Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 13-Jul-2025 13:20:36

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 09-May-2005 21:42:01 
Taatad tikko biju uztaisiijis taadu vienveidiigu savu 1. skandarbu uz FL,
ieklausiijos komentaaros un uzlaboju.

Veelos dzirdeet visas atsauksmes, kritiku un komentaarus, vismaz zinaasu pie kaa veel piestraadaat :)

links: http://strech.eclub.lv/

P.S Noneemu to FL (demo) vokaalu, jo manupraat ta biki ritmu jauca :wink:
(un veel kas, mekleeju vokaalu :!: :wink: )

Post subject:
PostPosted: 10-May-2005 10:13:30 
Hmmm... Ritms no sākuma šķiet samērā labs, tikai tad kad viens un tas pats skan minūti no vietas, tad atkal apnīk...

Iesākumam labs... :)

Post subject:
PostPosted: 10-May-2005 10:23:56 
nez, es domaaju ja buutu klaat vokaals tad buutu ok, jo hip hopa gabaliem jau biezi ir taads kaa vienveidiigs ritms.. :wink:

Post subject:
PostPosted: 11-May-2005 20:03:41 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Ar vienveidiibu te viss ir normaali. Ja muzons tiek radiits prieksh Hip-Hop-a tad nedriikst aizmirst ka Hip-Hop muuzikaa viens no pamatelementiem ir vokaals un paaraak melodiska muuzika to var apspiest. Teksti vienmeer buus pietiekami sarezgjiiti un tiem jaabuut skaidri sadzirdamiem un saprotamiem. Ir ljoti daudzi pasaulee slaveni maakslinieki, kuru atsevishkjos skanjdarbos muzikaalajam pavadiijumam vispaar ir faktiski tikai ritmiska jeega ar mazaam nianseem. Taa pat ir arii daudz ljoti melodiski Hip-Hop gabali, diemzheel Latvijaa veidotajos gablos shie ir reti sastopami. Viss atkariigs no cilveeka kas nodarbosies ar rap padariishanu. Es uzskatu ka Hip-Hop gabala muzikaalaa pavadiijuma iipatniibas nosaka kaadus 40% ne vairaak no pasha skanjdarba iznaakuma.

Shis ir jau ieveerojami labaaks nekaa ieprieksheejais. Vajadzeetu gan piekjerties pie mixdowna jo dazhi instrumenti liekas bish par skalju. Un protams gatavaa gabala apstraade peec tam. Prieksh iesaakuma liekas diezgan normaali.

Runaajot par vokaalu. Te gan shis jaunais vokaals nes smagi citu teemu nekaa muuzika. Muuzikaa dominee viegli instrumenti un pozitiivs meldinjsh, tads sapnjains gabals, bet vokaals ir straight explicit motiivs un ar pamatiigu agresijas izpausmi + veel shaavienu skanjas. Shaada tipa vokaalam dereetu citu instrumentu izveele manupraat. Bet nu tas taa.

Post subject:
PostPosted: 11-May-2005 20:26:46 

Starp citu vieniigi man nedaudz aciis iecirtaas tas mazais skretchs iisi pirms beatu saakuma. Man prasiitos vinjam uskrukjiit bish basu un skaljumu lielaaku. Kaapeec. Shis ir jau baigi populaars "baby-scratch" veids un vinjsh dziivee rodas to pashu pirmo bungu skanju ieskretchojot. Respektiivi vinjam buutu jaazklausaas peec taas bungu skanjas. Tavaa gabalaa vinjsh ir stipri klusaaks un uzreiz ceertas aciis ka maaksliigi ievietots uz muuzikas taisaamaa softa. Principaa tas par neko + neliecina. Bet nu shis ir tiiri subjektiivi. Shaadus skretchus biezhi var dzirdeet daudzos RNB gabalos, man personiigi liekas ka shie piesit bish leetumu.

Post subject:
PostPosted: 11-May-2005 20:46:36 
jaa, nu veel ir jaapiestraadaa... bet to vokaalu es uzliku tikai taapeec ka nebij izveeles pagaidaam!

Tur pat jau ir arii versija bez vokaala

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+02:00