Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 22-Jul-2025 1:21:22

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 12:20:29 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
es piemeram gribu sev panjemt NUMARK DXM-06
Nu šie verķi izskatās ļoti interesanti. Tai skaitā tas DXM-01 USB arī. Bet viņi bez kompja līdzdalības ar strādā ar visiem navarotiem? Ja jā tad jau toč var ņemt arī bez vēlmes pie kompja slēgt.

Piemēram DXM - 01 skaitās viens no lētākajiem šāda tipa mikseriem. Bet nu digitāls ir digitāls un feideri ar laikam optiskie bija. Novalkāt vajadzētu būt grūtāk. Simpātiski aparāti.

Pie tam var vēl otru zaķi nobliezt. Ar šiem iegūst spēju ierakstīt arī savus miksus kompī normālā kvalitātē. Kas bieži vien redzēts ka iztrūkst dažu Dj tehniskajās iespējās.

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 12:47:03 
atbalstiisu vesax, zinot reloop, un testejot sos un dzirdot ka skan, teiksu ta , diezgan slikti, ne kvalitaates zinja, bet skanja paraak plastmasiiga, un tada nedziiva, arii vestax ir testeets speeleets un dzirdets, viss ta normali, skan labi, taka viss kartiiba, apmierina, arii pats driizuma nemsu vestax, taka iesaku tev apdomaat par vestax, bet ne katra zinja reloop. svaka kvalitaate it visaa.

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 14:41:11 
Mikseris.LV power user

Pakomenteejot Numark DXM-06.

Ir sanaacis sho pulti nedaudz patesteet, secinaajumi bija liidziigi ieprieksh mineetajiem. Piesleedzot vinila atskanjotaajus pultij, skaneejums bija nebaudaams, un vienu briidi likaas, ka ir kaada probleema vinila atskanjotaajiem. Tachu piesleedzot tos pie Pioneer DJM-300, kluva skaidrs ka ar tiem viss ir kaariibaa.

Pults funkcionaali ir diezgan OK, tachu skaneejums atstaaj nejauku iespaidu. No CD un citiem digitaalajiem avotiem veel sho to var speeleet, tachu vinilu klaat es neieteiktu sleegt. Piemelots pults skaneejumaa arii ir pie basiem, tie ir maaksliigi uzpumpeeti. Katraa zinjaa 24bit digital ir juutams cauri negatiivaa noziimee.

Scratchoshanai pults arii iisti neder, jo krossfader nav pietiekoshi preciizs un straadaa ar nelielu aizturi. Iespeejams ja pieshaujas tad var kaut ko pasaakt.

Labaakais variants ko no shiis cenu grupas var ieteikt scrachoshanai ir Stanton SA-3 pults.

Ar Vestax produkcijas iegaadi shobriid ir probleemas, taa ka gruuti ko prognozeet par shiis firmas mikseru piegaades terminjiem.

Last edited by Maris - SubLevel on 03-Nov-2005 14:42:53, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 14:42:47 

Mums te ir viens Numark nikseriitis jau no jaunaa gala , itkaa , kaads , nekaadas vainas , jaa runaa par krosfaaderi , tad patiesiibaa nekaadas vainas , man piemeeram patiik skrechot , tad uz shitaa Numarka vienkaarshi prieks to dariit , kross leekaa pa pirkstiem vienkaashi ideaali , protams taa ir gaumes lieta un varbuut kaadam citam tas liktos nevajadziigi bet man personiigi patiik . Ir pat doma iepirkt Numark krosfaaderi prieksh sava mikseriisha , jo maneejaa staav itkaa labs tieshi skrecham domaat bet nav tik eerts kaa Numarkam .
Protam ja runaa par krosfaaderi , tad inzhenieri jau no ruupniicas ir ielikusi to lietu ar dzilju domu , buus jaamaina ir vienkaarshi mainaams no aarpuses divas skruuviites un jaunu iekshaa , nebuus jaamaina taatad arii visi stiprinaajumi ir zem falshpanelja .

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 15:08:52 

Quote:

Ir sanaacis sho pulti nedaudz patesteet, secinaajumi bija liidziigi ieprieksh mineetajiem. Piesleedzot vinila atskanjotaajus pultij, skaneejums bija nebaudaams, un vienu briidi likaas, ka ir kaada probleema vinila atskanjotaajiem. Tachu piesleedzot tos pie Pioneer DJM-300, kluva skaidrs ka ar tiem viss ir kaariibaa.

