Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 10-Jul-2025 5:35:39

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: 22-Dec-2005 2:41:12 
[quote="ddff"]Mineetie razhotaaji dara kaut ko par ko tiem nav nekadas sajeegas- iisaak sakot: drazu kaudze.
2. paskaties TV vai koncertu bildees ko cilveeki lieto.

Zūd cieņa pret DDFF. Domāju, ka Tu nekad neesi pamēģinājis lielāko daļu aparātu, kurus Tu sauc par drazu kaudzi. Piemēram B-52 - ik pa laikam lietoju aktīvo komplektu Matrix 2000 un tas skan ļoti korekti. Protams jebkuru aparātu var izdedzināt, bet ne jau par to ir runa. Ja rokas aug no pareizās vietas ar B-52 nav nekādu problēmu. Konkrēti šis komplekts tiek lietots kopā ar DriverackPA procesoru: 1/3oct EQ, 28joslas, 3 parametriskie. Skan pat ļoti OK. Kastu konstrukcija nekādā gadījumā neatpaliek no JBL.(Nerunājot ar JRX un Mpro, kuru kastēm ļoti tālu lidz pilnībai...........) Šis komplekts tiek lietots jau labu un nekas neliecina par to, ka vajadzētu būt vajadzībai izmantot garantiju.
Un ja rokas neaug no pareizās vietas arī JBL SRX, Nexo u.t.t neskanēs.(izņēmums Meyer, ja līdz PA tiek dabūts puslīdz nesabojāts signāls)

Uzskatu, ka JBL+QSC sen vairs nav BangForBuck produkti.

Ne tikai entry-level JBL produktiem ir problēmas ar sadegušham komponentēm. Daudz slikti vārdi dzirdēti no Mpro lietotājiem kuriem nav svešs limiter un sistēmas procesors.

Cienīsim citus un komentēsim produktus, kurus paši esam lietojuši nevis garām ejot dzirdējuši.[/i]

PostPosted: 22-Dec-2005 10:09:52 
Mikseris.LV power user

Nepretendeeju uz visu lietotaaju nedaliitu atziniibu. Konkreeto B-52 paklausiijos Frankfurtes izstaadee, tur gan tas tika prezenteets kaados -30 dB, jo iekshtelpaas nevareeja paarmeeru trokshnjot. Neatceros kuras seerijas sisteema taa bija, bet liidz jeedzienam "korekti" tur taalu. Parasti gan razhotaaji neizveelas prezenteet stendaa malku, liidz ar to pienjemu, ka tur bija izlikts kaut kas no videejaas klases. Te es nedomaaju to, ka buutu dzirdeejis kaada skolas puikas nesapraatiigi sareguleetu sisteemu, bet gan pashas firmas demonstraciju.
Ja gribam paraudziities uz sho lietu caur ideaalisma prizmu, tad tam pashama mineetajam Driverack PA ir veel taals attiistiibas celjs priekshaa. Negribas man ticeet iekaartai, kurai uz katriem 4 filtriem jaaliek veel 1 korekcijai (atshkjiriibaa no BSS vai XTA).
Kas attiecas uz kastu konstrukciju, tad neesmu redzeejis veel nevienu sisteemu, kur nebuutu jaaveic uzlabojumi tiiri mehaaniskaa zinjaa. Pavisam noteikti jau nu JRX un Mpro.
Bet par SRX negribu piekrist- jaa tieshaam, ruupniicas tuningi procesoriem ir diskuteejami, bet te vismaz nav jaaciinaas ar kastu efektiem, varbuut komponenetes peec spektra vareetu veeleeties labaakas, tomeer no svara/spiediena viedoklja tur nav liidzinieku. Jebkura sisteema ir kompromiss un jautaajums cik lielaa diapazonaa tas deviee. Nexo laikam nav piesaukshans veerts, taa ir pavisam cita klase ar pavisam citaam probleemaam.
kas attiecas uz price/performance, tad low end galaa pilniigi piekriitu- eksistee citas ne sliktaakas alternatiivas. Tomeer SRX un uz augshu ir totaals pro user/touring liidera kandidaats (vismaz peec objektiiviem apsveerumiem- veel jau paliek subjektiivie, religiskaa paarlieciiba, utt.).
Kas attiecas uz complaints par Mpro, tad vieniigais, ko esmu dzirdeejis ir nepareiza konstrukcija pirmaas paaudzes aktiivajiem subbasiem- tur Crown panjeema parastu rackmount ampu, ielika bleka kastee un iebaaza vienaa tumbaa par pasaulee jaudiigaako speakeri (peec spl/freq. 18" klasee). Pastiprinaataaja dizains nepanesa tos kosmiskos paatrinaajumus, taapeec saluuza kristaala pamatne izejas tranzistoros. Jau vairaak kaa gadu shie modulji ir nomainiiti pret MKII un liidziigu probleemu reporti nav dzirdeeti. Un ja kaads ar visu sisteemas procesoru pamanaas izlidinaat HF driverus, tad ir 2 varianti - atkaartot matemaatiku un logaritmu funkcijas (taapat arii palasiities audio tehnikas un apreekinu pamatus) vai arii izveeleeties dziivee ko vienkaarshaaku.

ddff, atbild par tirgu (tomeer patur tiesiibas uz subjektiivu viedokli).

