zinaama patiesiiba ir gan. Ja es buutu izveeles priekshaa, tad paardotu visu, kas man ir un nopirktu veselu greedu ar B52 (shii vietaa var ieliktu jebkuru jautru brandu, kas naak praataa) un par ietaupiito naudu veel 2 Lexus tachkas pilnas ar veceneem. Skarbaa patiesiiba ir cita- manaa vietaa izveele ir izdariita no pasuutiitaaju puses. Un ar to jaareekjinaas katram, kas neiegaadaajaas tehniku "for bedroom use only". Ja peerc sev un tikai sev, tad ir pilniigi ph- nepatiks, nodosi uz svaru un dabuusi 3 alus. Bet ja padomaa ir kaadam aizdot/iznomaat/varbuut kaadreiz dziivee paardot, utt., tad labaak skatiities uz parametru "value" nevis "price". Taas, lai cik paradoksaali nebuutu, ir 2 nesaistiitas lietas. Un shii poll buutiiba ir orienteeta uz "kas labaaks- laapsta vai pashgaajeejs ekskavators". Kaa kuraa situaacijaa, es teiktu. Un laikam tas veelreiz pieraada patiesiibu, ka katrs gadiijums ir jaaizsver atsevishkji.
ddff
Quote:
Mans viedokls tāds.
Technics ir bik krutāks, tieši tik cik lielāka ir tā cena. Bet ne jau viss tas krutums ir mehāniskajā utt izturībā vai skaņas kvalitātē. Bik vēl par brendu vajag piemaksāt, un par servisu, un par to ka šādu redz lieto tādi un tādi pasaulslaveni DJ un tas ir redzēc tādās un tādās filmās un tādos videorullīšos, tātad Bling Bling. Savukārt nostādot tam blakus Reloop - Sorry, but it does not even spin! Kam nu kāda vajadzīga lieta. Ja var atļauties tad protams labs spīdīgs rīks ir skaisti, bet ja dēļ tā pus gadu jāēd sviestmaize bez desas tad gan nē. Un nezinu kurš varētu teikt ka nu nē - to ko var izdarīt uz Technics to nekādi nevar uz Reloop. Lietoju pats Technics, un arī Omnitronic (jā jā, tāds arī ir), un ja būtu tavas izvēles priekšā tad domāju ka nopirktu Reloop. Varēsi vismaz mixeri kārtīgu paķert pa to pašu cenu.
Mans subjektīvais viedoklis, un Q-Bertam konkurenci nesastādu tad arī ekipējumu tajā līmenī man nevajag.