Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-Aug-2025 23:49:49

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page 1 2 3 Next
Author Message
PostPosted: 24-Oct-2005 8:14:25 
Pioneer CDJ 1000 ir pats labaaksi DJiem paredzeetais CD atskanjotaajs un nekaa pagaidaam labaaka nav un nebuus!
Par un pret.
Plaides!

PostPosted: 24-Oct-2005 10:06:53 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
Pioneer CDJ 1000 ir pats labaaksi DJiem paredzeetais CD atskanjotaajs un nekaa pagaidaam labaaka nav un nebuus!
Par un pret.
Plaides!
palasot aarzemju forumus, ir aizdomas, ka Technics SLDZ 1200 vareetu buut nopietns konkurents Pio1000. Un apgalvojums, ka nekas labaaks vairs nebuus - nez, man liekas paaraak skalji teikts.

http://www.tranceatlanticflight.com
http://www.myspace.com/goldberg_official

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2005 10:51:30 
nu varbuut TUVAAKAJAA laikaa nebuus...maybe naakotnee

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2005 12:23:51 

Varbuut nebuutu pareizi teikt Labaakais , driizaak populaaraakais , varbuut taapeec kad pirmais shada tipa aparaats , bet veel jau ir Denon ,
un ja shii kompaanija drusku paciiniitos par tirgus iekaroshanu , diez kureejais tad buutu gan labaakais gan populaaraakais ???????

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2005 12:26:52 

Quote:
Varbuut nebuutu pareizi teikt Labaakais , driizaak populaaraakais , varbuut taapeec kad pirmais shada tipa aparaats , bet veel jau ir Denon ,
un ja shii kompaanija drusku paciiniitos par tirgus iekaroshanu , diez kureejais tad buutu gan labaakais gan populaaraakais ???????
Pilniigi Tev piekriitu ;) Arii mans uzskats ir taads, ka shis aparaats nebuut nav tas labaakais, bet populaaraakais gan vareetu buut. Un muljkjiigs ir apgalvojums, ka tik driiz veel labaaka par vinju nebuus. Muljkjiibas - kaut vai Igora mineetais Denons vai arii manis piemineetais SLDZ 1200...

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2005 13:09:04 
Nu diezvai, ka Denon vai jebkursh cits kadreiz buus tik PAT populaars un eerts ka cdj1000, cdj800! Nekad nesmu spelejis uz Denon, bet man liekas ka vinsh ir pilns ar nevajadziigaam lietaam, visaadaam pogaam kuras mixeeshanaa dizvai kaads izmantos! par technics zinu tikai to, ka vinsh ir neizdevies un vinja jogam ir juutams neliels delay, normala mixam varbuut ir okei, bet teim kas grib skre4ot labaak lai njem pio! :) Galu galaa taa ir gaumes lieta, mixeeshana tikuntaa uz visiem vienaada un ja nevareesi samixeet uz 50 latiigaa stantona, tad nekaadi denoni vai pioneeri tev to izdariit nepaliidzees :)

Ar cienju, Rolands.

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2005 13:10:45 
Goldeberg, labaaks un populaaraaks buus, bet man gan liekas, ka vinju izdomaas tieshi Pioneer! :)

Ar cienju, Rolands

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2005 13:51:46 

Quote:
Goldeberg, labaaks un populaaraaks buus, bet man gan liekas, ka vinju izdomaas tieshi Pioneer! :)

Ar cienju, Rolands
Nu nez... PIO nav vieniigie, kuri prot kko izdomaat. Runaajot par Techn jog - iesaku paskatiities Techn maajaslapaa un redzeesi, ka nekas netraucee labi scrach`ot... visu izsver roku atrashanaas vieta... [tb vai rokas aug aaraa no pareizaas vietas]