Pults funkcionaali ir diezgan OK, tachu skaneejums atstaaj nejauku iespaidu. No CD un citiem digitaalajiem avotiem veel sho to var speeleet, tachu vinilu klaat es neieteiktu sleegt. Piemelots pults skaneejumaa arii ir pie basiem, tie ir maaksliigi uzpumpeeti. Katraa zinjaa 24bit digital ir juutams cauri negatiivaa noziimee.

Scratchoshanai pults arii iisti neder, jo krossfader nav pietiekoshi preciizs un straadaa ar nelielu aizturi. Iespeejams ja pieshaujas tad var kaut ko pasaakt.

Labaakais variants ko no shiis cenu grupas var ieteikt scrachoshanai ir Stanton SA-3 pults.

Ar Vestax produkcijas iegaadi shobriid ir probleemas, taa ka gruuti ko prognozeet par shiis firmas mikseru piegaades terminjiem.
Nu vot jā. No šitā man jau bija bail. Jo apraksts daudzos saitos un arī respektablos i-veikalos kā zzounds bija tāds aizdomīgs tiem digitālajiem Numarkiem. Minēts jau ka esot sintētiski strādāts ap basiem tajā aparātā. Digitāls jau kā bļitka skan skaisti zināmā mērā, bet ja paskata tad viss kas modelē kaut kādā veidā un apstrādā skaņu to ne vienkārši pastiprinot maksā attiecīgi pieklājīgu naudu.

Aizture feiderim - loģiski. Lētākais aparāts šajā grupā. Tādēļ arī tie battle mikseri ar optiskajiem feideriem maksā. Ja ir aizture tad nu toč neiet ne vella cauri, vismaz manas domas. Miksam vēl tā, bet ja scratchi ies ar aizturi tad arī pietrennēsi roku tādam un nonākot kādā klubā kur jāspēlē uz citas pults būs sveiki, tomēr tā lieta iedzenas kaulos un rokas dara pašas savu atstrādāto lietu. Var notestēt izlaižot tagad Vinylu caur kaut kādu delay ar aizturi teiksim 20 ms (tīru wet režīmu) un mēģinot pascratchot. Briesmīgi tizla sajūta rodas.

A kādas atsauksmes par šo pulšu iebūvētajiem ekvalaizeriem? Tie jau tipa rakstās bez maz ka perfekti esot. Baigo torti ģīmī bāž kā meklē netā.

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 15:25:38 

Quote:
Mums te ir viens Numark nikseriitis jau no jaunaa gala , itkaa , kaads , nekaadas vainas , jaa runaa par krosfaaderi , tad patiesiibaa nekaadas vainas , man piemeeram patiik skrechot , tad uz shitaa Numarka vienkaarshi prieks to dariit , kross leekaa pa pirkstiem vienkaashi ideaali , protams taa ir gaumes lieta un varbuut kaadam citam tas liktos nevajadziigi bet man personiigi patiik . Ir pat doma iepirkt Numark krosfaaderi prieksh sava mikseriisha , jo maneejaa staav itkaa labs tieshi skrecham domaat bet nav tik eerts kaa Numarkam .
Protam ja runaa par krosfaaderi , tad inzhenieri jau no ruupniicas ir ielikusi to lietu ar dzilju domu , buus jaamaina ir vienkaarshi mainaams no aarpuses divas skruuviites un jaunu iekshaa , nebuus jaamaina taatad arii visi stiprinaajumi ir zem falshpanelja .
Man arī Numarks iet pie sirds. Nez, kādēļ, varbūt tāpēc ka ar tiem sanācis vis vairāk saskarties. Bet ir arī tādi indivīdi kas Numarku ieraugot uzreiz bļauj, kas tas pa sū... Ir gadījies ka aizbraucu uz klubu, organizatori saka ka nu ar aparatūru būs pašvaki, paķeru savu līdz katram gadījumam. Pirmais ierodos, nolieku uz galda, aizklejoju līdz bāram, un ierodoties atpakaļ stāv jau cits mikseris vietā, pie kam vēl arī nospēlēts līdz kliņķim. Prasu kam tas, šie uzreiz - ei tas tur pilnīgs šits bija, mēs te savu nobāzām. Nu vienīgi ar digitālajiem neesmu darbojies.

A kas tev tam mikserim par marku? Ir kāds augstais gals? Vienkārši tā domāju, man visiem pazīstamajiem Numarkiem tomēr beidzinās tie feideri nost ātri, mok ir kādi modeļi kas jau sagremojuši to problēmu.

