec-2005 10:35:38 
Mikseris.LV power user

precizeesim- FW ir maz sakara ar audio HW razhotaajiem. Chipsets ir pavisam no citas klases. Jaa, dazhi audio HW razhotaaji piedaavaa savaas kartees FW kaa opciju. Tomeer daudzos PC/MAC shis te FW eksistee bez jelkaada audio interfeisa. Laikam jau taapeec, ka FW izmantojas daudz dazhaadiem meerkiem- storage, video, networking, utt.
Galvenaa atskjiriiba ir chipa clockaa (FW = 400 MB/sec, FW2 = 800 MB/sec) un baroshaanas esamiibaa (6-pin lielais konektors) vai neesamiibaa (4-pin mazais konektors). Paareejais viss ir unificeets, liidziigi kaa USB. Reizeem meedz buut shaadas taadas iipatniibas. Piemeeram es uz sava IBM ThinkPad R52 nevaru palaist nevienu no Edirol FA seerijas interfeisiem. Logi nokriit ar zilo ekraanu un lamaajas par memory parity. Taatad ne visu PC arhitektuura un kopeejo bus uzbuuve atljauj lietot jebkuru FW kasti.

ddff

Quote:
ar vinjaam ir taa , ka normaals Audio hardware razhotaajs jau iestraadaa iekshaa fw jo tas ir plash pateerinsh muuzikas industrijaa, a tie kas peerk atseviski, protams vinjiem sanaak daargaak, jo tas ir atsevisks produkts un vinjam naak klaat veel visaadas fiichas, kas saistiitas ar datu aatro paarsuutiishanu lielos apjomos. un ja nemaldos pat soundblaster LIVE jau naak iekshaa FW ( a varbuut mantaa likaas) bet creative 2ZS un uz augshu taam jau ir iekshaa (cik vinsh labs neesmu meegjinaajis, bet uzraadiits, ka caur vinju varu sleegt digitaalo pulti un visaadus pribambasus, kas konekteejaas tur klaat.) es tiesa veel neesmu iedziljinaajies tajaa visaa, bet man arii ir shaadas taadas lietinjas ko gribeetu taa pavairaak uzzinaat, bet par to es intereseeshos, tad kad reaaali buus vajadziiba, jo tehnologjijas skrien ar katru gadu, a iespeejas kaa naf taa naf :?

Post subject:
PostPosted: 24-Dec-2005 18:52:24 

piekritiishu, vieniigi, ja Audio karshu razhotaaji paredz kartes izmantoshanu digitalajai studijai, tad nu vinjai vajadzeetu straadaat normaali, jo viss kas saistiits ar software jau naak liidzi karteem, bet taas fiichas, kas ir integreetas, un paredz Windows atpaziistamiibu, tad nu taa ir kaa ir, ja atceramies, kaa Microsoft prezenteeja USB :D

Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC+02:00