Quote:
nu jaa paldies nomierinaaji. klau vispaaR kam ir japieveersh uzmanibaa perkot mikeris. gribas normaalu un lai paskrechot arvar. liidz 150

visi mikeris kas domaati skrecham baigi daargie ar parastajiem ar var ?
moz ir kaads padomaa. paldies tieshaam baigi paliidzat.
vai kaads ir sadarbojies ar
http://www.music-town.de/ piedavaa tiiri pieklaajigas atlaides diezgan leeti iznaak
Nu ko. Pa lēto mikseris skretcham, atkal pie skrūvgriežņa nāksies ķerties šad tad. Reāli tie kas tagad nāk ārā un paredzēti skretchiem ir aprīkoti piemēram ar tādām lietām kā optiskie feideri - populārā izpratnē feiders ir potenciometrs jeb radiodetaļa ar maināmu pretestību. Tas tiek nodrošināts vai nu parastā veidā kā jau kopš kādiem 60tajiem gadiem ar dažādas konstrukcijas joslu iekšā pa ko slīd kontaktiņš (smalkaak nav veerts). Vai arī jau ievērojami progresīvākā veidā kad slīdošā kontaktiņa naf bet strādā uz optisku bāzi. Nu lūk gaisma nedilst, turpretī tas kontaktiņš dilst un ja paņemsi Numark (man ir 1002X te viens) tad jau pēc maksimums 2 nedēļām to sajutīsi. Feideri nāksies pamainīt. Nākamie gan mēdz būt labāki par to kas nāk līdzi pērkot. Nu labi - viņš maksā savus 20 Ls jauns, nav nekas trax, bet toties nepatīkami. Jo kad viņš sāk iet uz galu tad parādās visādi nelabi čerkstoši trokšņi un nevar cut'us normāli saveidot, pie paša gala būs tā ka jau viens kanāls neatslēgsies vairs kad vajadzēs, a varbūt abi. Nu bet ja cena spiež jāsamierinās, ko darīt. Galvenais nepaņemt kaut kādu hibrīdu pa 100 Ls kam feideri nevar izskrūvēt korpusu nelaužot vaļā.
Nu vē lētākām pultīm bik neērtāk būs strādāt ar pārējiem feideriem (ne krosfeideriem(X-fader) par ko pirmīt runāju). Tie man nav gadījies ka atteiktu, bet viņi pēc savas līknes bieži bik sviestaināki šķiet un dažiem eksemplāriem bīdās pagrūti kas skretcham uzliek savu sliktumu virsū. Numarks piemēram taisa nez kāpēc virs 0 db laikam atzīmes straujāku skaļuma kāpumu nekā pārbīdot tādu pašu gabalu zem tās 0 atzīmes, līdz ar ko sanāk pa reizei bik skaļumu pārspīlēt.
Behringers manām ausīm un rokām šķiet tizls visā tā izpratnē, pat brīžiem izkatās ka kloķīši šķībi visi uzsēdināti uz asīm un pa lēto salikti tur, gaismas diodes šķībi iekšā dažam modelim manīc, nez ar to man pietika, kāds priekšnams tāda visa māja. Ko var gribēt.
Gemini ja palūkojam tirgu tad laikam tagad uz katra stūra kāds cenšas iesmērēt, jo pats acīm redzot aplauzies. Bet nu iesākumam atkal saka ka derot, bet nu 2 sabeigtus esmu čamdījis, kaut kas tur ar feideriem ar bija auzās.
Ar vienu vārdu sakot normāla pesimisma deva no manīm, bet nav tik ļauni. Ja tagad būtu pa 130 Ls jāpērk pulc ko grabināt, nopirktu mok to savu Numarku atkal, principā jau viņš strādā ok kad pirmais feiders apmainīts (šitais nav tikai man). Bet nu masīvā pasākumā miksēt uz viņa nav nekas uberlabs. Mājā scratchot gan var ka priex. Vienkārši kad šajā cenā kaut ko pērk tad jāzin ka pērc štruntu un nevajag cerēt ka būs nenormāli kruta, tad arī nevajadzēs aplauzties, un dzīve ies ok.