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2005 13:55:24 

Nu Pioneer inzhenieriem nav variantu , ir jaarok , jo poziiciju pazaudeet ir vienkaarshi bet atguut buus gruutaak un PIO tach atkal jau ir visiem priekshaa ar savu DVJ :!: , bet par tiem parastajiem CD tomeer vajadzeetu rast iespeeju ietesteet jauno DN-S3500 , un kas zin kaa tur peectam buutu ar to PIO-1000 :?: , bet vispaar jau shamos nemaz nevajadzeetu saliidzinaa , jo patiesiibaa shie aparaati ir no dazhaadiem speelju laucinjiem , PIO ir domaats mikseeshanai un tikai peectam skrechoshanai , DEN vispirms skrechoshanai un tikai peectam mikseeshanai , TECH patiesiibaa nekam , smukumam , jo kaa raksta zinoshi vechi tad uz TECH nevar normaali mikseet jo nevar normaali piedziit aatrumu , vienkaarshaak sakot TECH inzhenieri ir palaidushi garaam taadu siikumi , skretcham arii shis aparaats iisti neder , jo tas skrechs nemaz tik labs shamajaa nav , taatad :?: .
:arrow: Un nav patiesiibaa te ko striideeties , katrs no shiem aparaatiem ir pa savam labs , un tikai mums ir jaaizveelas , ko tad iisti mees gribam , jo neiet jau sheit runa par Zaporozhec's , abi shie brendi [ PIO ; DEN ] ir pieliidzinaami Merceedes .

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 0:43:36 
Labākais ir tas kuru tu, mans mazais draudziņ, vislabprātāk lieto! Saskaiti cilvēciņus pasaulē kas vislabprātāk lieto Pioneer un ja tas skaitlis būs lielākais par tiem skaitļiem, kuri vislabprātāk lieto kādu citu brendu, tad arī pioneer buus vislabaakais.
un pats galvenais...
neaizmirsti, ka arī eskimosi un papua ir cilvēciņi... :roll:

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 8:49:36 
Vento Maniax labi labi.Bet ja runa aiziet par to vai Pioneer ir tas labaakais un ja kaads saak shaubiities.....tad paskataties uz kaadiem cd atskanjotaajiem speelee pasaules labaakie Dj...nu es domaaju Paul van dyk,dj tiesto, Paul Oakenfold utt....cik es esmu redzeejis,tad cd atskanjoshana notiek tikai un vieniigi uz cdj 1000

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 8:51:01 
es shaubos ka shie labaakie dj izveelas kaut kaadu preci deelj popularitaates...vinji izveelas pashu labaako-pioneer cdj 1000

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 11:12:03 

Piekrītu ka CDJ 1000 pagaidām ir labākie! :!:

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 13:23:56 
klist baumas ka pioneer kaut ko gatavo ...!

http://www.dj.ru/forum/index.php?showtopic=12653

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 14:31:37 

2 Alvils18 - gribaas tomee nepiekris , [tad paskataties uz kaadiem cd atskanjotaajiem speelee pasaules labaakie Dj...nu es domaaju Paul van dyk,dj tiesto, Paul Oakenfold utt....] , tas nav raadiitaajs , tikai taapeec shamie nav pashi labaakie , jaa shie ''[pashi labaakie' :o ]'' ir no shiis kategorijas DJCD pashi vecaakie [ja nemaldos shamos razhot saaka 2001. , PIO-1000 , un tikai peec diviem gadiem 2003. paraadiijaas jau labotaa versija bez gljukiem un bugiem PIO-1000 MK2 ] ,
:arrow: nevajag radiit sev apkaart nevajadziigu buurii , ierobezhot sevi ar kautkaadiem tur standartiem un pienjeemumiem kad luuk tur kadaa daljinja VAARDU luuk taa dara , tas ir stulbi un nevajadziigi . Atljaushos pat teikt kad tas ir stulbi . Gan jau pienaaks laiks un arii tie VARDI tos aparaatus nomainiis uz ko modernaaku , jo redz shamie noteikti to var atljauties :shock: .

Sorru vechi negribeeju nevienu aizvainot , taas ir tikai manas domas .
Tikai Igors :wink: .

Post new topic  Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00