nav jau tik traki... Tas jau izklausaas no seerijas "kaa var braukt ar VAZ laikaa, kad pieejams Lexus" lai gan pats pirms paaris gadiem veel itin njipri dzenaaji to pirmo

Es, piemeeram, savu jauniibu atceros ar vienu jauku Gemini 646 pulti, kas bija teju vai kulta lieta tajaa laikaa. Nu ok, bija jau SNR/THD kriminaals, bet ljoti vienkaarsha un eerta lietoshanaa, faderi arii nokalpoja visus 3 vai 4 gadus (cik nu man jamaa bija). Tas praktiski bija pirmais mixeris ieksh LV no aarzemeem, jo pirms tam vareeja iegaadaaties tikai F&Co vieteejaa razhojuma lietas, kas varbuut bija konstrueetas uz kvalitatiivaakiem elementiem, bet lietoshanas eertumaa un funkcionalitaatee netika liidz shim te pasham 130 Ls Gemini. Ar Numark visaadi ir gaajis un vinji demonstree, kas speej radiit gan labas lietas, gan arii nebaudaamas, tur jaaskataas katraa konkreetaa gadiijumaa. Par Stanton maz sajuutu- atceros senos laikus ar neveiksmiigajiem Stanton CD aparaatiem (11-tie un kaadi veel tur) un peec taa uzmaniigi skatos uz shiem.
ddff, kam pirmais mixeris bija pasiivais '88 (1 stereo pot ar vidu kaa izeju, katraa pusee pa ieejai
Quote:
Ir naacies remonteet shii brenda pultis , kas atiecas uz krofaaderi tad shii nav taa sliktaakaa poziicija , probleemas rada ligzdas aizmuguree , liekas taa kad tur buutu ielodeets taads produkts kuru atdod ar piemaksu , par krosfaaderi , tajos modeljos kuros shamais jau no ruupniicas nav domaats mainiit tur shamais arii staav normaals patiesiibaa pat ir konstrukcija taada kad gribeedams nesalauziisi , toties tie kuri ir domaati mainiit neizjaucot pulti (uz augshas panelja divas ksruuviites) , labaak uzreiz jaunu nopirkt

. Es gan patiesiibaa izveeleetos kaadu no Stenton modeljiem , kau gan arii shamajam brendam iz modelji ar kuriem vienkaarshi nav iespeejams straadaat . Par Gemeni aizmirsti uzreiz , ar to brendu beernus baida lai konfektes nezagtu jo seviskji lidz 130 Ls.