Quote:

Zūd cieņa pret DDFF. Domāju, ka Tu nekad neesi pamēģinājis lielāko daļu aparātu, kurus Tu sauc par drazu kaudzi. Piemēram B-52 - ik pa laikam lietoju aktīvo komplektu Matrix 2000 un tas skan ļoti korekti. Protams jebkuru aparātu var izdedzināt, bet ne jau par to ir runa. Ja rokas aug no pareizās vietas ar B-52 nav nekādu problēmu. Konkrēti šis komplekts tiek lietots kopā ar DriverackPA procesoru: 1/3oct EQ, 28joslas, 3 parametriskie. Skan pat ļoti OK. Kastu konstrukcija nekādā gadījumā neatpaliek no JBL.(Nerunājot ar JRX un Mpro, kuru kastēm ļoti tālu lidz pilnībai...........) Šis komplekts tiek lietots jau labu un nekas neliecina par to, ka vajadzētu būt vajadzībai izmantot garantiju.
Un ja rokas neaug no pareizās vietas arī JBL SRX, Nexo u.t.t neskanēs.(izņēmums Meyer, ja līdz PA tiek dabūts puslīdz nesabojāts signāls)

Uzskatu, ka JBL+QSC sen vairs nav BangForBuck produkti.

Ne tikai entry-level JBL produktiem ir problēmas ar sadegušham komponentēm. Daudz slikti vārdi dzirdēti no Mpro lietotājiem kuriem nav svešs limiter un sistēmas procesors.

Cienīsim citus un komentēsim produktus, kurus paši esam lietojuši nevis garām ejot dzirdējuši.[/i]

Post subject:
PostPosted: 22-Dec-2005 13:54:36 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Sveix kasix!!!

Uzbliez gan un redzēsi, ka nauda paliks pāri.

Galvenais nopirkt LABU skaļruni un eksperimentē, ja nepatīk- zāģē pa jaunu.

Mans skaņu komplekts ir 100% manu roku darbs un man patīk, kā tas skan.

Post subject: OT
PostPosted: 26-Dec-2005 1:48:25 

Quote:
Runaa, ka 90% pasaulee esot idiotu
Šī tēze, starp citu, nāk no stipri novecojušām (gadus 10-15) reklāmas industrijas & PR speciālistu teorijām. Nevajadzētu to uztvert kā absolūtu patiesību :wink:

Post subject:
PostPosted: 26-Dec-2005 11:15:17 
Mikseris.LV power user

Ja vien materiaali un instrumenti neatrodas Tavaa pamatskolaa, tad labaak iesakumaa mazliet pareekini un papeeti teoriju shajaa jomaa. Latvija nav liela zeme un izniicinaat lielu daudzumu koksnes bezjeedziigos eksperimentos buutu noziegums pret tautu. Turklaat tas noteikti nebuus bezmaksas. Ja gribas kaut aptuveni prognozeeet gaidaamo rezultaatu, tad varu ieteikt vienkaarshu instrumentu - JBL SpeakerShop. Ir tur paaris knifi, bet totaali garaam traapiit buus gruuti. Vieniigais, ko var pielasiit eksperimentaali (es pat rekomendeetu taa dariit) ir faazes invertors. Uztaisi rekomendeeto + 30% un veic meerijumus, tad pa centimetram zaagee nost un atkaarto meerijumus katru reizi. Paaris dienu laikaa buusi ieguvis kastes prototipu. Pirms to visu saakt, esmu spiests saruugtinaat ar faktu, ka daudzi razhotaaji ljoti pavirshi attiecas pret thiele-small parametru precizitaati. Ja iespeejams, tad saakumaa tos paarbaudi. Raksturiigaakaa lieta, piemeram, ka efektiivo laukumu noraada ne tikai difuzoram, bet kopaa ar visu raami.

Un atceries- lai kaa arii sanaaktu, vienmer liksies, ka ir labaak par visu dzirdeeto. Pashcienja un pavadiitais laiks/darbs parasti shajaa subjektiivajaa duelii njem virsroku :] Taapeec saakumaa meegini veikt neformaalu beta testu, paraadot to visu draugiem/koleegiem. Peec tam jau laiks saliidzinoshiem meerijumiem ar citiem taadas klases produktiem.

ddff

Quote:
Sveix kasix!!!
Uzbliez gan un redzēsi, ka nauda paliks pāri.
Galvenais nopirkt LABU skaļruni un eksperimentē, ja nepatīk- zāģē pa jaunu.

