Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 18-Jul-2025 14:54:16

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1 2 3 Next
Author Message
PostPosted: 10-Apr-2005 11:08:04 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

http://clublife.ru/tracks.php?person=2305

Nododu ieveerteeshanai savu muzikaalo kompoziiciju. Muuzikas veidoshanaa esmu galiigs iesaaceejs tapeec, jo vairaak man ir svariigs juusu viedoklis.

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 13:34:06 
Mikseris.LV power user

Hi.
-
Nav slikti. man patika. tads viegls d'n'b.
-
vienigais man liekas ka vajag piestradat ar stereo zonu un kompresoru.
-------
-------
P.S. melodija druscinj atgadinaja Brooklyn Bounce treka gabalu.

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 13:41:06 
vienigais ko varu teikt shajaa sveetdienas riitaa ir ka shis tracks....

satur defaulto njuubiju kljuudu - ritms neattiistas.
kaa saakaas loops @ 00:00:000 taa liidz pedejai sekundei viens un
tas pats.
lieto breikus kaukadus, vel tach var ik pa briidim lauzienu kadu ielikt.
tjipa pauziiti nelielu(kadu 0.5s) ka izsitaas no ierastaa ritma viss taa smuki.

vobshem ja dejotaajiem tracka viduu peekshnji viss sajuuk un vinji
desinhronizejas no muzikas vienaa mirklii tad tas ir tikai apsveicami.

bet sheit taa nav.
un vareju noklausities so gabalu tikai tinot uz priekshu. baisi jaunu vienmulji. taads klauninks laikam skaitaas.

un vispaar man pljek pljek dnb nepatik.
giv mii massiv bass and kolbass! haha

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 14:25:23 

Jaa par to vienmuljo ritmu pilniibaa piekriitu, vajadzeeja kaadu lauzienu, kaut ko interesantaaku. Laikam liidz shim par to taa nebiju aizdomaajies, es parasti uztaisiiju ritmu un varbuut bishki pamainiiju ritmu shkiivjiem un snaarei. Katraa zinjaa turpmaak njemshu to veeraa.

P.s. Man ir arii kaadi kalbasnjiki uztaisiiti, bet tie man likaas veel vienmuljaaki tapeec neieliku, bet varbuut ielikshu zem shii pasha linka. Ja, kas doshu zinju.

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 16:08:28 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Ja jau tā labi grib, var vienmēr atrast pie kā piekasīties, arī pie pašu krutāko pasaules mūziķu (DJ) skaņdarbiem ... :)
Cik saprotu, Tu šo savu gabalu taisīji tikai ar FL Studio, jo effekti, skaņas un balsis ir pazīstamas. Vai tā ir?
Man arī šis gabals patika.
Ņemot vērā to, ka esi iesācējs, es neuzdrīkstos vairāk neko teikt. Atstāju savu sakāmo profesionāļu ziņā.

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 17:45:52 

Jaa, shis skanjdarbs ir pilniibaa veidots uz FL 5, noteikti, ka tas kursh ar sho progu ir darbojies to uzreiz vareeja pateikt. Ja godiigi tad citas progas veel neesmu apguvis, man liekas, ka pat visas FL fiichas neesmu apguvis!!!

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 19:39:12 
iespringt uz FL fiichu apguushanu nemaz nau vajadziibas...
taapat tiklidz saaksi saprast kas ap ko grozas izmetisi to suudsoftu miskastee.

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 19:44:35 

Man patika....
Taisiits forshi, arii profesionaali...
Ja nebuutu nododoshais "GO" sakumaa, ta nemaz tik viegli nevareetu pateikti ka uz FL taisiits, bet tas jau nav nekas slikts FL ir ljoti laba proga...
:)

P.S.
Ja gribi apguut ko jaunu, tad neizveelies Reasos, jo tas buus tas pats, tikai skanja buus sliktaaka, izveelies Cubase, Nuendo vai ko taadu :)

... droshi vien, ka atkal Reason fani man brauks pa shito virsuu :D :D :D

PostPosted: 10-Apr-2005 21:09:01 
Mikseris.LV power user

hmm, pashdarinaatu muuziku klausos reti, bet tomeer ieintereseeja jauno talantu veikums (iipashi peec apbriinas veertajiem aprakstiem par dazhaako programmatuuru, kas nepiecieshama shiem meerkjiem). Negribu buut skarbs un nokaut veelmi nodarboties ar muuzikas produceeshanu, tomeer teikshu, ka visumaa beediigs ir sanaacis. Ritma liinija juutami vienmulja, bez tendences attiistiities, nekaadu paarsteigumu, sameeraa primitiiva un repeditiiva. Synth motiivs ljoti velk uz dazhu populaaru Riigas klubu noskanjaam. Tas, savukaart, nekaadi nesaistaas ar izveeleeto ritmu satura zinjaa. Visumaa diivains salikums, ko var nosaukt par vienkaarshu eksperimentu lai paarbaudiitu kaadas programmas iespeejas. Par kompoziiciju sho nosaukt buutu paardroshi.

ddff

Quote:
http://clublife.ru/tracks.php?person=2305

Nododu ieveerteeshanai savu muzikaalo kompoziiciju. Muuzikas veidoshanaa esmu galiigs iesaaceejs tapeec, jo vairaak man ir svariigs juusu viedoklis.

