vai jaudiiga=laba? Spiezh taapeec, ka mehanisms stingrs, citaadi kristu nost briizhos, kad tiek shkjiibi uzmestas uz 1 auss miksa laikaa. Ar Sony 700 ir tas pats- pasaakumaa jauki, forshi, bet maajaas gan paaris albuumus no vietas nenoklausiisies- ausis tiek konverteetas par 2D objektu kaadaas 20 min. Bet uzlikt/nonjemt uz nepilnu minuuti, kaa jau tas parasti notiek speelejot, ir pilniigi OK kaa vienas, taa otras. Man bija Sony un tikai taapeec, ka jaamas ir 300 mW un reizeem ar pultiim, kam niikuliigs ausu pastiprinaataajs, taa bija vieniigaa ceriiba ko sadzirdeet. Iipashi ja blakus dusmiigs monitors (~5kW) un pie tam nereguleejams (piesiets pie master). Kaa jau visiem, arii man taas 700 saluuza. Laikam pat transporteeshanas laikaa. Mehaanisms nekaads varenais, bet tas ir suudiigs arii Sennheiser ausiim, taatad vainiiga koncepcija. Technics ausis ir vieglas, kompaktas, ar labu spektru, bet pie skarbaakiem apstaakljiem var izraadiities mazliet par klusu. Tiem, kas miksee peec basa liinijas arii iisti nederees, jo zemais gals tur diezgan apshkjeereets. Par cik es pamataa to dariiju uz 16-daljaam, tad pats labums. Ausis principaa ir pasham jaauzlaiko, jaapaklausaas- taa tomeer ir diezgan privaata lieta.
ddff
Quote:
ausis saap kapeec???? Tapeec ka skanja jaudiiga un laba???? vai tapeec ka ljoti stingri spiezh uz ausiim pashas austinjas????