Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 13-Jul-2025 21:19:28

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09-May-2005 16:52:55 
kaadam iekost vai trauceet attiistiibu nav bijis un arii nebuus mans meerkjis, - pasarg Dies'... es tikai izteicu savu viedokli/domas.
pirmkaart par mani sheit nav runas vispaar shobriid.
otrkaart - tu pats nonaac pretrunaas ar savu tekstu "interesantaak ir dazhaadaak".. kas tad iisti ir dazhaadaak - buut innovatiivam un radiit kautko jaunu/savaadaaku (kas protams nav viegli), vai arii njemties ar vienaam un taam pashaam cilpaam. okei - ja tu njem taas skanjas un sekvencee savaadaak - ok, bet atgriezhoties pie ieprieksheejaa postaa mineetaa teksta par misteru braunu... ceru, ka beidzot saprati.

ps. var jau kopeet / izmantot cilpas, soundus utt., bet padomaa pats, kaa tas var attiistiit konkreeto muuzikas laucinju (un kaa d'n'b gadiijumaa tas jau ir "attiistiijies").
ja veelies dziivus piemeerus, tad paskaties www.drumandbass.lv taadus maaksliniekus kaa exact un veel dazhus labus. protams es nerunaaju arii tikai par vieteejo produkciju, bet arii globaalaa meerogaa.

Quote:
varbuut vareetu relaxeet savas ambiicijas par elektronisku muuziku kaa naakotni vai arii turpinaasim attiistiit latvieshu "labaako" iipashiibu -> nokosties un iekost kodeejam. Deep neviens neshaubaas par tavu muuzikas attiistiibu un taapeec jau nav taa jaakavee citiem
-> runa iet par to ka t.s. rex loop failus var atveert Reason programmaa ar NN-XT izdaliitu ba bungiem un peec tam vari veidot graiziit programmeet peec savas patikas-> un par sknjaam runaajot -> nav divu vienaadu skanju un joprojaam ir cilveeki kas dziivo 80-jos, 70-jos, cic dziivo klasiskajaa cic naakotniskajaa muuzikaa cic klausaas raacijas burkshchos un labi, ka taa i -> interesantaak ir dazjaadaak

Post subject:
PostPosted: 09-May-2005 17:52:47 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

mans meerkjis nav shobriid radiit diskusiju nedeeljas garumaa par to cik un kaa un kaapeec-> vienkaarshi ir pamaniic, ka izspeeleet diskusiju izmantojot nego izpausmes nav vieniigais veic, jo tavi texc nav no tiem "jaa turpini", bet gan iisi un tieshi-> un tas nebuut nav slikti tb taisniiba

par to attiistiibu ir taa, ka katrs kaapjam pa savaam trepeem un iedomaajies kaac kas tikai teiksim gadu njemaas kaut ko savaa istabaa un te vinjam no augshas (5 gadi) iemet sejaa skalju "kush"-> nezinu iespeejams ka izdziivo stipraakie, bet nekaadaa zinjaa nedomaaju ka citiem arii nav jaadziivo -> kaa tu pac reiz teici "narkomaani ir tie kas visu shito uztur(electronica), tachu pac tu lieto reti vai vispaar nemaz"

par dnb -> ir ljoti gruuti shobriid defineet kas tas taac i, taa pat arii techno, house-> viss ir sapluudis ja nu vieniigi aatrumi paliek:) , bet gribeeju teikt ka electronica ir electronica un diezvai ar experimentaalu muuziku tu vareesi un kur nu veel ieksh to LV kaut ko, ja var tad izstaasti kaa-> labpraat uzzinaashu->

relax sit down and enjoy

ko saki?

Post subject:
PostPosted: 10-May-2005 7:32:59 
pietiks dirsties :P
katram sava taisniiba