Mans skaņu komplekts ir 100% manu roku darbs un man patīk, kā tas skan.

Post subject: Re: OT
PostPosted: 26-Dec-2005 11:18:44 
Mikseris.LV power user

nu 10...15 gadi pasaules pastaaveeshanas veesturee ir stipri iiss laika posms. Iespeejams, ka tolaik aprakstiitie subjekti veel nav aptveerushi, ka taads laiks jau pagaajis un nav paspeejushi izmainiit sevi uz labaako :]
Tomeer apmeeram shaads laiks ir kopsh es straadaju savaa nozaree un visu laiku man neliek mieru jautaajums- kaapeec cilveeki grib lai vinju pasaakumaa straadaatu ar leetu/suudiigu aparaatu un aciimredzami iesaaceeji (ka tikai mazaak naudas par sho izdot), bet pilniigi negribeetu pieljaut shaadu situaaciju briidii, kad atrodas uz operaaciju galda vai reanimaacijaa?

ddff
Quote:
Quote:
Runaa, ka 90% pasaulee esot idiotu
Šī tēze, starp citu, nāk no stipri novecojušām (gadus 10-15) reklāmas industrijas & PR speciālistu teorijām. Nevajadzētu to uztvert kā absolūtu patiesību :wink:

Post subject:
PostPosted: 27-Dec-2005 19:36:06 

ddff malacis :)

Post subject: OT
PostPosted: 28-Dec-2005 1:30:50 

Quote:
nu 10...15 gadi pasaules pastaaveeshanas veesturee ir stipri iiss laika posms. Iespeejams, ka tolaik aprakstiitie subjekti veel nav aptveerushi, ka taads laiks jau pagaajis un nav paspeejushi izmainiit sevi uz labaako :]
Mhm, un vēl ir interesanti, ka cik man nācies sastapties ar šīs teorijas piekritējiem, ilgi nedomājot paši viņi sevi vienmēr ieskaita procentuāli mazākajā šī sadalījuma daļā :roll:.
Quote:
Tomeer apmeeram shaads laiks ir kopsh es straadaju savaa nozaree un visu laiku man neliek mieru jautaajums- kaapeec cilveeki grib lai vinju pasaakumaa straadaatu ar leetu/suudiigu aparaatu un aciimredzami iesaaceeji (ka tikai mazaak naudas par sho izdot)
Acīm redzot, vai nu tu viņus nepietiekoši izglīto, vai ir kādi citi, kas dezinformē. Jebkurā gadījumā starp jēdzieniem idiotisms un informācijas trūkums vai nezināšana ir visai liela atšķirība.

PostPosted: 28-Dec-2005 11:41:32 
Mikseris.LV power user

Quote:
Mhm, un vēl ir interesanti, ka cik man nācies sastapties ar šīs teorijas piekritējiem, ilgi nedomājot paši viņi sevi vienmēr ieskaita procentuāli mazākajā šī sadalījuma daļā :roll:.
Te nu nav par ko briiniities- pilniigi visi sevi uzskata par atshkjiriigiem, kad runa iet par vispaareeju klasifikaaciju :]
Quote:
Jebkurā gadījumā starp jēdzieniem idiotisms un informācijas trūkums vai nezināšana ir visai liela atšķirība.
Ir atshkjiriiba starp negadiijumu un sisteemu. Uz graabeklja var uzkaapt, bet regulaari staigaat pa tiem ir kas cits, vai ne? Un kaa saka- ja Tevi piemaanija 1x, tad tas nav bijis labs cilveeks, bet ja 2x, tad pats esi dumjsh. Un es sheit nerunaaju par pasuutiitaajiem, kas kostu pirkstos, izveeleejushies nenopietnu kompaaniju ar nopietnu PR seju, bet gan par tiem (kaadu ir vairums), kas naakoshajaa reizee uzkaapj tieshi uz taa pasha vai liidziiga graabeklja. Un nemitiigi juutas aizvainoti par to, ka "atkal shoreiz nebija labi". Kaa jau mineeju, neticu, ka shaada izveele tiktu izdariita kaut vienreiz, ja runa buutu par dziiviibu, veseliibu- jebko citu, kam pasha indiviida aciis ir kaada veertiiba.

ddff

PostPosted: 28-Dec-2005 11:59:26 

Quote:
Ir atshkjiriiba starp negadiijumu un sisteemu. Uz graabeklja var uzkaapt, bet regulaari staigaat pa tiem ir kas cits, vai ne? Un kaa saka- ja Tevi piemaanija 1x, tad tas nav bijis labs cilveeks, bet ja 2x, tad pats esi dumjsh.
ddff
Ir tāds teiciens, - skupoi platit dvazhdi, durak trizhdi, loh vsegda :) !
NP, vienkārši atcerējos šo teicienu.

o.

Post new topic  Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+02:00