Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 15-Jul-2025 19:42:32

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dj Scorp - Dj Scorp
PostPosted: 24-Dec-2005 14:59:35 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Jaunu techno gabalu uzmeistaroju -->> http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 54456&q=hi <<--

Priecāšos par labiem un ne tik labiem komentāriem!!! :)

Post subject:
PostPosted: 24-Dec-2005 18:40:43 

nepatika. origjinals ir labs un man nepatika, tas ka tu pateici, jaunu techno uzmeistaroji, UZ FL noteikti taisiiji, tikai aizmirsi pateikt, ka njemi par pamatu jau gatavos paraugus, un muuziku vajag vairaak klausiities DJ, ja neatpaziisti origjinaalu, un shai sakaraa, tas jau izklausaas peec remix, un vieta vinjam pavisam citaa foruma sadaljaa :evil:

Post subject:
PostPosted: 25-Dec-2005 18:35:25 

Quote:
nepatika. origjinals ir labs un man nepatika, tas ka tu pateici, jaunu techno uzmeistaroji, UZ FL noteikti taisiiji, tikai aizmirsi pateikt, ka njemi par pamatu jau gatavos paraugus, un muuziku vajag vairaak klausiities DJ, ja neatpaziisti origjinaalu, un shai sakaraa, tas jau izklausaas peec remix, un vieta vinjam pavisam citaa foruma sadaljaa :evil:
pag pag...tiešām nezinu par ko tu te muldi... nēsu ņēmis par pamatu nekādu orģinālu un tas nav remix. Maby netīšām esu uztaisījis kaukam līdzīgu...par pamatu izmantoju vienīgi vienu instrumentu, ja tas ir tas ko tu domāji :evil: :evil: :evil: :?: Ne no kā nešpikoju! NOPIETNI!!!

Post subject:
PostPosted: 25-Dec-2005 19:11:51 

Tu tach esi DJs ne , vai arii tu to vaardu neesaa, jo domaa, ka esi baigi krutais djeks, (sviests) nezini gadiijumaa taadu grupu Bomfunk MC`s , vai arii neesi nekad dzirdeejis taadu kompoziiciju Freestyler ?? tad nahren tu teelo Dj(u)

P.S. atvaino par manu rupjiibu, bet nu Remix forumaa tev vinsh ir jaaliek, pat ja ljoti gribeetos, neviens neuznjems shito kompoziiciju, kaa tavu origjinaalu. tas nekas, ka esi straadaajis pie vinjas.

Post subject:
PostPosted: 25-Dec-2005 19:37:18 
ir labaaks par tavu pirmo gabalu, nedaudz melodija atgadina Antiloop! Iespeejams naakamais gabals buus veel labaaks!!

Post subject:
PostPosted: 25-Dec-2005 19:46:47 

Quote:
Tu tach esi DJs ne , vai arii tu to vaardu neesaa, jo domaa, ka esi baigi krutais djeks, (sviests) nezini gadiijumaa taadu grupu Bomfunk MC`s , vai arii neesi nekad dzirdeejis taadu kompoziiciju Freestyler ?? tad nahren tu teelo Dj(u)

P.S. atvaino par manu rupjiibu, bet nu Remix forumaa tev vinsh ir jaaliek, pat ja ljoti gribeetos, neviens neuznjems shito kompoziiciju, kaa tavu origjinaalu. tas nekas, ka esi straadaajis pie vinjas.
Pat nebij doma taisīt līdzīgu freestyleram un nekādu līdzību nesaskatu ar to dziesmu, izņemot ritmu, bet tas nav špikots, tas jau ir ierasts visos Music Instructor, Freestyle Project un Flying Steps un man tāds netīšām sanāca līdzīgs. :?

Post subject:
PostPosted: 25-Dec-2005 20:26:59 

un ne tikai ritmaa ir lidziiba, bet arii instrumentu izveele ir paaraak liidziiga, tas ka meldinsh ar nobiiti, bet tie pashi akordi domaati :( . negribeeju tevi tik speeciigi aizskart, bet nu man vienkaarshi, nu pats saproti, un starpcitu arii FL ir iekshaa tas freestyler , pats zinu esmu klausiijies, tamdeelj arii teicu, ka njemts paraugs. Naakamreiz ja redzi tik lielu liidziibu nu pameegjini atcereeties, kas tas ir, es arii savos darbos redzu daudz liidziibas, bet tur ir biki savaadaak, jo iisteniibaa nevaru atrast neko liidziigu, vai taadu. Un neliels , jautaajums, kaa tad tu atskir skanjas, ja tu liidziibu nekaadu nesaskati. es neteikshu, ka man laacis uz ausiim seezh, un man izliekas, ka ir speeciigi liidziigs. (pareizak sakot pakaldarinaajums ljoti slikts) .

Post subject:
PostPosted: 25-Dec-2005 21:39:15 

Quote:
un ne tikai ritmaa ir lidziiba, bet arii instrumentu izveele ir paaraak liidziiga, tas ka meldinsh ar nobiiti, bet tie pashi akordi domaati :( . negribeeju tevi tik speeciigi aizskart, bet nu man vienkaarshi, nu pats saproti, un starpcitu arii FL ir iekshaa tas freestyler , pats zinu esmu klausiijies, tamdeelj arii teicu, ka njemts paraugs. Naakamreiz ja redzi tik lielu liidziibu nu pameegjini atcereeties, kas tas ir, es arii savos darbos redzu daudz liidziibas, bet tur ir biki savaadaak, jo iisteniibaa nevaru atrast neko liidziigu, vai taadu. Un neliels , jautaajums, kaa tad tu atskir skanjas, ja tu liidziibu nekaadu nesaskati. es neteikshu, ka man laacis uz ausiim seezh, un man izliekas, ka ir speeciigi liidziigs. (pareizak sakot pakaldarinaajums ljoti slikts) .
:D nu bet nav tas pakaļdarinājums...tev laikam te vieniigajam liekas ka mans darbs līdzīgs tam Freestyler... DAVAI VISI IZSAKA DOMAS :?: - - - VAI MAN DARBS - ''DJ SCORP'' IR LĪDZĪGS DZIESMAI Bomfunk Mc's - Freestyler

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+02:00