Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 16-Jul-2025 10:39:40

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: 12-Sep-2006 18:39:36 
Sveiki. No vakardienas vakara lasot tutoriāļus, izmeiģinot tos, un apgūstot kautko, esmu pabeidzis savu pirmo dziesmu. Dziesmas stils īsti nav tāds kāds man patīk, taču vienkārši sanāca izveidot tādu. Izmantoju FruityLoops un viss ir taisīts paša rokām. Es saprotu, ka tur ir daudz kļūdu, taču gan jau ar laiku iemācīšos taisīt bez tām. Nu..Nekritizējiet smagi :D :D :D

http://evernight.co.uk/ClubMixByOskars.mp3

Post subject:
PostPosted: 12-Sep-2006 19:53:55 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

pirmaam kaartaam ir LOTI slikta kvalitaate manam pirmajam gabalam bij labaaka :D taalaak melodija ir dzirdeeta tas laikam bij Dooh dooh (darude remix) bija loti gruti klausities taada nospiestiiba par augstu liimenis visam, lieto austinjas ne tumbs

Post subject:
PostPosted: 12-Sep-2006 20:11:02 

piedod fruutist,bet pret fl man i riebums..;p
laipni aicinats musu barinja :)

man songs gan patikaz,nez kapee....:/
bet kvaliate un arranzejums,mjaa..
pats jau to ar nemaku darit,bet...:)

Post subject:
PostPosted: 12-Sep-2006 21:49:02 
Hmm, a kas taj kvalitātei vainas? Es īsti nesaprotu :( Un ko varbūt pamainīt?

Post subject:
PostPosted: 12-Sep-2006 23:49:29 

Quote:
Dažiem vārdiem, kas ir aranžējums? :oops:

Ja runa iet par skaņas kompresijas kvalitāti, tad tā ir slikta jo 128Kbps, baudāma skaņa sākas no 192Kbs ja ne visi 320 ;) ..vai arī nekompresēts wav's!

Last edited by frame on 13-Sep-2006 0:02:55, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 12-Sep-2006 23:57:15 
Moderators
Moderators

Quote:
Hmm, a kas taj kvalitātei vainas? Es īsti nesaprotu :( Un ko varbūt pamainīt?
Pagaidām liecies mierā ar to kvalitāti! Ja esi iesācējs, tad tik aposti to softu ar kuru gribi strādāt, un ne tikai to, bet vairākus. Un, nav nekādu brīnumu, ja nonāksi pie slēdziena, lai uzrakstītu mūziku, nāksies izmantot vairākus softus! Kādus, ... nejautā, uz to viennozīmīgi atbildēt nevar. Katrs ir nonācis pie kāda sava varianta un savas uzrakstīšanas metodes.
Pēc tam, kad iepazīsi savu atlasīto softu iespējas un darbu uz tām, droši ķeries pie mūzikas veidošanas teorijas apgūšanu. Par to arī ir pilns internets aprakstīts, gan forumos, gan dažādi raksti sastopami, gan arī ir lietderīgi palasīt kādu literatūru! Viss ir atkarīgs no tā, kādu stilu gribi veidot, tad arī atbilstošu materiālu ir jāizzin, kaut arī lieti noder uzzināt klasiskos mūzikas veidošanas pamatprincipus. Nu lūk, mēs esam nonākuši pie vissgarākās finiša taisnes, pat vēl garākas, nekā mūzikas veidošanu (producēšanu) - pie MĀSTERINGA! Tā ir tā lieta, kas atbild par kvalitāti. Tad, kad iemācīsis (sapratīsi kā) taisīt mūziku, tad no komponista būs jāpariet uz citu amatu - skaņas inžinēriju. Šī lieta ir vēl smagāka, un daudz nervu prasoša. Neiztikt arī bez teorētiskām zināšanām, kā arī līdz nejēgai pazaudētu laiku, pieredzes iegūšanai!
Redz, ja runājam par mūziku kā gala produktu, tad to nekad nav panācis viens cilvēks! Parasti, komponists rakasta domu, aranžētājs raksta mūziku, producents liek kopā, skaņu inženieris spiež ārā skanējumu. Nu apmēram tā.
Negribēju atbaidīt, bet novēlēt pacietību, un neatlaidību!
Lai veicas! :wink:

Post subject:
PostPosted: 13-Sep-2006 9:59:11 
es zinu, ko vajag pamainīt - atmet mūzikas radīšanai ar roku un pievērsies agrokultūrai ;)

Post subject:
PostPosted: 13-Sep-2006 10:39:10 
huhuhuhu >;D vai arii zvejai

Post subject:
PostPosted: 13-Sep-2006 11:29:32 
Mikseris.LV power user

jus rulejat vechi ... mans atkal ristas no smiekliem :D

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 13-Sep-2006 11:33:39 
Mikseris.LV power user

visu nenoklausijos saaka saapet galva ... saproti man austinjas milzigas un tas zemfrekvenchu fons ir ljoti neveseligs ...

melodija sperta .... ispildijums sucks

nekad neliec pirmos gabalus interneta !!!