Post subject:
PostPosted: 10-May-2005 12:54:09 
Quote:
mans meerkjis nav shobriid radiit diskusiju nedeeljas garumaa par to cik un kaa un kaapeec-> vienkaarshi ir pamaniic, ka izspeeleet diskusiju izmantojot nego izpausmes nav vieniigais veic, jo tavi texc nav no tiem "jaa turpini", bet gan iisi un tieshi-> un tas nebuut nav slikti tb taisniiba
mans arii nee. nesaprotu arii kaadeelj tu manus izteikumus uztver negatiivi - taa tas nav domaats. bez kritikas neviens nav izticis gan savaa virzienaa, gan arii otraadi.
es juutu ka tu neesi uztveeris messidzhu, ko esmu n-reizes jau meegjinaajis pateikt.
Quote:
par to attiistiibu ir taa, ka katrs kaapjam pa savaam trepeem un iedomaajies kaac kas tikai teiksim gadu njemaas kaut ko savaa istabaa un te vinjam no augshas (5 gadi) iemet sejaa skalju "kush"-> nezinu iespeejams ka izdziivo stipraakie, bet nekaadaa zinjaa nedomaaju ka citiem arii nav jaadziivo -> kaa tu pac reiz teici "narkomaani ir tie kas visu shito uztur(electronica), tachu pac tu lieto reti vai vispaar nemaz"
protams. bet sheit vairumaa gadiijumu trepju garums ir meeraams 1 nakts vai 3 stundu garumaa. nekaa personiiga :), bet nu padomaa pats, ko lai veel saka? ka baigi super, taa turpini? :)))
es domaaju, ka kritika shaados gadiijumos nav domaata kaa "kush", bet gan kaa stuumiens citaa virzienaa, kas liek padomaat par motivaaciju (un vai vispaar taada ir, un ja ir tad - kaada) turpinaat darbu nopietnaak, nevis uz tjap-ljap samest kopaa shaadas taadas skanjas. kaads tad ir vispaar tolks no taa?
Quote:
par dnb -> ir ljoti gruuti shobriid defineet kas tas taac i, taa pat arii techno, house-> viss ir sapluudis ja nu vieniigi aatrumi paliek:) , bet gribeeju teikt ka electronica ir electronica un diezvai ar experimentaalu muuziku tu vareesi un kur nu veel ieksh to LV kaut ko, ja var tad izstaasti kaa-> labpraat uzzinaashu->

relax sit down and enjoy

ko saki?
nesapratu iisti peedeejo... tu gribi teikt, ka ar eksperimentaalu muuziku neko nevar sasniegt LV? vai vispaar ko tieshi tu gribeeji teikt? ;)

ir izsenis jau zinaams, ka LV ir gruuti piesaistiit auditoriju ar dajebkaadu muuziku, kas ir radiita tepat uz vietas, bet to ir izdariijushi jau pietiekami daudz cilveeku (taapat arii aarpus LV robezhaam). ja tu par to neko veel liidz shim mirklim nezini, tad jautaajums ir vai tevi vispaar tas maz interesee.

Post subject:
PostPosted: 10-May-2005 15:31:03 
es tik gribeeju veel paeik par tiem sempliem un nodraaztajaam skanjaam ieksh dnb.....deepz un kaa ar techno 909 un 808 saklausaams diezgan biezhi par 303 nerunaajot .....taapat vareeetu teikt ir ar dnb...tas pats amen!

:O

Post subject:
PostPosted: 11-May-2005 15:46:35 
galiigi garaam saliidzinaajums. plikus 808/909 drumkitus muusdienaas neizmanto vairs tik biezhi. un runaajot par drumkitiem kaa taadiem - mineetajaam mashiinaam ir vesela juura alternatiivu.
un ljoti shaubos, ka cauri filtru, ekvalaizeru un kompresoru juurai tu vari tik neshaubiigi pateikt, kaada bunga ir kur izmantota.

ja tu sho info smeelies no filmas Modulations, kuraa Roland corp. viirs ljoti autoritatiivi klaastiija par to, ka absoluuti KATRAA dziesmaa ir dzirdama vinju bunga, tad tas ir galiigi garaam spriedums.
ja pashtukojam logjiski, kaads var buut piemeeram sakars manuaali iedauziitai "bochkai" vai uzgjenereetai piemeeram ar Reaktoru, ar 808/909 mashiinu?
btw arii ar muti var iesampleet drumkicku caur mikrofonu un attieciigi apstraadaajot tu nepateiksi, kas tas origjinaali ir par soundu, kur nu veel tik kategoriski apgalvot, ka tas pilniigi noteikti ir piemeeram - 909 :)

ps. ...303 ir biezhi saklausaams?? :))) ljoti interesanti - iipashi peedeejo gadu trekos :D ...es jau protams nezinu kaada laika posma muuziku tu klausies, lai izdariitu tik konkreetus secinaajumus, bet nu ... nevermind. :)

Quote:
es tik gribeeju veel paeik par tiem sempliem un nodraaztajaam skanjaam ieksh dnb.....deepz un kaa ar techno 909 un 808 saklausaams diezgan biezhi par 303 nerunaajot .....taapat vareeetu teikt ir ar dnb...tas pats amen!

:O

Post subject:
PostPosted: 11-May-2005 17:46:52 
:)
ok:)
piekriitu Tev

nu jaa par 303 pateicu nepareizi....aniivei 303 ir mans miilaakais sinth :) (tas taa)

peace \/

Post new topic  Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+02:00