Quote:
mans meerkjis nav shobriid radiit diskusiju nedeeljas garumaa par to cik un kaa un kaapeec-> vienkaarshi ir pamaniic, ka izspeeleet diskusiju izmantojot nego izpausmes nav vieniigais veic, jo tavi texc nav no tiem "jaa turpini", bet gan iisi un tieshi-> un tas nebuut nav slikti tb taisniiba
mans arii nee. nesaprotu arii kaadeelj tu manus izteikumus uztver negatiivi - taa tas nav domaats. bez kritikas neviens nav izticis gan savaa virzienaa, gan arii otraadi.
es juutu ka tu neesi uztveeris messidzhu, ko esmu n-reizes jau meegjinaajis pateikt.
Quote:
par to attiistiibu ir taa, ka katrs kaapjam pa savaam trepeem un iedomaajies kaac kas tikai teiksim gadu njemaas kaut ko savaa istabaa un te vinjam no augshas (5 gadi) iemet sejaa skalju "kush"-> nezinu iespeejams ka izdziivo stipraakie, bet nekaadaa zinjaa nedomaaju ka citiem arii nav jaadziivo -> kaa tu pac reiz teici "narkomaani ir tie kas visu shito uztur(electronica), tachu pac tu lieto reti vai vispaar nemaz"
protams. bet sheit vairumaa gadiijumu trepju garums ir meeraams 1 nakts vai 3 stundu garumaa. nekaa personiiga

, bet nu padomaa pats, ko lai veel saka? ka baigi super, taa turpini?

))
es domaaju, ka kritika shaados gadiijumos nav domaata kaa "kush", bet gan kaa stuumiens citaa virzienaa, kas liek padomaat par motivaaciju (un vai vispaar taada ir, un ja ir tad - kaada) turpinaat darbu nopietnaak, nevis uz tjap-ljap samest kopaa shaadas taadas skanjas. kaads tad ir vispaar tolks no taa?
Quote:
par dnb -> ir ljoti gruuti shobriid defineet kas tas taac i, taa pat arii techno, house-> viss ir sapluudis ja nu vieniigi aatrumi paliek:) , bet gribeeju teikt ka electronica ir electronica un diezvai ar experimentaalu muuziku tu vareesi un kur nu veel ieksh to LV kaut ko, ja var tad izstaasti kaa-> labpraat uzzinaashu->
relax sit down and enjoy
ko saki?
nesapratu iisti peedeejo... tu gribi teikt, ka ar eksperimentaalu muuziku neko nevar sasniegt LV? vai vispaar ko tieshi tu gribeeji teikt?
ir izsenis jau zinaams, ka LV ir gruuti piesaistiit auditoriju ar dajebkaadu muuziku, kas ir radiita tepat uz vietas, bet to ir izdariijushi jau pietiekami daudz cilveeku (taapat arii aarpus LV robezhaam). ja tu par to neko veel liidz shim mirklim nezini, tad jautaajums ir vai tevi vispaar tas maz interesee.