beidzot cilveeki atdziivojaas

.
nu par to wav bij domaats , tas lai tie kas var ko pateikt par kvalitaati paklausaas WAV un tad saka kas ir un kas nav, jo taas ir pilniigas m,ulkiibas klausoties mp3 pateikt vai labi vai slikti skan (tamdeelj, ka katrs softs savaadaak sachakaree ierakstu, to vareetu uztvert nopietni tikai tanii gadiijumaa, ja visi spiezh uz viena un taa pasha softa).
Nedaudz augstaas domaas par seviim

, ja nebuushu tad nav veerts vispaar neko taisiit. citi veel lielaaku sviestu taisa un ir augstaakaas domaas nekaa es
mario : nejau desktop akustika ir normaala (kas ir piesprausta pie tava zhilithona) un tie kas taisa prieksh speeliiteem muuziku, nav jau nekaadi sviestainie dzeki (ja nu tu iedomaajies sevi par taadu) es nebuut neapvainotos ka mans muzons buutu kaadaa zhilithon speeliitee, ko speelee (un automaatiski dzird) paaris miljonu cilveeku.
P.S. ja kritiku tad normaalu luudzu, nevis kautkaadus sviestainus izteikumus. .......... arii taa maaku ! Un wav fails ir paredzeets lai vareetu tomeer labaakaa kvalitaatee paklausiities un izteikt normaalu kritiku. (un nav vinsh obligaati jaaglabaa. Es tieshi otraadaak daru, es paklausos mp3 vai man patiks un tad mekleeju normaalu kvalitaati, ciest nevaru MP3 un Digitalo televiziju)