Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 24-Jul-2025 1:37:03

All times are UTC+02:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 
Author Message
PostPosted: 30-Jan-2006 7:20:25 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Aheadx - Tempo GO

links: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 03480&q=hi
temps: 140
laiks: 05:09
soft: Cubase SX + VSTi= Hypersonic 2.
apjoms: (atkariigs kaadaa kvalitaatee veelaties liidz 30 mb suutu pa mailu ...@inbox.lv, varu WAV formaatu aizsuutiit caur mailu divos piegaajienos)
WAV formats http://rapidshare.de/files/12145084/Tem ... 1.rar.html
klausiities: Zem Labas akustikas :D (jaudiigas) protams tie kuriem ir normaala kvalitaate dabuut, nevis no soundclick linka ;)
vokals: joprojaam naf (nemaaku dziedaat)

Komenti: nu ja ir kas sakaams (labs vai slikts) sakiet nekautrejaties, par to veel galvas neceert :)

Patiikamu Jums klausiishanos ;)

Post subject:
PostPosted: 30-Jan-2006 21:40:15 

Piedaavaaju dzekiem nokachaat un savaa iipashumaa tureet WAV formaata versiju, bet izraadaas visiem (kvaletaates cieniitaajiem, kas runaa par kvalitaati) apmierina mp3 sakroplots :? . kaa es to zinu? redzu, ka neviens nav nokachaajis :shock:

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 1:59:59 
Moderators
Moderators

Quote:
Piedaavaaju dzekiem nokachaat un savaa iipashumaa tureet WAV formaata versiju, bet izraadaas visiem (kvaletaates cieniitaajiem, kas runaa par kvalitaati) apmierina mp3 sakroplots :? . kaa es to zinu? redzu, ka neviens nav nokachaajis :shock:
Nezin, nezin, man no tā rapida nekas nekačājas! ... tā arī nākas mp3 klausīties! :cry:

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 11:37:31 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
Tu neesi nedaudz augstās domās par sevi? ;) Man pat Moby skaņdarbus nav ienācis prātā turēt *.wav formātā...

P.S. Neuztver to kā uzbraucienu

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 11:40:11 
Tu vareetu buut Gameboy muuzikas producents speeliiteem.. arii zilitonam, bet uz labas skanjas shito gruuti paklausiities...

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 11:56:32 

beidzot cilveeki atdziivojaas :).
nu par to wav bij domaats , tas lai tie kas var ko pateikt par kvalitaati paklausaas WAV un tad saka kas ir un kas nav, jo taas ir pilniigas m,ulkiibas klausoties mp3 pateikt vai labi vai slikti skan (tamdeelj, ka katrs softs savaadaak sachakaree ierakstu, to vareetu uztvert nopietni tikai tanii gadiijumaa, ja visi spiezh uz viena un taa pasha softa).

Nedaudz augstaas domaas par seviim :) , ja nebuushu tad nav veerts vispaar neko taisiit. citi veel lielaaku sviestu taisa un ir augstaakaas domaas nekaa es :shock:

mario : nejau desktop akustika ir normaala (kas ir piesprausta pie tava zhilithona) un tie kas taisa prieksh speeliiteem muuziku, nav jau nekaadi sviestainie dzeki (ja nu tu iedomaajies sevi par taadu) es nebuut neapvainotos ka mans muzons buutu kaadaa zhilithon speeliitee, ko speelee (un automaatiski dzird) paaris miljonu cilveeku.

P.S. ja kritiku tad normaalu luudzu, nevis kautkaadus sviestainus izteikumus. .......... arii taa maaku ! Un wav fails ir paredzeets lai vareetu tomeer labaakaa kvalitaatee paklausiities un izteikt normaalu kritiku. (un nav vinsh obligaati jaaglabaa. Es tieshi otraadaak daru, es paklausos mp3 vai man patiks un tad mekleeju normaalu kvalitaati, ciest nevaru MP3 un Digitalo televiziju)

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 15:20:17 
Melodiska izjuuta tev laba,taaka nenomet cepuri! Tikai ar pieredzi vari viedot arvien labaakas skanjas un ritmu...

Redz man no tiem chordiem nav nekaadas saprashanas.. es arii taisu muuziku un attiistos... katrs jau saak no kautkaa...

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 17:35:39 
Nēkā tur nav... melodija nepatīk! 8)
nolaidies uz zemes MĀKSLiNIEK!.

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 18:18:24 

Quote:
tas ka nepatiik, nu ko lai dara, man arii daudzas melodijas nepatiik ;)

Nolaisties uz zemes, nu sory veciit, ja tu esi paceelies tik augstu, ka liekas paareejie arii lido, tad pats nolaidies, jo es veel ne reizi neesmu lidojis ar lidmasiinu. un pa maakonjiem arii neesmu staigaajis.

Post subject:
PostPosted: 10-Feb-2006 14:25:10 

Quote:
Tu esi kautkur redzeejis, ka es sevi deeveeju par maakslinieku???? Cik es sevi Atceros tad es esmu teicis Componists (najau Caikovskis protams) bet vienkaarshi cilveeks , kas sacer muuziku. Un Komponists vai Makslinieks nav viens un tas pats. tad kad man buus skatuves staazh vismaz 10 gadi, tad es vareeshu saukt sevi par maakslinieku ;)

Post subject:
PostPosted: 10-Feb-2006 14:36:49 
Quote:
Quote:
Tu esi kautkur redzeejis, ka es sevi deeveeju par maakslinieku???? Cik es sevi Atceros tad es esmu teicis Componists (najau Caikovskis protams) bet vienkaarshi cilveeks , kas sacer muuziku. Un Komponists vai Makslinieks nav viens un tas pats. tad kad man buus skatuves staazh vismaz 10 gadi, tad es vareeshu saukt sevi par maakslinieku ;)
9 dienas bija jādomā? :lol: :P :lol:

Post subject:
PostPosted: 10-Feb-2006 16:59:05 

nebiju riktiigi izlasiijis, un labs veids , kaa peec kaada briitinja savu topiku izlikt priekshpusee :)

Post subject:
PostPosted: 10-Feb-2006 21:34:30 
Moderators
Moderators

.... neliels OFFTOPS :!:
... redz AheadX, ieliekot internetā savus gara darbus novērtēšanai, bieži vien no LATVIEŠU kolēģiem tik ņirgāšanos saņemi, kas arī, mani ļoti apbēdina! ... skarbi? ... jā, bet patiesība! Latvietim gardāka ēdiena par otru latvieti neatrast!
... tieši šī attieksme mani nemudina izlikt savus gara darbus kaut kur internetā, nu ja vienīgi tā ir vieta, kur tiešām ir pietiekoši kulturāli un korekti cilvēki, kuri tiešām var pakomentēt, novērtēt, un arī ieteikt ko vērtīgu lietas labā!
.... varētu jau, ne tikai šajā topikā, bet kādā konkrētā, kas skartu šo tēmu, te muldēt par nostājām, par sevīm, par to un šo, bet redz, visi kaut kā baigi slimīgi to uztver, vai tas kā citādi aizskar līdzforumiešus ar kaut kādām ambīcijām, un tad panesas, kurš kuram ko pārstieps!
.... riebjas ... :evil:
Peace :!: :!: :!:

Post subject:
PostPosted: 10-Feb-2006 22:16:03 
Mikseris.LV power user

sakas razborkas............
-
-
-
LOCKED !

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 

All times are UTC+02:00