Ir gadījies redzēt kādu kuram tā ripa ļurkājas? Es domāju ne aizvēsturisku mājas atskaņotāju. Es no sava Omnitrona pagaidām neesmu spējis sabeigt to motoru ne elektriski ne mehāniski, kaut kā gadījies par brīnumu cīnītājs ir. Nez kā ar citiem lētākiem brendiem, nez, varbūt man veiksmīgs eksemplārs trāpījies. Ja izdodas uzrakt tādu kas ļurkājas, tad toč jāmūk ir pa gabalu.
Pēdējā laikā gan sanācis ir pieķert pāris reizes kad elektriskā bremze nenošancē vienādā ātrumā, heh, gļučī veterāns, bet pagaidām nestājas.
Patiesībā te ne mazums info ir par tiem atskaņotājiem uzrokams.
Par tādu klasi kā Direct drive Omnitronic DD2250 - mājās iesamplēt, pakratīt un trennēties der ok, mazā pasākumā uz laba pamata var iztikt, lielā pasākumā pie kārtīga PA un nestabilākiem pamatiem ir vakars uz ezera. Manuprāt samērā loģiski priekš cenas. Fiziku neapčakarēt.
P.S. Katram pielietojumam savs krāms. Šeku arī pie Behringera esmu ticis nesen un arī tas ir attiecīgi iebāzts tam adekvātā vietā un sanāk teikt, labi ka tāds ir pieejams, citādi būtu pārāk dārgi brīžiem vienīgā iespēja. Un pie pareizas izvēles katram gadījumam nemaz nav jāsūdzas.
|