hmm, taa iisti nespeeju izteeloties L un N kombinaaciju, kuras apvienojot vareetu opereet ar 2 devaisu speeju/nespeeju darboties pilnaa apmeeraa. Ir variants ar nejaushu virknes sleegumu, kam paraleeli sleedzis, bet tas ir diezgan pamatiigs retums... Ja savienotu L un N, tad defekts saglabaatos liidz pirmajai iesleegshanas reizei.
Konkreetajaa gadiijumaa, kad dariishana ar iislaiciigu "brownout" vai "surge" ir tikai variants ar UPS, kaut ar nieciigu baterijas resursu, bet veelams Smart tipa- resp. tas, kas visu laiku izmanto savu iebuuveeto generatoru un nekropljo siinusa formu. PC barokljiem vienalga kaa izskataas izejas signaals, bet transformatoriem gan nee. Ja ir tikai sprakshkji, tad var meeginaat iztikt ar LC filtriem, kas iebuuveeti dazhaados pagarinaataajos- saucas Surge Arrest. Tomeer es labaak izveeleetos kaadu vecu, labu, pusdziivu UPS.
ddff
Quote:
Es nedbiju domājis, ka elektrība pazūd no pārslodzes, bet ka fāzes un nulles slēgums ir tāds, ka ieslēdzot vienu divaisu pazūd otrs, tipa fāze un nulle ir saslēgti krustā

edit 1: Ou, es sapratu, ka tu saprati! Gan jau ddf kaut ko ieteiks - tipa dīzeļa ģenģeri
o.