Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 26-Jul-2025 6:52:46

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 16:37:22 
Quote:
Quote:
kadel' ir jaaveido kaut ko tik nospeleetu? kur ir progress??? kur???
ka tu to domaa nospeeleetu ?? noklausiijies 1 kompoziiciju un nospeeleetu, progress ?? vai tas naak no teviim, bez atbalsta nav progressa, un ar nemotiveetu kritiku progressu arii nedabuusi !!

1) ja kritizee tad pasaki kas tieshi nav tavaam ausiim dzirdams, kas tieshi tev ir nospeeleets.
2) lai dabuutu progressu vajag motivaaciju, tas vareetu buut taa , paarliecini mani ka tu vari uztaisiit kautko ar progressu un centiishos veel labaak.
3) neuzdod jautaajumus kritizeejot bet iesaki, vai vienkaarshi padomaa (ko ieteikt)
ja ja veciit, viss ir ok taa tik turpini...

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 17:52:53 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:

tas arii nav nopietni, shados gadiijumos ir vieglaak ja neatbild, jo nav motivaacijas, ko turpinaat te turpinaat seedeet forumos un domaat , ka taisu baigi superiigos gabalus , sviests, turpinaat es turpinaashu, bet gruutaak buus saprast kas manos gabalos nav taa kaa vajag, un smiekliigaakais buus tas ka uztaisiishu piemeeram 100 kompoziicijas , katra pati par sevi, bet visas buuus nekaadas, jo izraadaas visaam pietruukst viena lieta , kuru lielie komenteetaaji, itkaa pasaka ar fraaazi - viss oki taa tik turpini. bet nekas, ja jau mums Latviesiem taa ir probleema tad ir, piemeeram krievu saitos tur normaali, ja nepatiik tad pasaka kas, ja patiik arii pasaka kas, bet Latvieshi tikai nu jaa nu jaaa !!

Ai saaku jau uzvilkties. :wink:

Post subject:
PostPosted: 04-Nov-2005 0:45:53 
Quote:
Quote:

tas arii nav nopietni, shados gadiijumos ir vieglaak ja neatbild, jo nav motivaacijas, ko turpinaat te turpinaat seedeet forumos un domaat , ka taisu baigi superiigos gabalus , sviests, turpinaat es turpinaashu, bet gruutaak buus saprast kas manos gabalos nav taa kaa vajag, un smiekliigaakais buus tas ka uztaisiishu piemeeram 100 kompoziicijas , katra pati par sevi, bet visas buuus nekaadas, jo izraadaas visaam pietruukst viena lieta , kuru lielie komenteetaaji, itkaa pasaka ar fraaazi - viss oki taa tik turpini. bet nekas, ja jau mums Latviesiem taa ir probleema tad ir, piemeeram krievu saitos tur normaali, ja nepatiik tad pasaka kas, ja patiik arii pasaka kas, bet Latvieshi tikai nu jaa nu jaaa !!

Ai saaku jau uzvilkties. :wink:
nu ja godiigi runaajam man nepatiik stils, man ir apnikushi visi shie apm 10-20 gadus vecie stili un veel vecaaki, cik var? lieciet vinjiem mieru, saakat domaat par kaut ko jaunu, es sho teemu saaku taapeec ka man patiik skaneejums taviem gabaliem, bet domaa par kaut ko jaunu, experementee ar stiliem un viedo kaut ko jaunu un nedzirdeetu. viss paareejais nav maaksla, vienkaarshi gop

Post subject:
PostPosted: 04-Nov-2005 6:36:42 

Quote:

nu ja godiigi runaajam man nepatiik stils, man ir apnikushi visi shie apm 10-20 gadus vecie stili un veel vecaaki, cik var? lieciet vinjiem mieru, saakat domaat par kaut ko jaunu, es sho teemu saaku taapeec ka man patiik skaneejums taviem gabaliem, bet domaa par kaut ko jaunu, experementee ar stiliem un viedo kaut ko jaunu un nedzirdeetu. viss paareejais nav maaksla, vienkaarshi gop
nu ta beidzot :) ta ari vajadzeeja saakt, bet starpcitu, vai tu pats esi meegjinaajis, kautko uztaisiit , nu kaaa tu to sauc progresiivo ;) un vispaar ja esi ko taisiijis es ar labpraat paklausiitos !!

Post subject:
PostPosted: 04-Nov-2005 10:09:34 
Mikseris.LV power user

caur erkshkjiem uz sapratni :D

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+02:00