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 21:13:23 
'dj sstraadnieki' - reason ir manupraat labaaks par fl. fl tas ir konstruktors berniem liidz 7gadu vecumam. reasonaa vismaz viss ir nedaudz advanceetaak.

pats softus skanju gjenereshanai neizmantoju principaa.
tikai prieksh audio editinga. tur nu kompji ir neaizstajami.

es jau nu ieteiktu skatiities hardware + logic/cubase virzienaa.
(un NEjau prieksh vst darbinashanas)

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 21:39:55 

Peec taa ko teice ddff, mana pashapzinja par to kaadu es muuziku taisu noteikti kritaas. Man jau gan shkiet, ka konstruktoors prieksh 7gadiigiem beerniem ir eJay, bet nu taas ir tikai manas domas. Man bija doma ieliikt veel kaadu savu, es pat nezinu kaa to tagad saukt, laikam jau experimentaalo skanju salikumu vai arii kaadu Remixu, bet nu nezinu gan, tad jau maniis...

Post subject:
PostPosted: 10-Apr-2005 21:47:03 
Mikseris.LV power user

Sheit iet runa par TREKU nevis par FL Studio Vs. Reason.
---
Please NO OFFTOP ---- Offtop will be deleted !!!
--
thanxx

-
FL Studio Vs. Reason
laipni ludzam: ->

viewtopic.php?t=1480

Post subject:
PostPosted: 11-Apr-2005 8:19:04 
dabaltais, te jau nav reason vs fl, es censhos uzsaakt software vs hardware
fleimu haha

Post subject:
PostPosted: 11-Apr-2005 9:43:52 
Mikseris.LV power user

nebija mans meerkjis, bet tas noteikti vienmeer paliidz radoshiem cilveekiem. Kritika nereti ir daudz noderiigaaka par pazinju/draugu uzslavu (pat nevietaa). Daudz ljaunaak ir ar tiem eksemplaariem, kas uztaisa kaut ko stipri zem videejaa un tad ir bezgala lepni par savu veikumu un visu kritiku "atshuj" ar tekstu- "taa jau taas bija domaats", "tu nesaproti ideju" vai arii "ej paeed smiltis, ko vispaar sajeedz". Domaajams, ka pirms taisiit treku buutu jaaapsver kas buutu taa klausiitaaji- ja ir veelme taisiit to kaa populaaru deju gabalu vienkaarshiem klubiem, tad nosaciijumi ir vieni, ja prieksh lounge, tad citi. Tie visi, protams, ir relatiivi, bet pilniibaa ignoreet nevajadzeetu.

ddff

Quote:
Peec taa ko teice ddff, mana pashapzinja par to kaadu es muuziku taisu noteikti kritaas. Man jau gan shkiet, ka konstruktoors prieksh 7gadiigiem beerniem ir eJay, bet nu taas ir tikai manas domas. Man bija doma ieliikt veel kaadu savu, es pat nezinu kaa to tagad saukt, laikam jau experimentaalo skanju salikumu vai arii kaadu Remixu, bet nu nezinu gan, tad jau maniis...

Post subject:
PostPosted: 11-Apr-2005 10:06:56 

Quote:
'dj sstraadnieki' - reason ir manupraat labaaks par fl. fl tas ir konstruktors berniem liidz 7gadu vecumam. reasonaa vismaz viss ir nedaudz advanceetaak.

pats softus skanju gjenereshanai neizmantoju principaa.
tikai prieksh audio editinga. tur nu kompji ir neaizstajami.

es jau nu ieteiktu skatiities hardware + logic/cubase virzienaa.
(un NEjau prieksh vst darbinashanas)
Šancējot ar 96/24 dažu VSTi (visi GMediamusic sintiņi, Zeta, piemēram) skaņas kvalitāte neatpaliek no hardware kvalitātes (kas ir mūsu laiku hardware - tas pats algoritms, tikai darbojas citā vidē nekā VST). Kaut gan - tolks no 96/24, ja beigās tāpat downsamplē uz 44.1/16. Daži teorētiķi gan uzskata, ka šādi dounsamplēts meteriāls skan labāk nekā viscaur "tīrs" 44.1/16.
Kas man patīk softwarē (pašam ir pāris sintiņi HW stroķi)...tas ir tas, ka atverot songu, es dabūju atpakaļ visus sintiņu presetus. Kaut gan, ja būtu piķis, noteikti paņemtu jauno Access Virus TI sēriju. Gan hardware, gan software plugins...
Par FL neizteikšos...būs rupji.

o.

Post new topic  Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00