Elektronisko circuit design vispār nav patentējams.
Behringer lieto vidējas kvalitātes komponentu bāzi, bet ne jau galīgos mēslus, ar servisu gan reizēm ir jāpagaida.
Nu ir Behringer arī daži neveiksmīgi produkti, bet kam tad to nav ?
Funkcionāli Behringer produkti ir aprīkoti pareizāk un ērtāk nekā tie 10 x dārgākie "oriģināli", no kuriem varbūt ir aizņemta koncepcija, turklāt parasti ir pievienota kāda būtiska opcija.
Behringer kompresori darbojas pavisam normāli (ja vien māk tos lietot), par 3630 var piekrist, lai gan Yamaha kompresors to pārspēj...

Di-box nav nekas īpašs, bet nu nekādi nav telefons, varbūt ka gadījies telefonu ieslēgt di-boxā ?
EQ kā tādi ir domāti skaņas bojāšanai, lētie protams to dara labāk

Bet digitālo audio vajag iznīcināt kā tādu, ieskaitot to ko taisa Behringer.
Quote:
Jaa, ar Mackie jamajiem nesanaacaj, jo Mackie ciiniijaas nevis par circuit design, bet gan par koncept produktiem. Tomeer pret QSC jamie zaudeeja ar troksni. Tomeer Behringer produkti IR kraami un es neticu, ka to meerkjauditorija, kas tika mineeta kaa 90% ir tik neapteesti vai kurli lai to nepamaniitu pashi- jekburs Behringer kompresors ir veel beediigaaks par Alesis 3630 (kam pieder rekords kaa visnelietojamaakajam kompresoram), di-box ir vienkaarshi burviigs telefona kanaals, EQ vispaar darbojas preteeji fizikas likumiem, par digitaalajaam kasteeem nerunaajot. Es esmu redzeejis/dzirdeejis kaadus 20+ dazhaadus Behringer aparaatus. Pirmais, kas naak praataa ir aiznest tos uz bazniicu, lai izdzen nelabo. Es piekriitu, ka sho produktu vareetu lietot kaadi skolas wannabe, lai patreneetos, kaa 19" aparaatu ieskruuveet statnee, lai izprastu savienojumu jeegu, utt. Bet ne jau signaalu caur to!
ddff
Quote:
Mackie smagi zaudēja prāvā ar Behringer, jo absurdi gribēja panākt ekskluzīvas tiesības ražot mazos mikserīšus un diktēt pasaulē cenas.
Pēc tam viņi vēl nogulēja rožotņu pārdislocēšanu un totāli nobankrotēja.
Bet Behringer par attīstību nesūdzas.
Nepiekrītu ka Behringer produkti ir krāmi.
Par reālu nevis uzskrūvētu cenu tie ir lieliski produkti tiem pircējiem kam tie domāti, un tādu ir 90+%.