Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 15-Jul-2025 7:17:47

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject: Re: atbilde
PostPosted: 28-Apr-2005 11:51:12 
Quote:
cita starpaa, uzzinaaju, kas aptuveni notiks un kur. :))
trauksme atcelta.
Quote:
Deep-z kaa jau parasti par visu tikai pasmejaas.....
???
var tuvaak?

PostPosted: 28-Apr-2005 11:53:51 
jaunaa ogres estraade.
viens no spiidekljiem darren price (underworld dj) u.c. staari no Vaacijas, gan jau no taa pasha muuzikas laucinja.
man gan pasham tas neliekas nekas baigi uuber \m/, .. bet nu katram jau sava gaume.
Quote:
Quote:
trauksme atcelta.
Quote:
Deep-z kaa jau parasti par visu tikai pasmejaas.....
???
var tuvaak?

Post subject:
PostPosted: 28-Apr-2005 16:08:24 
Par SONY....
Tur nu deepz smagi iebrauc nezinaashanaa, varbuut driizaak negribeeshanaa pienjemt ko citu...
Lai cik tas diivaini nebuutu, bet shie atskanjotaaji par spiiti visam ir reaali labi!!!
Un arii par Vestax... tuvu Technics cildinaashanu... vareetu veel tuvinaat Numark TTX-1, jo tas aparaats ir pietiekami cool (iznjemot display(apniik jau peec 1/2 h...) un digit pitch)
Protams Vestax, peteicoties savam krutajam galam ir izpeloniijies pamatoti augstus laurus, bet shie lauri nav visaas jomaas...
Meegjinaajis esmu praktiski visus tt.
Mans subkjektiivais tops ir: Technics, Reloop RP-6000/Numark (TTX-1) u.c. ljoti tuvu topam ir Vestax 2000/2300 PRO (un tikai PRO), bet vulgaari prastaa apdare, svars, materiaali dara savu...
Buus arii Stanton jauns modelis uz RP-6000 pusi... - tas vareetu droshi sho topu pamainiit..., bet laiks raadiis...

DaWhite izveelas Gemini 626... un ne daargaak par Ls 30....

BET TAAPEEC JAU IR TIRGUS - straadaajam, ienjemot savu vietu un dziivojam, varbuut par vispaareejo attiistiibu izveeloties shaaduis attistiibas posmus:
1. Aarijas ->
2. Stanton/Numark/Vestax/Reloop/Omnitronic/Citronic/X-onic ->
3. Technics
... 4. Reloop :) ...nu tas peedeejais ir katra pasha zinjaa.... he, he, he!

Reloop oficial distribution in Latvia....
Sales man Sandris....
Peace and harmony

PostPosted: 28-Apr-2005 16:17:03 
Darren Price it kaa jau tomeer vairaak ar UK asocieejaas....
Quote:
jaunaa ogres estraade.
viens no spiidekljiem darren price (underworld dj) u.c. staari no Vaacijas, gan jau no taa pasha muuzikas laucinja.
man gan pasham tas neliekas nekas baigi uuber \m/, .. bet nu katram jau sava gaume.
Quote:
Quote:
trauksme atcelta.
???
var tuvaak?

Post subject:
PostPosted: 28-Apr-2005 16:26:22 
:)
ljoti interesants mineejums.
tavai zinaashanai, es vinjus aptaustiiju jau tad, kad vinji tikko paraadiijaas LV. veelaak tie tika prezenteeti Metro. veel siikaam par aspektiem ar sony tev vareetu pastaastiit Monstrs, kursh visvairaak tajaa laikaa dabuuja uz vinjiem panjemties.
un jaa, kur tad sony ir tagad ar tiem atskanjotaajiem?

un arii negribeeshanaa pienjemt ko citu, tu kljuudies.
ljoti ok ir vestax grozaamie galdi no jaunaa gada, bet man kaa radusham pie technics, kautkaa nepatiik visi shitie jauninaajumi ar ciparu displejiem utml. suudiem. tajaa pashaa vestaxaa man piemeeram nepatiik, ka nevar piedziit aatrumu ar roku pagriezhot/piebremzeejot ripu - taa vietaa tam ir domaats mazinsh pitch dzhoistiks. kad pierod ir jau eerti, bet tas, veciit tomeer nav tas. shinii zinjaa aparaats daljeeji paarveershas par cd mashiinu, kurai aatrumus arii korigjee tikai ar podzinjaam.

