Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 08-Jul-2025 22:20:18

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: mikjis
PostPosted: 13-Jun-2005 15:33:39 
es domaaju pirkt Shure PG48-XLR
prieksh ''maajas studijas'' :D
tas buutu normaals
un to es domaaju prieksh hip hop taisiishanas
Man ir VIA Ac` 97 skanjas karte[kkaa taa, iisti nez]
taa ir normaala vai man pirkt citu?
man naudas nav paaraak daudz
bet ko juus vareetu man ieteikt?

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2006 4:57:56 
tas mikjis kopaa ar to skanjas karti nebuutu iipzhai veksmiiga padariishana, 1. probleema tev vareetu buut ar t ka Tev vinju nebuus kur spraust, buus jaataisa speciaals shtekeris.
Tas mikjis ir domaats koncertiem, bet nu taads tiiri ok prieksh tavaam vajadziibaam..
ja negribi neko kvalitatiivu un negribi laist taalaak par savas viesistabas sienaam, tad kopaa ar to skanjas karti buus ok! :) bet vispaar buutu jaapeerk 24 bit soundblasteriits.. nav daargs un labs.. kaadu programmatuuru plaano lietot? :)
bet kopaa ar to via karti labaak buutu pirkt shure c607, mazaak buutu probleemas ar shtekeriem.. :) nu taa..

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2006 5:26:01 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Buus labi , no pieredzes , HIP-HOP vajadziibaam kriteerijs uz mikrofonu tikai viens , vajag lai vareetu perfekti saprast ko cilveeks runaa , un kad tu shadaam vajadziibaam saac izmantot ko labaaku , tad arii saakas probleemas , redz video klipaa redzeeju kaa shis tur to mikrofona galvu rokaas un tev patiesiibaa nezkaapeec par kaartiigu foneeshanu nekas vairaak nesanaak . Secinaajums viens , tajaa PG48 vareesi runaat , apieties ar shamo kaa veelies , vieniigi nevajadzeetu tai galvai ljaut samirkt , domaaju siekaloshanaas kas vienmeer ir saistiita ar hip-hop un protams nevadzeetu mest pret griidu .
To vadu uzlodeet arii nekaada lielaa maksla nav vajadzii , viss bodee ir nopeerkams .

Post subject:
PostPosted: 19-Jan-2006 13:37:09 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Ar VIA AC` 97 tu NEKO NEIZDARĪSI!!!!

Vienīgais, ar to var ierakstīt - paša comja radītos trokšņus....

Post subject:
PostPosted: 19-Jan-2006 14:32:01 

Ar šito gribi iztikt mājas"studijā"? Un pie tam vēl likt tajā rapot? Pateikšu no pieredzes, ir vajadzīgs šai lietai nopietns mikrofons ja jau domā ierakstīt kaut cik ciešami. Šajā to izdarīsi laikam tikai tad ja MC runās ļoti ļoti saudzīgi, vienādā skaļumā, flegmātiski viendabīgi un pilnīgi perfekti vienādā attālumā turēs to miķi. Un tad tekstu derētu izdomāt bez burtiem "P" un "Ā" un viss tad būs ok.

Tomēr ir svarīgi cik dabiska izdodas tā balss ierakstos. Un ja domā pielietot arī reverbu kādu klāt tad kas par skaņām ierakstas uzreiz pēc teksta beigām. Pirkt jau var, šitā paķēru laiku atpakaļ DJM 600 B miķi kas teikšu atklāti, pilnīgi nekur neder.

Te vajag kādu kondensatora miķi teiksim ar normālu statīvu un šoka amortizatoru pie tam kas ir ļoti svarīgi gaisa sietiņu priekšā. HipHop mākslinieki mēdz pasmagi dot tajos mikrofonos un vajag tādu kas panes niknu runu. Diemžēl arī tad par phantom power neaizmirst, līdz ar to nopietnu skaņas karti.

Post subject:
PostPosted: 07-Sep-2006 8:32:53 
Violet THE BLACK KNIGHT
www.ainaudio.lv

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+02:00