Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-Aug-2025 23:42:02

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: pults
PostPosted: 25-Feb-2005 14:16:32 
man taads jautaajums vai gadiijumaa kaads nezin kas taa par pulti un kas taa par firmu ko var nopirkt yamahas veikalaa par 400Ls ar 18 kanaliem 2liinijaam exvalaizeru un 2 bals efektiem sucaas tipa euro rec vai kaa tamliidziigi man ljoti intereseetu par to firmu ko uzzinaat bet netaa nekaadu taada nosaukuma pulti pat neizdevaas atrast negribaas jau pirkt bet ko var zinaat moska baigais aparaats :P :P :P

Post subject:
PostPosted: 25-Feb-2005 17:57:30 
Mikseris.LV power user

biisties Dieva! Cena un vaads Euro vedina domaat, ka Tu runaa par Behringer izstraadaajumu seeriju "EURORACK". Slavas dziesmas un saltus melus par sho meklee ieksh www.behringer.com

ddff

Quote:
man taads jautaajums vai gadiijumaa kaads nezin kas taa par pulti un kas taa par firmu ko var nopirkt yamahas veikalaa par 400Ls ar 18 kanaliem 2liinijaam exvalaizeru un 2 bals efektiem sucaas tipa euro rec vai kaa tamliidziigi man ljoti intereseetu par to firmu ko uzzinaat bet netaa nekaadu taada nosaukuma pulti pat neizdevaas atrast negribaas jau pirkt bet ko var zinaat moska baigais aparaats :P :P :P

Post subject:
PostPosted: 28-Feb-2005 18:29:23 
nu behringer taa nu toch i manta pa 1.rblj un 25 kap. peerc nost un raudi saltas asaras !!

Post subject:
PostPosted: 06-Mar-2005 13:06:24 
es jau taa arii domaaju ka tas ir baigais baigais....bet varbuut varat mazliet paliidzeet man nepieciesama pults pietiktos ar kaadiem 16 kanaaliem itkaa acis metu un soudcraft fx16 bet ir taa ka taads maxsaa uz 880Ls varbuut var ieteikt ko mazliet leetaaku jo nevareetu teikt ka 1000Ls meetaatos: :D :D :D

Post subject:
PostPosted: 06-Mar-2005 23:43:29 
Mikseris.LV power user

???? Kursh Tev prasa taadu cenu par FX16? Shii pults maksaa ap Ls 650 max. Leetaaks par FX 16 ir tikai E12 vai M12, bet tam ir mazaak kanaalu.

ddff
Quote:
es jau taa arii domaaju ka tas ir baigais baigais....bet varbuut varat mazliet paliidzeet man nepieciesama pults pietiktos ar kaadiem 16 kanaaliem itkaa acis metu un soudcraft fx16 bet ir taa ka taads maxsaa uz 880Ls varbuut var ieteikt ko mazliet leetaaku jo nevareetu teikt ka 1000Ls meetaatos: :D :D :D

Post subject:
PostPosted: 09-Mar-2005 4:56:11 
Varu Tev piedaavaat Alto L-20, kur nav nekaadaa zinjaa sliktaaka par FX16. Cena 350Ls, jauna, ar garantiju. Esmu straadaajis gan ar sho gan ar FX16 un
neko sliktu nevareetu nevareetu teikt. 12mono+4stereo, 24-bit DSP effects.
http://www.altoproaudio.com/manual/L-20_English.pdf - Apraksts
mail: prostudio@inbox.lv

P.S Protams MIDAS Venice 240 man patiik stipri vien labaak, bet cena.............