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 13-Sep-2006 11:49:48 
Mikseris.LV power user

Īsto latviešu kritiku saņēmi. Pokuj par tehnisko kvalitāti, tā ir nožēlojama, bet es nesapratu šīs dziesmas jēgu. Vai tas ir kārtējais tizlais mikss par dooh dooh tēmu? Oriģinalitāte - 0%. Ja tas ir maksimums no tava radošā potenciāla, tad.... iesaku tomēr padomāt par zveju.
Vispār novēlējums visiem jaunajiem un talantīgajiem - pirms ķerties pie datora vismaz paskatieties kādas izskatās klavieres un ko ar tām var darīt. Ja baltmelnie taustiņi izsauc tikai riebumu, tad - pūt vējiņi....

Post subject:
PostPosted: 13-Sep-2006 11:58:53 

Teikšu tā.

Neņem protams pie sirds, bet šāda veida "remiksi" ir Absolut Butter 'r. Ja pāris ( kick - hat - kick - hat) pieliek klāt un griezīgs sinta rhodes viva la Essential, rodas jautājums kam tas viss ir domāts. Remiksi var būt interesanti, ja autors parāda kompozīciju no cita (sava) redzes punkta. Vai arī praktiski ja oriģināls ir pārāk lēns lai pie tā klubā celulītus kratītu, bet sanāktu grāvējs no vokāla vai vienalga. Noklausoties remiksu būtu jābūt emocijām tipa: "O!, kaut kas svaigs, foršāks par oriģinālu", nevis :"oriģināls ar pāris plāksteriem ne po tolku". Vajag iziet ārā, un paklausīties šo to vairāk nekā masu "Club Mix" praktisko produktu ko štancē dēļ tautas uzsūktnespējas un prasības pret standarta bpm daudzumu un vienkāršumu lai kapitālā pālī var arī ritmu saprast un zināt kā rokas i kājas vicināt.

Tev jau droši vien tā pat būs problēmas iekšējas tādu piemēru paklausīties un paanalizēt kā teiksim vecu izdevumu -> Limp Bizkit albūmu - New Old Songs (kā uzskata materiālu es ieteiktu), kas sastāv no remiksiem un paklausīt oriģinālus tām dziesmām, un papētīt nedaudz un paanalizēt. Tas tad ja spēj pieņemt ka ir arī citi interesanti un labi mūzikas žanri, ja nē, tad nebūt tev ne mūziķim, ne Dj.

Stils garām, par detaļām nav vērts. Un neredzu tur kaut ko pie kā varētu savu vārdu priekšā likt.

Post subject:
PostPosted: 13-Sep-2006 12:15:56 

Quote:
piedod fruutist,bet pret fl man i riebums..;p
laipni aicinats musu barinja :)

man songs gan patikaz,nez kapee....:/
pats jau to ar nemaku darit,bet...:)
Oi, vientuļas Orionietis ierunājās...

Post subject:
PostPosted: 13-Sep-2006 14:58:13 
Paldies par kritiku. Ņemšu jūsu ieteikumus vērā un meiģināšu ko citu sataisīt ! :)

Post subject:
PostPosted: 13-Sep-2006 15:23:42 

Nekāds paldies, kas tu galīgs esi, satricināji te latviešu kritiķus tagad saņemsi pa nopelniem. Tava dziesma sucks, mp3 suck, melodija sperta, hujova kompresija un zin ko es tev vēl teikshu ej prom no šejienes kamēr vēl vari, jo īsti mūziķi mācās un strādā nevis sēž forumā un čato, mēs te visi esam tie kas mutes virina bet neko nedara, ta kā būūūūūūū pazūdi kamēr vēl vari.... HAHAHA..

Ai da labi vnk parāva reali shitā kritika, bet tā jau ir labi.... 8)

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00