Quote:
Mums te ir viens Numark nikseriitis jau no jaunaa gala , itkaa , kaads , nekaadas vainas , jaa runaa par krosfaaderi , tad patiesiibaa nekaadas vainas , man piemeeram patiik skrechot , tad uz shitaa Numarka vienkaarshi prieks to dariit , kross leekaa pa pirkstiem vienkaashi ideaali , protams taa ir gaumes lieta un varbuut kaadam citam tas liktos nevajadziigi bet man personiigi patiik . Ir pat doma iepirkt Numark krosfaaderi prieksh sava mikseriisha , jo maneejaa staav itkaa labs tieshi skrecham domaat bet nav tik eerts kaa Numarkam .
Protam ja runaa par krosfaaderi , tad inzhenieri jau no ruupniicas ir ielikusi to lietu ar dzilju domu , buus jaamaina ir vienkaarshi mainaams no aarpuses divas skruuviites un jaunu iekshaa , nebuus jaamaina taatad arii visi stiprinaajumi ir zem falshpanelja .
Man arī Numarks iet pie sirds. Nez, kādēļ, varbūt tāpēc ka ar tiem sanācis vis vairāk saskarties. Bet ir arī tādi indivīdi kas Numarku ieraugot uzreiz bļauj, kas tas pa sū... Ir gadījies ka aizbraucu uz klubu, organizatori saka ka nu ar aparatūru būs pašvaki, paķeru savu līdz katram gadījumam. Pirmais ierodos, nolieku uz galda, aizklejoju līdz bāram, un ierodoties atpakaļ stāv jau cits mikseris vietā, pie kam vēl arī nospēlēts līdz kliņķim. Prasu kam tas, šie uzreiz - ei tas tur pilnīgs šits bija, mēs te savu nobāzām. Nu vienīgi ar digitālajiem neesmu darbojies.
A kas tev tam mikserim par marku? Ir kāds augstais gals? Vienkārši tā domāju, man visiem pazīstamajiem Numarkiem tomēr beidzinās tie feideri nost ātri, mok ir kādi modeļi kas jau sagremojuši to problēmu.
Jo vispār tas feideris Numarkam nebojājas dēļ nekvalitatīvām detaļām, bet gan dēļ nekvalitatīvas montāžas. Tur iekšā viņā viss ir ok un nekādu Low end preci tie komponenti neatgādina sevišķi. Faktiski visu čakarē tas ka tur ir 2 metāla sliedes pa kurām bīdās tas slīdkontakts un kuras notur mehāniskas slodzes lai nenonāk uz pašām pretestības sliedēm (sorry ja saucas savādāk). Vot tās metāla sliedes, stienīši ir ieeļļoti tā sirsnīgi un kad pults tiek staipīta apkārt mainīgās temperatūrās utt tā eļļa lēnā garā tiek uz birstītēm un no tām uz paša potenciometra pretestības sliedēm. Tad tur sāk lipt klāt putekļi un visāda draza un līdz ar to var secināt kas notiek tālāk ja kaut kas abrazīvs ir trāpījis starpā. Citādi jau sistēma tīra esot ir normāla, pat 3 birstītes uz katru kontaktvirsmu, nekāda vaina, ja viss ok tad skaņai nedraud nekas.