Ja pareizi sapratu, tad runa iet par LMS (Loudspeaker Management System) procesoru? Resp. all-in-one produktu, kas veic x-over/dly/eq/dyn funkcijas PA sisteemaa? Lai gan nav nekaadas starpiibas- jebkurhs Behringer aparaats signaala kjeedee ir vaajaakaa vieta, neatkariigi no paareejaam komponenteem (lai gan... peedeejaa laikaa esmu redzeejis lietas, pret kuraam Behringer ir Versache). Patiesiiba ir viena- uztaisiit labu digitaalu aparaatu ir daudz vieglaak kaa labu analogo aparaatu- sheit vajadziigi tikai kvalitatiivi ADC/DAC, ciparu dalja nekaadas baigaas prasiibas neizvirza, tur viss nosleepums ir algoritmos. Tad, luuk, Behringer gadiijumaa shie ciparu-analogu paarveidotaaji ir juutami sliktaaki kaa verkjiem no dbx, bss, xta, KT, utt. Ja piesleedz procesoru bez procesiem- tikai bypass full range, pat tad jau paraadaas samociita skanja un netiiras augshas. Atliek tikai saakt likt EQ vai hi/lo-pass filtrus, lai rezultaats paarveerstos trageedijaa. Auto DLY meeriitaajs ir geniaals- RTA mikrofons atradaas kaadus 3m no PA sisteemas, meerijums paraadiija 290m (diezgan augsta precizitaate, es teiktu

)
Vispaar beediigs iespaids. Ja ir maz naudinjas, tad var njemt dbx driveRack PA modeli, kam gan ir iebuuveets cits joks- truukst releju uz izejaam

Resp. atliek izraut no straavas sho iekaartu, lai skaljrunjus vareetu lasiit pa visu zaali. Tomeer te ir variants ar mazu UPS (tagad APC razho taadus jaukus 1U aparaatus liidz 500VA). Komplektaa sanaaks vienalga leetaak kaa analogs BSS vai XTA.
ddff
Quote:
ddff: esmu jau ar tevi shad tad pakonsulteejies par shaadaam taadaam lietaam, bet nu plzz paliidzi veelvienaa lietinjaa... saki luudzu vai ir ljoti liela shkjirba procesoraaa, tb taa razhotaajaa... man piedaavaa jaunu Behringer un meegjina ieskaidrot ka starpiiba starp lielo brandu razhojumiem praktiski nekaada!!! melodijas tiks dabinaatas uz stacionaaras, labas kvalitaates akustikas, klubaa vecriigaa!!!