Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-Aug-2025 18:57:55

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pultis. priekš scratch
PostPosted: 22-Jul-2005 5:57:08 
Būtu pateicīgs, ja kāds varētu padalīties domās un pieredzē par dj pultīm - ko izmantojat, ko ieteiktu scratcham?

Post subject:
PostPosted: 22-Jul-2005 8:20:56 
1200 :shock:

PostPosted: 22-Jul-2005 8:49:23 
Mikseris.LV power user

Vestax PMC07, PMC05. Ko tad parasti lieto pasaulee...

ddff
Quote:
Būtu pateicīgs, ja kāds varētu padalīties domās un pieredzē par dj pultīm - ko izmantojat, ko ieteiktu scratcham?

Post subject:
PostPosted: 22-Jul-2005 12:59:56 
nezinu, mosh reklaamas triks, bet lasiiju, ka pasaules slavenie Scratch Perverts tagad lieto pioneer 909, lai vareetu skanjas paarveidot ar efektiem.
Es arii esmu par labu vestaxiem un ceriigi skatos uz pioneer 707. Varbuut kaadam ir komentaars par pedeejo.

Post subject:
PostPosted: 22-Jul-2005 13:26:42 
Quote:
nezinu, mosh reklaamas triks, bet lasiiju, ka pasaules slavenie Scratch Perverts tagad lieto pioneer 909, lai vareetu skanjas paarveidot ar efektiem.
Es arii esmu par labu vestaxiem un ceriigi skatos uz pioneer 707. Varbuut kaadam ir komentaars par pedeejo.

neliels review

http://www.skratchworx.com/reviews/djm-707.php

Post subject:
PostPosted: 22-Jul-2005 13:33:03 
Mikseris.LV power user

Quote:
707 ir tas pats 909 tikai bez efektu daljas. Cik ir lasiitas atsauksmes par 707 tad mikseris ir labs. Vieniigi cena nav draudziiga.

Veel labs mikseris no Ecler NUO3, kursh ir viens no labaakajiem risinaajumiem gan vienkaarshai mikseeshanai, gan scratchoshnai, kaa arii labi skan. Ir izdevies vinju arii praktiski testeet.

Protams Vestax ir labs variants scratcham, tachu miinuss ir tas ka parastai mikseeshanai scratch liinija, liidz kuram tur 007 vienkaarshai hiphop mikseeshanai nav iipashi deriiga, jo iztruukst vidus frekvenchu regulaacijas iespeejas.

No citiem variantiem var skatiit sho to no Stanton (kaut gan SA-12, kas ir Craze signature mixer, vairs netiek razhots no jauna. Ja nu vieniigi izdodas vinju veel kaut kur atrast noliktavaas). Veel ir arii Numark, ko var apskatiit.

Post subject:
PostPosted: 22-Jul-2005 13:37:02 
Mikseris.LV power user

A par Scratch Perverts un Pioneer.

Dalja taisniibas tur ir, tachu komercija ir visapkaart, un DJ industrija nav iznjeemums. Cik nu arii ir lasiits dazhaados avotos, tad SP ir piedaliijushies pie 909 miksera izstraades, un efektu bloks ir ielikts lai vinji var savaas performancees tos izmantot.

Kaut gan 2000 gadaa vinji bija 100% Vestax fani. Tad ej nu zini, cik tur patiesiibas :)

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+02:00