Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 22-Jul-2025 9:11:38

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Tikai technics...
PostPosted: 24-Oct-2005 8:34:44 
vispar ko es iesaku citiem un visiem parejiem, tas ir viens tikai un vieniigi technics, citu pakal darinaataju veidols ir pilniiigi metams araa. viss parejais ir vnk nekam nederiigs, paskatoties no malas, lielaaka dalja kas ir nopirkus kautko no cita , steidz to taga paardot, cik vien nu atri var, techniksu lielaaka dalja pardo vai nu naudas peec vai apstaaklji piespiezz. jo tos jau nu neviens nepameet taa pat vien. ta ka siea ir labaakie.

Post subject: Re: Tikai technics...
PostPosted: 24-Oct-2005 11:12:55 
Mikseris.LV power user

atvainojos, bet kaada bija shii posta jeega?
Labi, pameeginaashu es arii: brunetes taa tik ir dariishana, nekad neviena blondiine nevar staaveet ne tuvu- man visi paziistami no visaam krataas valjaa, un meklee lietotas, bet veel sakariigas.... ups. Laikam ieskreejos.

ddff, mazliet iefleimo

Quote:
vispar ko es iesaku citiem un visiem parejiem, tas ir viens tikai un vieniigi technics, citu pakal darinaataju veidols ir pilniiigi metams araa. viss parejais ir vnk nekam nederiigs, paskatoties no malas, lielaaka dalja kas ir nopirkus kautko no cita , steidz to taga paardot, cik vien nu atri var, techniksu lielaaka dalja pardo vai nu naudas peec vai apstaaklji piespiezz. jo tos jau nu neviens nepameet taa pat vien. ta ka siea ir labaakie.

Post subject: Re: Tikai technics...
PostPosted: 24-Oct-2005 11:21:58 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
atvainojos, bet kaada bija shii posta jeega?
Labi, pameeginaashu es arii: brunetes taa tik ir dariishana, nekad neviena blondiine nevar staaveet ne tuvu- man visi paziistami no visaam krataas valjaa, un meklee lietotas, bet veel sakariigas.... ups. Laikam ieskreejos.

ddff, mazliet iefleimo

Quote:
:D :D

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2005 15:15:40 

Quote:
brunetes taa tik ir dariishana, nekad neviena blondiine nevar staaveet ne tuvu- man visi paziistami no visaam krataas valjaa
nekādi nevaru piekrist, jo esmu dzirdējis, ka brunetes pārsvarā ražojot Ķīnā no lētiem izejmateriāliem :shock:

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2005 17:00:42 

Viens jautājums tev personīgi Boss. Cik tev ir Technics un cik tev ir citu brendu ražoti aparāti?

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 10:15:53 
Ir tikai technics, jo atbalstu tikai so, uz pareejo vnk neskatos, jo redzu jau kas buus veelaak, par bruneti no cinas, hmmm vios parejos izstradaajumos to var atrast, un meginaat domaat ka vis buus kartiibaa, nu nezinu, paliekat pie sava, un taa tik turpinat, nesaskatu pagaidaam konkureejosu alternatiivu techniksiem, ta ka taaa.

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 12:17:40 

Jā, bosam laikam kādas saistības ar Technics kompāniju.

Nav tādas labākās kompānijas. Ja būtu tad mēs te Latvijā kompaktdisku nebūtu redzējuši vēl šodien. Tirgus ir pilns ar visko, jāmāk tikai izvēlēties. Vienam tādas preces, citam citas, tad vēl trīs nospiež tādus pašus, ceturtais nozog, piektais vispār ražo gludekļus un nejaucas iekšā.

Technics'am konkurējoši ir gana un liela daļa atsevišķos preču veidos un jomās domāju ka ieliek ar. Ja Technics nebūtu konkurentu kā ta tu domā mēs te varētu kādu viņu izstrādājumu nopirkt, elementāri ekonomikas pamati... Jautājums - ja jau tie konkurenti tik nenozīmīgi Technics, tad kādēļ ir pilns tirgus ar Technics lētā gala produkciju, teiksim visādām austiņām utt?

Vienkārši ko gribu pateikt. Štrunts par sīkumiem, bet viss nav tik melns/balts.

Es personīgi pa ielu ne ar Technics ne kāda cita brenda logo uz maikas apkārt nevazātos pēc brīvas gribas. Bet tas mans viedokls.

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 15:17:35 

saliidzinaajums -vieni saka, ka Nike ir vislabaakaa firma, citi apgalvo, ka Adidas, nike ir preces, kas labaakas par Adidas un otraadi. Manupraat, viena firma nevar buut vislabaakaa visaas jomaas...var jau biezi uz ielas taadus maniit, kuriem pilniigi viss apgeerbs no viena brenda, bet kam tas vajadziigs?Stilam?

Last edited by Noisek on 27-Oct-2005 21:06:59, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 19:33:39 
Mikseris.LV power user

tukshu salmu kulshana. Katram ir tiesiibas uz savu viedokli un paarlieciibu, bet kaapeec to paust kaa vieniigo iespeejamo? Protams, ka Technics ir laba lieta- neviens to sheit neapstriid un nenoliedz. Tad kaapeec par to vispaar runaat?

ddff
Quote:
Ir tikai technics, jo atbalstu tikai so, uz pareejo vnk neskatos, jo redzu jau kas buus veelaak, par bruneti no cinas, hmmm vios parejos izstradaajumos to var atrast, un meginaat domaat ka vis buus kartiibaa, nu nezinu, paliekat pie sava, un taa tik turpinat, nesaskatu pagaidaam konkureejosu alternatiivu techniksiem, ta ka taaa.

Post subject:
PostPosted: 09-Dec-2005 13:47:50 

Boss tu laikam neesi neko dzirdeejis par Pioneer.....maneejie Pioneer taveejos Technics izraus d... vienaa raavienaa

Post subject:
PostPosted: 09-Dec-2005 15:54:20 

Quote:
Boss tu laikam neesi neko dzirdeejis par Pioneer.....maneejie Pioneer taveejos Technics izraus d... vienaa raavienaa
Nus shitaa teema man skiet pilniigi bezjeedziiga..uzjautrinosha gan :lol:
Parasti beerni mazajaas klasiitees meedz lieliities, kuram kas ir labaaks :)

Post subject:
PostPosted: 09-Dec-2005 16:26:54 

ja veel Pioneer razhotu turntables,kuri peec savas kvalitaates un popularitaates neatshkirtos no CDJ 1000,tad paareejaas firmas (tai skaitaa technics) vareetu saakt lasiit seenes mezhaa un taisiit konzervus!!!!!!!

Post subject:
PostPosted: 09-Dec-2005 16:34:56 

Šis varētu būt pelnījis foruma gada bezjēdzīgākā topika balvu.

Post subject:
PostPosted: 09-Dec-2005 19:20:51 

Quote:
Šis varētu būt pelnījis foruma gada bezjēdzīgākā topika balvu.
:lol: ...bet ja saaktu pieskjirt balvas, tad arii shaadu tpoicu skaits palielinaatos :?

Post subject:
PostPosted: 09-Dec-2005 19:59:22 

nu Boss,nav ko teikt??? davai naac atpakalj forumaa,izrunaasim shito teeminju !!!!!!!!!!!!!!!

Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00