par reloop neko sliktu neesmu teicis, tie ir tikai mineejumi. ja tu gribi dzirdeet reaalas atsauksmes, piedaavaa kautvai tam pasham Aigaram (PULSE) 2 grozaamos galdus testam.

par numark, gemini utml. aparaatiem nemaz negribas neko teikt, buus rupji.

ps. tu nevari buut objektiivs liidz galam par reloop, par cik paarstaavi sho brendu, to visu es saprotu, bet te nav veikalnieku saruna shobriid.
Quote:
Par SONY....
Tur nu deepz smagi iebrauc nezinaashanaa, varbuut driizaak negribeeshanaa pienjemt ko citu...
Lai cik tas diivaini nebuutu, bet shie atskanjotaaji par spiiti visam ir reaali labi!!!
Un arii par Vestax... tuvu Technics cildinaashanu... vareetu veel tuvinaat Numark TTX-1, jo tas aparaats ir pietiekami cool (iznjemot display(apniik jau peec 1/2 h...) un digit pitch)
Protams Vestax, peteicoties savam krutajam galam ir izpeloniijies pamatoti augstus laurus, bet shie lauri nav visaas jomaas...
Meegjinaajis esmu praktiski visus tt.
Mans subkjektiivais tops ir: Technics, Reloop RP-6000/Numark (TTX-1) u.c. ljoti tuvu topam ir Vestax 2000/2300 PRO (un tikai PRO), bet vulgaari prastaa apdare, svars, materiaali dara savu...
Buus arii Stanton jauns modelis uz RP-6000 pusi... - tas vareetu droshi sho topu pamainiit..., bet laiks raadiis...

DaWhite izveelas Gemini 626... un ne daargaak par Ls 30....

BET TAAPEEC JAU IR TIRGUS - straadaajam, ienjemot savu vietu un dziivojam, varbuut par vispaareejo attiistiibu izveeloties shaaduis attistiibas posmus:
1. Aarijas ->
2. Stanton/Numark/Vestax/Reloop/Omnitronic/Citronic/X-onic ->
3. Technics
... 4. Reloop :) ...nu tas peedeejais ir katra pasha zinjaa.... he, he, he!

Reloop oficial distribution in Latvia....
Sales man Sandris....
Peace and harmony

PostPosted: 28-Apr-2005 16:30:08 
mjaa.. es nerakstiiju "darren price no vaacijas", bet gan "u.c. staari no vaacijas".
bet nu ja ljoti gribas piekasiities, turpini vien :roll:
Quote:
Darren Price it kaa jau tomeer vairaak ar UK asocieejaas....
Quote:
jaunaa ogres estraade.
Quote:
???
var tuvaak?

Post subject:
PostPosted: 28-Apr-2005 19:06:21 
[quote="deep-z"]:)
ljoti interesants mineejums.
tavai zinaashanai, es vinjus aptaustiiju jau tad, kad vinji tikko paraadiijaas LV. veelaak tie tika prezenteeti Metro. veel siikaam par aspektiem ar sony tev vareetu pastaastiit Monstrs, kursh visvairaak tajaa laikaa dabuuja uz vinjiem panjemties.
un jaa, kur tad sony ir tagad ar tiem atskanjotaajiem?

un arii negribeeshanaa pienjemt ko citu, tu kljuudies.
ljoti ok ir vestax grozaamie galdi no jaunaa gada, bet man kaa radusham pie technics, kautkaa nepatiik visi shitie jauninaajumi ar ciparu displejiem utml. suudiem. tajaa pashaa vestaxaa man piemeeram nepatiik, ka nevar piedziit aatrumu ar roku pagriezhot/piebremzeejot ripu - taa vietaa tam ir domaats mazinsh pitch dzhoistiks. kad pierod ir jau eerti, bet tas, veciit tomeer nav tas. shinii zinjaa aparaats daljeeji paarveershas par cd mashiinu, kurai aatrumus arii korigjee tikai ar podzinjaam.

par reloop neko sliktu neesmu teicis, tie ir tikai mineejumi. ja tu gribi dzirdeet reaalas atsauksmes, piedaavaa kautvai tam pasham Aigaram (PULSE) 2 grozaamos galdus testam.

par numark, gemini utml. aparaatiem nemaz negribas neko teikt, buus rupji.

ps. tu nevari buut objektiivs liidz galam par reloop, par cik paarstaavi sho brendu, to visu es saprotu, bet te nav veikalnieku saruna shobriid.

