Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 02-Jan-2025 14:24:01

All times are UTC+02:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 15:48:07 
Quote:
Nu es te forumu lasot sapratu, ka jo vairaak jo labaak!
Dazhreiz laizhu visus reizee, bet daudzreiz nepietiek atminjas un cherkst skanja.
Dazhreiz arii paarklaajas ritmi nezkapeec, bet tas nekas - var taisiit eksperimental un drum'n'bass.

PS. Pastaasti kaa tu sinhronizee??
Man nav nepiecieshams neko sinhronizeet, jo izmantoju tikai Reason, ar ko pilniibaa ir pietiekami (man personiigi)

Peace!

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 16:44:59 
Vai ir veerts turpinaat iesaakto "darbu"?
Bet vai shis te "tracks" vispaar ir darbs?
Skaties, nepaarstraadaajies :D

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 17:24:26 
uztaisi kautko no saakuma pats un tad runaa!
Quote:
Vai ir veerts turpinaat iesaakto "darbu"?
Bet vai shis te "tracks" vispaar ir darbs?
Skaties, nepaarstraadaajies :D

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 20:36:11 
Respect! Gunār, vai Tu dod citiem dj atļauju šo nenoliedzami ekskluzīvo sava darba augli izmantot savos setos? Es tikai priecātos, ja varētu...
Es dzirdēju ka gatavojas izdot Latvijas underground trance izlasi, es domāju Tev noteikti vajadzētu iesniegt savu darbu šajā projektā. Vēlreiz paldies Tev par šo un gaidu no Tevis jau atkal jaunu produktu...
:)

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 21:37:27 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Savs, pilnīgi kaut kas nedzirdēts šajā gabalā ir, neabšaubāmi. Protams, ka ar vienas reizes noklausīšanos neko uzreiz nevar pateikt. Tad tikai izpaužas mūsu pirmā mirkļa emocijas un domas, kas bieži mēdz būt seklas.
Objektīvs viedoklis prasa iedziļināšanos un skaņdarba būtības (domas) saskatīšanu. Mēģināšu tā raudzīties :wink:
Galvenais mums katram atrast un nepazaudēt savu stilu :)

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 22:02:59 

Nu es laikam te daudziem oponeeshu, bet nu man jau liekas ka nu riktiigi dereetu piestraadaat un veelreiz piestraadaat. Shausmiigi sauss man vinjsh liekas. Taa jau pie vokaala un veel shaa taa atstraadaats ir, bet nu kopeejais skaneejums (manas auss uzmeshana) nekur neder. Baigi nesaderiigi tie instrumenti skan kopaa, pie tam 50% no efektiem kas iestarpinaas vietaam rausta ritmu vai neiederas noskanjaa. Protams nenjem personiigi pie sirds. Mest malaa jau nu toch nevajag to lietu. Dazhi elementi ir diezgan patiikami, bet kopaa tomeer es sho nepirktu par origjinaala ieraksta cenu.

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 22:40:38 
pieljauju, ka savu pirmo publikaaciju shai forumaa esmu iemetis pilniigi nevietaa un laikam diezgan nepamanaami viewtopic.php?p=5005#5005 ..... bet gribeetos dzirdeet kaadu klausiitaaju viedokli.

Post subject:
PostPosted: 06-Apr-2005 7:40:44 

Quote:
pieljauju, ka savu pirmo publikaaciju shai forumaa esmu iemetis pilniigi nevietaa un laikam diezgan nepamanaami viewtopic.php?p=5005#5005 ..... bet gribeetos dzirdeet kaadu klausiitaaju viedokli.
Normāls gabals ...
Personīgi man TRANCE vienmēr ir paticis, jo šis mūzikas stils (arī daži citi) ir spējīgs mani ievest citās sfērās (tēlaini izsakoties), lai gan pats neko tādu baigi konkrēto šajā stilā vēl neesmu uztaisījis.

Tev vajag izveidot atsevišķu topiku "Mana mūzika" nodaļā, kur likt savus skaņdarbus, lai pašam būtu ērtāk :)

Ar ko tu taisīji šo gabalu? Man nojauta ir, bet varbūt es kļūdos ...

Post subject:
PostPosted: 06-Apr-2005 9:00:51 
Gan jau ka pareizi nojauti - Reasonaa taisiits.

Post subject:
PostPosted: 06-Apr-2005 12:59:08 
Quote:
Respect! Gunār, vai Tu dod citiem dj atļauju šo nenoliedzami ekskluzīvo sava darba augli izmantot savos setos? Es tikai priecātos, ja varētu...
Es dzirdēju ka gatavojas izdot Latvijas underground trance izlasi, es domāju Tev noteikti vajadzētu iesniegt savu darbu šajā projektā. Vēlreiz paldies Tev par šo un gaidu no Tevis jau atkal jaunu produktu...
diez manu treku "Spelee DJ" ari varetu ielikt tajaa izlasee? Ok, I joke! ;)

Post subject:
PostPosted: 06-Apr-2005 20:03:42 

Quote:
Ai kaa man patiik tie Ozola D'n'B! Un cik izcili skan Bethovena Hiphops! Un ai ku reaals Metaals Raimondam Paulam!!!
Nu viena dalja no shiem postiem manu praat izklausaas liidziigi :D :D :D
-----------------------------
Tas nav Trance!!! :evil:
Nekaadaa gadiijumaa tas nav trance!!!
Luuk 3 iemesli:
1) Nav trance ritms(arii peec BPM nav! trance ir +/- 140 BPM bet shim ir 159.2)
2) Nav trance instrumenti!(Tu saki, ka taisiiji sho sk. d. uz Reason, un ar trance presetiem, bet lieta taada, ka tur taadu nav :D )
3) Un pats galvenais, tas neskan kaa trance, ja pat tu buutu vinu no trance presetiem taisiijis, tad tas arii nenoziimee, ka tas skanees kaa trance, es jau varu no sinfoniskaa orkestra hiphopu uztaisiit :D

P.S.
Man aizdomas, ka daudzi no jums jauc House ar Trance, bet taas ir divas pilniigi dazaadas lietas.

Post subject:
PostPosted: 06-Apr-2005 20:49:07 
Mikseris.LV power user

hmmm, nu TRANCE ka teikt i ne pahnet.
-
club kaut kads.
-
ir dazhi momenti muzona labi.. - vokals super, bet nu kopuma salimets - hmm daudz vietas kur kaut ka ne v kassu iet viss.
-
sorry bet man vispar nepatika.

Post subject:
PostPosted: 06-Apr-2005 22:33:26 
Quote:
Quote:
diez manu treku "Spelee DJ" ari varetu ielikt tajaa izlasee? Ok, I joke! ;)
jā, tā izlase sauksies "Trans Transā" vai arī "Ravē2005"
he he
es arī jokoju, šajā topikā var tikai jokot... :lol:

Post subject:
PostPosted: 07-Apr-2005 11:02:11 

Haa Haa Haa, te toch iet jautri, esmu gar zemi shito lasot...

Post subject:
PostPosted: 07-Apr-2005 19:59:08 

Lielaakais Joks ir tas, ka shis nav trance :D :D :D :D

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00