ljoti interesants mineejums.
tavai zinaashanai, es vinjus aptaustiiju jau tad, kad vinji tikko paraadiijaas LV. veelaak tie tika prezenteeti Metro. veel siikaam par aspektiem ar sony tev vareetu pastaastiit Monstrs, kursh visvairaak tajaa laikaa dabuuja uz vinjiem panjemties.
un jaa, kur tad sony ir tagad ar tiem atskanjotaajiem?
un arii negribeeshanaa pienjemt ko citu, tu kljuudies.
ljoti ok ir vestax grozaamie galdi no jaunaa gada, bet man kaa radusham pie technics, kautkaa nepatiik visi shitie jauninaajumi ar ciparu displejiem utml. suudiem. tajaa pashaa vestaxaa man piemeeram nepatiik, ka nevar piedziit aatrumu ar roku pagriezhot/piebremzeejot ripu - taa vietaa tam ir domaats mazinsh pitch dzhoistiks. kad pierod ir jau eerti, bet tas, veciit tomeer nav tas. shinii zinjaa aparaats daljeeji paarveershas par cd mashiinu, kurai aatrumus arii korigjee tikai ar podzinjaam.
par reloop neko sliktu neesmu teicis, tie ir tikai mineejumi. ja tu gribi dzirdeet reaalas atsauksmes, piedaavaa kautvai tam pasham Aigaram (PULSE) 2 grozaamos galdus testam.
par numark, gemini utml. aparaatiem nemaz negribas neko teikt, buus rupji.
ps. tu nevari buut objektiivs liidz galam par reloop, par cik paarstaavi sho brendu, to visu es saprotu, bet te nav veikalnieku saruna shobriid.
Quote:
Par SONY....
Tur nu deepz smagi iebrauc nezinaashanaa, varbuut driizaak negribeeshanaa pienjemt ko citu...
Lai cik tas diivaini nebuutu, bet shie atskanjotaaji par spiiti visam ir reaali labi!!!
Un arii par Vestax... tuvu Technics cildinaashanu... vareetu veel tuvinaat Numark TTX-1, jo tas aparaats ir pietiekami cool (iznjemot display(apniik jau peec 1/2 h...) un digit pitch)
Protams Vestax, peteicoties savam krutajam galam ir izpeloniijies pamatoti augstus laurus, bet shie lauri nav visaas jomaas...
Meegjinaajis esmu praktiski visus tt.
Mans subkjektiivais tops ir: Technics, Reloop RP-6000/Numark (TTX-1) u.c. ljoti tuvu topam ir Vestax 2000/2300 PRO (un tikai PRO), bet vulgaari prastaa apdare, svars, materiaali dara savu...
Buus arii Stanton jauns modelis uz RP-6000 pusi... - tas vareetu droshi sho topu pamainiit..., bet laiks raadiis...
DaWhite izveelas Gemini 626... un ne daargaak par Ls 30....
BET TAAPEEC JAU IR TIRGUS - straadaajam, ienjemot savu vietu un dziivojam, varbuut par vispaareejo attiistiibu izveeloties shaaduis attistiibas posmus:
1. Aarijas ->
2. Stanton/Numark/Vestax/Reloop/Omnitronic/Citronic/X-onic ->
3. Technics
... 4. Reloop

...nu tas peedeejais ir katra pasha zinjaa.... he, he, he!
Reloop oficial distribution in Latvia....
Sales man Sandris....
Peace and harmony