Neviens jau neteica, ka fignja... Vienkaarshi "kad es augu, tad taada nebija"- atshkjiriibaa no Technics. Un vairums DJ'u ar ko man sanaak saskarties ir mana vecuma vai mazliet jaunaaki. Taapeec es arii mineeju, ka ja shis buutu raidera aparaats, tad sen jau buutu manaa nolikatavaa. Tomeer raideros to pagaidaam neraksta. Cita lieta ir taa, ka DJ aizbrauc uz klubu ar vieteejo aparaatu un tur staav kaadi citi atskanjotaaji- Stanton, Numark, Reloop vai Vestax un speelee uz tiem... tad kaads to nofotogafee un nosauc par DJ veelmju piepildiijumu. Es arii kaadu laicinju esmu nodarbojies ar publisku muuzikas atskanjoshanu- ja man kaads jautaaja ko vajadzeetu uz galda, respektiivi vinjam bija jaaiiree jebkas, tad izteicu veelmi peec paara SL, ja nu gadiijumaa cilveekam jau bija kaut kas (toreiz Gemini, Numark... neatceros kas veel), tad kamdeelj vinju mociit ar "izleceeja" cieniigaam prasiibaam- speeleeju uz taa, kas bija. Bet tas nenoziimee, ka es pieprasiiju lai tur buutu Gemini tehnika. Pamaniijaat atshkjiriibu?
ddff
Quote:
es domaju ka tomer uz RP-6000 nevajag teikt ka tas ir fignja ... vinjsh varmierigi konkuret ar Technics.. - tas TT man patik.
-
vot mixeri no Reloop man gan ne ipashi ..
------