Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 26-Jul-2025 7:08:38

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vinyl
PostPosted: 16-Oct-2006 5:56:51 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Principaa gribeeju uzzinaat uz ko ir jaaskataas kad peerk jaunu vinyl atskanjotaaju lai buutu sameeraa laba kvalitaate. Zinu ka jaabuut direct drive savaadaak peec paaris dienaam scratchojot atteiks motors. Kas veel? Un kaadas firmas vareetu ieteikt iznjemot technics. Sameeraa zemaakaas klases atskanjotaajus jo pashlaik man ir divi cdj 800 atskajnjotaaji un gribeeju papildus piemest vienu vinyl.
Thanks!

Post subject:
PostPosted: 16-Oct-2006 9:25:59 
Mikseris.LV power user

kapec vienu ?

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 16-Oct-2006 10:07:55 

.
viewtopic.php?t=1922&start=0

Post subject:
PostPosted: 16-Oct-2006 22:16:15 

Nee es netik daudz gribu zinaat kas laaciitim veederaa un par mikseriem. Es vairaak gribu zinaat, uz ko jaaskataas peerkot turntable un kam ir jaabuut lai vareetu pilnveertiigi speeleet uz vinyl. Pats turntable, cardridge veel kas?
PS- tikai vienu jo speeleeju uz cd un esmu apmierinaats ar vinjiem. Gribu tik paplashinaat savu speeleeshanas maakslu arii ar vinyl. Tapeec arii tik ar vienu.

Post subject:
PostPosted: 16-Oct-2006 23:44:01 

Jebkuru no taa ko piedaavaa briivaa tirzdnieciibaa , ko nevajadzeetu pirkt jau pats pateici , no taa ko piedaa -> taal liela shaiba uz kuras parasti uzliek plati , vajadzeetu lai vinja neljurkaajaas uz savas ass , jo sho defektu nevarees novaakt ar mikroskruvgriezniishu paliidziibu , viss paareejais nav aktuaali . Jo seviskji ja tas aparaats ir vajadziigs vienkaarshi kaa piedeva .

Post subject:
PostPosted: 17-Oct-2006 0:19:28 

Ir gadījies redzēt kādu kuram tā ripa ļurkājas? Es domāju ne aizvēsturisku mājas atskaņotāju. Es no sava Omnitrona pagaidām neesmu spējis sabeigt to motoru ne elektriski ne mehāniski, kaut kā gadījies par brīnumu cīnītājs ir. Nez kā ar citiem lētākiem brendiem, nez, varbūt man veiksmīgs eksemplārs trāpījies. Ja izdodas uzrakt tādu kas ļurkājas, tad toč jāmūk ir pa gabalu.

Pēdējā laikā gan sanācis ir pieķert pāris reizes kad elektriskā bremze nenošancē vienādā ātrumā, heh, gļučī veterāns, bet pagaidām nestājas.

Patiesībā te ne mazums info ir par tiem atskaņotājiem uzrokams.
Par tādu klasi kā Direct drive Omnitronic DD2250 - mājās iesamplēt, pakratīt un trennēties der ok, mazā pasākumā uz laba pamata var iztikt, lielā pasākumā pie kārtīga PA un nestabilākiem pamatiem ir vakars uz ezera. Manuprāt samērā loģiski priekš cenas. Fiziku neapčakarēt.

P.S. Katram pielietojumam savs krāms. Šeku arī pie Behringera esmu ticis nesen un arī tas ir attiecīgi iebāzts tam adekvātā vietā un sanāk teikt, labi ka tāds ir pieejams, citādi būtu pārāk dārgi brīžiem vienīgā iespēja. Un pie pareizas izvēles katram gadījumam nemaz nav jāsūdzas.

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+02:00