Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 10-Jul-2025 17:48:09

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: iesakiet kaut ko !
PostPosted: 03-Mar-2005 23:28:44 
esmu iesaaceejs un man vajag atbilstoshu dj setu! vienkaarshi diezgan gruuti uzreiz orienteeties visos tajos parametros, ja nav pieredzes veel! varbut kaads var ieteikt kaut ko konkreetu?

Post subject:
PostPosted: 04-Mar-2005 19:49:38 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Vispirms tev ir jaizdomaa ko tu pats gribi. CD vai Vinyl (nu vai ari ne vienu ne otru)

Post subject:
PostPosted: 04-Mar-2005 20:12:07 
aizmirsu pierakstiit! :) vinyl aaa jaaa un veel - es gribeetu 2us direct drive atskanjotaajus, vareetu arii lietotus! ko man jaazin izveeloties mixeri?

Post subject:
PostPosted: 05-Mar-2005 3:56:05 

Tas ir labi kad aizmirsi piebilst par Vinyl atskanjotaajiem , Taatad no pieredzes shamie nav obligaati jaapeerk jauni , vieniigi tiem lietotajiem jaabuut Tecnic's razhotiem , jo shamos tad kad tev tas Dj-ings apniks tu vareesi veel jo projaam paardot par normaalu summu , jo kaa pieredze raada tad nemaz tik vienkaarshi tos lietotos Technics nopirkt nevar ko nevareetu teikt par paareejien nosaukumiem seviskji jau tiem ko meegjina paardot Latvijaa , protams es nesaku par visiem citiem . Kas atiecas uz mikseri tad tur pastaav tikai jauns , patiesiibaa tas kursh tev vis labaak patiik kaut vai izskata peec un protams tas kuru vari atljauties , protams dumi buutu teikt jo daargaaks jo labaaks bet biezhaak tieshi taa arii ir . Par CD te buus divi nosaukumi Pioneer vai Denon , viss paareejais ir taada draza ........ .

Post subject:
PostPosted: 09-Mar-2005 23:16:06 
Posts, ja ir interese, dod zinju uz vents.feldmanis@venta.lv kaa vareeshu taa paliidzeeshu, jo pats sameeraa nesen (pirms pusgada) saaku njemties ar plateem un gaaju shitam cauri...

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+02:00