Jo vispār tas feideris Numarkam nebojājas dēļ nekvalitatīvām detaļām, bet gan dēļ nekvalitatīvas montāžas. Tur iekšā viņā viss ir ok un nekādu Low end preci tie komponenti neatgādina sevišķi. Faktiski visu čakarē tas ka tur ir 2 metāla sliedes pa kurām bīdās tas slīdkontakts un kuras notur mehāniskas slodzes lai nenonāk uz pašām pretestības sliedēm (sorry ja saucas savādāk). Vot tās metāla sliedes, stienīši ir ieeļļoti tā sirsnīgi un kad pults tiek staipīta apkārt mainīgās temperatūrās utt tā eļļa lēnā garā tiek uz birstītēm un no tām uz paša potenciometra pretestības sliedēm. Tad tur sāk lipt klāt putekļi un visāda draza un līdz ar to var secināt kas notiek tālāk ja kaut kas abrazīvs ir trāpījis starpā. Citādi jau sistēma tīra esot ir normāla, pat 3 birstītes uz katru kontaktvirsmu, nekāda vaina, ja viss ok tad skaņai nedraud nekas.

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 16:33:18 

DXM03 shitais , vinilus gan pie shamaa nekad neviens nav meegjinaajis sleegt klaat , taatad nevareeshu komenteet skaneejunu , visaadi citaadi tembraali skan normaali , protams taa ir gaumes lieta bet skanja ir labaaka saliidzinot ar PIO-600 . Vieniigais truukums ir idikaacija , tomeer taas seshas joslas ir diezgan nepraktiski , bet taas ir atkal tikai manas domas . Veel kas man shamajaa patiik ir austinju kontrola , nav tradicionaalo sleedziishu bet gan krosfaaders . Protams ir arii tradicionaalie truukumi RCA izeja un taas ligzdas ir noteikti taadas kuras dod par velti komplektaa . Apmeeram taa .

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 17:27:55 

Nu lūk, kaut kāds starpsaucējs sāk parādīties šajā liatā.

Pavisam biju piemirsis par to austiņu kontroli. Šitā tiešām ir glābēja lieta pie švaki apskaņotiem pasākumiem kādi tomēr pa retam gadās. Tas ir ja ir faderīts starp austiņu režīmiem. Var pats normāli noregulēt vai nu uz jau skanošo kanālu, vai uz to kas taps skandināts nākamais vai arī starp abiem attiecīgi pieregulēt katra kanāla skaļumu. Patīkami. Ja galīgi nav kontroles tumbas savietotas un Dj sanāk vis švakākajā skaņas zonā tad šis palīdz sadzirdēt ko vajag. Arī viena opcija ko vērts iekļaut izvēloties.

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 18:58:18 
Mikseris.LV power user

Quote:

-
Hmm, nu nez nez..
-
runaju ar Netherlands Hardstyle DJiem (SPELE VINJI UZ VINYL) ari diezgan lielajos pasakumos ........ vinji ir apmirinati ar sho pulti ..... vinji lieto to pamatigi... ari kvalitate vinjus apmierina.
-
.... varbut pie mums ved shis modeljus Made in balozhu pagrabs ? .....
-------------

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 19:25:27 

made in balozhu pagrabs :) Labi teikts

Post subject:
PostPosted: 27-May-2006 19:29:10 

Es tuvākajā laikā iečekošu vienu DXM-1, un tad pateikšu arī savu viedokli. Bet tas cross-mikss austiņos ir reāli laba štela..

Post subject:
PostPosted: 04-Jun-2006 15:20:44 
Mikseris.LV power user

koroche, viss notika pavisam savadak.... to Numark es nesagaidiju ...................... padomaju par citu..
-
-
un panjemu Denon DN-X1500

Post subject:
PostPosted: 11-Jun-2006 20:01:17 
Man maajas jau vairaak kaa gadu ir 5000-shie Reluupi un tfuu tfuu shancee bez nikja! (es ljoti saudziigi arii izturos pret tiem) Un caur ebay reaali izdeviigi sanaaca iepirkt nelietotu Numark Pro SM-1 mixeri, kas skaitaas kaa scratch mixeris, tachu ljoti labi arii house speleet! Optiskie feideri!! Ljooooti laba manta jaasaka, un izskataas, ka faderi arii ir lbaaki kaa visiem citiem Numark modeljiem un nenodeldeesies pusgada laikaa. Vairaaki pazinjas dj tadu lieto jau ilgaaku laiku un bez nekaadaam probleemam.

Post subject:
PostPosted: 12-Jun-2006 11:56:43 

Bet es panjemu to DXM-01 un esmu apmierinats :)

Post new topic  Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+02:00