Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 19-Jul-2025 13:25:22

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Behringer to ddff
PostPosted: 15-Apr-2005 9:56:18 
ddff: esmu jau ar tevi shad tad pakonsulteejies par shaadaam taadaam lietaam, bet nu plzz paliidzi veelvienaa lietinjaa... saki luudzu vai ir ljoti liela shkjirba procesoraaa, tb taa razhotaajaa... man piedaavaa jaunu Behringer un meegjina ieskaidrot ka starpiiba starp lielo brandu razhojumiem praktiski nekaada!!! melodijas tiks dabinaatas uz stacionaaras, labas kvalitaates akustikas, klubaa vecriigaa!!!

Post subject: Re: Behringer to ddff
PostPosted: 15-Apr-2005 10:51:27 
Mikseris.LV power user

Ja pareizi sapratu, tad runa iet par LMS (Loudspeaker Management System) procesoru? Resp. all-in-one produktu, kas veic x-over/dly/eq/dyn funkcijas PA sisteemaa? Lai gan nav nekaadas starpiibas- jebkurhs Behringer aparaats signaala kjeedee ir vaajaakaa vieta, neatkariigi no paareejaam komponenteem (lai gan... peedeejaa laikaa esmu redzeejis lietas, pret kuraam Behringer ir Versache). Patiesiiba ir viena- uztaisiit labu digitaalu aparaatu ir daudz vieglaak kaa labu analogo aparaatu- sheit vajadziigi tikai kvalitatiivi ADC/DAC, ciparu dalja nekaadas baigaas prasiibas neizvirza, tur viss nosleepums ir algoritmos. Tad, luuk, Behringer gadiijumaa shie ciparu-analogu paarveidotaaji ir juutami sliktaaki kaa verkjiem no dbx, bss, xta, KT, utt. Ja piesleedz procesoru bez procesiem- tikai bypass full range, pat tad jau paraadaas samociita skanja un netiiras augshas. Atliek tikai saakt likt EQ vai hi/lo-pass filtrus, lai rezultaats paarveerstos trageedijaa. Auto DLY meeriitaajs ir geniaals- RTA mikrofons atradaas kaadus 3m no PA sisteemas, meerijums paraadiija 290m (diezgan augsta precizitaate, es teiktu :))
Vispaar beediigs iespaids. Ja ir maz naudinjas, tad var njemt dbx driveRack PA modeli, kam gan ir iebuuveets cits joks- truukst releju uz izejaam :) Resp. atliek izraut no straavas sho iekaartu, lai skaljrunjus vareetu lasiit pa visu zaali. Tomeer te ir variants ar mazu UPS (tagad APC razho taadus jaukus 1U aparaatus liidz 500VA). Komplektaa sanaaks vienalga leetaak kaa analogs BSS vai XTA.

ddff

Quote:
ddff: esmu jau ar tevi shad tad pakonsulteejies par shaadaam taadaam lietaam, bet nu plzz paliidzi veelvienaa lietinjaa... saki luudzu vai ir ljoti liela shkjirba procesoraaa, tb taa razhotaajaa... man piedaavaa jaunu Behringer un meegjina ieskaidrot ka starpiiba starp lielo brandu razhojumiem praktiski nekaada!!! melodijas tiks dabinaatas uz stacionaaras, labas kvalitaates akustikas, klubaa vecriigaa!!!

Post subject:
PostPosted: 20-Apr-2005 8:37:32 
...liels paldies:)) vai ir iespeeja ar tevi aprunaaties klaatienee, jo peec paaris meeneshiem man shii lieta buus ljoti aktuaala un vajadzees mekleet risinaajumus, jo meeslu negribu iegaadaaties... es tev izstaastiishu kas jau man ir pasuutiits un ko vel vajadzeetu, savukaart tu vareetu man kaut ko piedaavaat no sava klaasta!!!

Post subject:
PostPosted: 20-Apr-2005 9:53:50 
Mikseris.LV power user

nav probleemu. Domaajams, ka liidz tam laikam buushu apeedis visu liidzpanjemto literatuuru un vareeshu paust viedokli arii par daudzaam citaam alternatiivaam. Es pats gandriiz neko no mineetaa nepiedaavaaju, varu tikai ieteikt pie kaa veersties.

ddff

Quote:
...liels paldies:)) vai ir iespeeja ar tevi aprunaaties klaatienee, jo peec paaris meeneshiem man shii lieta buus ljoti aktuaala un vajadzees mekleet risinaajumus, jo meeslu negribu iegaadaaties... es tev izstaastiishu kas jau man ir pasuutiits un ko vel vajadzeetu, savukaart tu vareetu man kaut ko piedaavaat no sava klaasta!!!

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+02:00