Nu pilniibaa jaapiekriit! :idea:

Post subject:
PostPosted: 28-Apr-2005 19:09:15 
a reluupa "iekshaas" nebija taspats stantons???

Post subject:
PostPosted: 28-Apr-2005 19:20:14 
Quote:
kaut kas tajaas robezaas

Post subject:
PostPosted: 28-Apr-2005 19:43:45 
Quote:
Driizaak ir dzirdeets, ka ljoti saskan ar Omnitronic izstraadaajumiem.

Post subject:
PostPosted: 28-Apr-2005 21:56:50 
nu es biju uzduurie materiaalam ko shobriid nevareeshu nocitee, bet tur bija taada infa ka "iekshas" gan rp6000 gan americanaudio hdt4.5 ir OEM stantons

Post subject:
PostPosted: 28-Apr-2005 22:12:14 
Mikseris.LV power user

:?
-
es vispar teicu ka man vajag Gemini 646 veco, un to MAJAS vajadzibam .... prieksh party mixeri gan citu gribas.
-

Post subject: reloop
PostPosted: 29-Apr-2005 9:09:27 
nu piipli! Es pirms dazhiem meneshiem iegadajos 2x reloop Rp5000M3D. Griezhas, skan, tfu tfu tfu, viss ir ok. Ja shos te aparatus lieto tikai maajaas vakaros mix2 mix , tad vinji varetu kalpot diezgan ilgi. Man tada sajuta, ka shie ir aparati vairaak domaati taa--> Noperc, noliec uz galda un speelee, bet nevazaa apkaart pa pasauli. Ir interesanti, ka komplektaa vinjiem nav vaaks, ierasta lieta teiksim Technics ,bet nu tas taa. Pitch biidaas nedaudz vieglaak kaa techn., bet regulejas ok. Motors jauda ir laba. On-off power sledzis ir nedaudz jocigaks kaa technics (taa ir vienigaa lieta, uz ko es skatos taa ar mazam aizdomaam, ka pec kaada laika varetu tur kas notikt, bet nu tfu tfu tfu), varbut es maldos. Jaa jadod novertejums 10 ballju sistemaa, tad verteju uz 7. par to cenu, ko pashlaik piedava discomania.lv , verkis ir njemams, no shit! Protams es majas gribetu Technics, bet money money....

Post subject:
PostPosted: 29-Apr-2005 11:25:57 
Piedod deep-z, ja esmu Tev kaa nedaudz savainojis ar savu paardeveeja sindromu... lai arii cik justos es objektiivs...
varbuut sleepjas ktkr veel cilveeciskais faktors....

pilniibaa atziistu un noveerteeju Tavu viedokli, jo saskatu tur ari pamatotu jeegu - nu tur vel var iedziljinaaties, iedziljinaaties un iedziljinaaties un varbuut beigaas visam par labu pat kaadu kaasi panjemt... :) Buldozera raksturs man nav galiigi...
peace and harmony

Doma par Pulse ir laba - ja vien Aigars pekritiis(par cik naudinjaam...) - domaaju tieshaam sho vareetu realizeet. Rezultaataa - potenciaali klienti garanteeti!!! :)

Post subject:
PostPosted: 29-Apr-2005 11:30:50 
nu paprovee aizmeilot Aigaram uz aigars@808.lv

Quote:
Piedod deep-z, ja esmu Tev kaa nedaudz savainojis ar savu paardeveeja sindromu... lai arii cik justos es objektiivs...
varbuut sleepjas ktkr veel cilveeciskais faktors....

pilniibaa atziistu un noveerteeju Tavu viedokli, jo saskatu tur ari pamatotu jeegu - nu tur vel var iedziljinaaties, iedziljinaaties un iedziljinaaties un varbuut beigaas visam par labu pat kaadu kaasi panjemt... :) Buldozera raksturs man nav galiigi...
peace and harmony

Doma par Pulse ir laba - ja vien Aigars pekritiis(par cik naudinjaam...) - domaaju tieshaam sho vareetu realizeet. Rezultaataa - potenciaali klienti garanteeti!!! :)

Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+02:00