Post subject:
PostPosted: 09-Mar-2005 14:06:40 
Mikseris.LV power user

jaa, Alto neko daudz sliktaaka nevareetu buut par FX16 liidz briidim kameer to nekur nepiesleedz. SNR baiss, crosstalk starp kanaaliem tuvu neiespeejamam, DSP efekti burviigi (varbuut kaada Alesis cieniigi). Alto produkcija ir varenaakaa pasaulee un tikai totaali kretiini lieto Midas, Soundcraft, SSL, u.c.

ddff
Quote:
Varu Tev piedaavaat Alto L-20, kur nav nekaadaa zinjaa sliktaaka par FX16. Cena 350Ls, jauna, ar garantiju. Esmu straadaajis gan ar sho gan ar FX16 un
neko sliktu nevareetu nevareetu teikt. 12mono+4stereo, 24-bit DSP effects.
http://www.altoproaudio.com/manual/L-20_English.pdf - Apraksts
mail: prostudio@inbox.lv

P.S Protams MIDAS Venice 240 man patiik stipri vien labaak, bet cena.............

Post subject:
PostPosted: 09-Mar-2005 23:22:32 
Nu man Einaar tomeer ir lielas aizdomas, ka Tu nemaz Alto L20 neesi lietojis, bet tikai taisi antireklaamu.
Alto L-20 :SNR=115dB, Crosstalk channel-to-channel <-80dB
Shie nemaz nav tik slikti parametri un arii DSP efekti nav sliktaaki par FX16 Lexicon efektiem. Bet Tev protams kaa Harman produktu izplatiitaajam vareetu nepatikt, ka kaads paslavee cita razjotaaja produktu, kursh skaneejuma, parametru un iespeeju zinjaa ir liidzveertiigs, bet cenaa leetaaks, jo tad jau neviens Harman nepirks. Visu cienju Soundracft, bet ir arii leetaaka un nesliktaaka tehnika. Pats pashlaik lietoju Midas Venice 240, bet saprotu, ka ne visi to uzreiz var atljauties.

Post subject:
PostPosted: 10-Mar-2005 11:02:15 
Mikseris.LV power user

khm, es esmu taads pats Harman produktu izplatiitaajs, kaa visu citu LV pieejamo produktu paardeveejs. Man nav kontraktu ar kaadu konkreetu kompaaniju par ekskluziivu vinju produktu paardoshanu, es izveelos no visiem pieejamajiem tos, kas man liekas piemeerotaaki konkreetai vajadziibai. Pats regulaari apskatu visus pieejamos (iespeeju robezhaas uz izsleedzot low end) produktus savaam vajadziibaam. Man ir vienalga kas ir kaadas lietas razhotaajs, galvenais lai taa pildiitu savas funkcijas ne sliktaak kaa analogisks brand razhojums. Saprotams, ka visu noklausiities/nomeeriit pasham nav iespeejams un nepietiek laika, bet eksistee taadas lietas kaa forumi (piemeeram alt.audio.live.pro.sound), kur daudzi memberi testee to, kas kuram liekas interesants un tur tad arii veidojas datu apkopojums. Konkreetaa pults testos uzraadiijusi SNR 80 dB pie paceltiem kanaalu feideriem liidz 0 dB un master -6 dB, pie kam ir dzirdamas pulsaacijas slikti filtreetu Vcc spriegumu deelj no PSU. Par crosstalk rakstiija vairaaki lietotaaji, kas praksee bija saskaarushies ar situaaciju, kad input gain starpiiba ir ap 10 dB un viens kanaals nogriezts, otrs sanjem paarklaajumus ap -60 dB. Tas arii neliekas glaimojoshi. Ar DSP ir taa, ka pat leetaakais Lexicon ir un paliek Lexicon (es lietoju PCM-70, jo naakoshie bija vaajaaki parametros)- kaut kaa shiem ir taada realitaates garsha efektiem, pat nezinu kaa tas tiek panaakts. Esmu klausiijies dazhaadus "dosjas" variantus, kas meeginaati pievilkt pie Lexicon, bet taa iisti nevienam nav sanaacis. Taapec, kad man saka "shis ir Lexicon vai Eventide par 1/2 cenu", es kljuustu uzmaniigs. Bija jau daudz leeto pulshu no Crate, Behringer, utt. kur iekshaa ir kaut kaads DSP, tomeer tas nevienaa briidii nav bijis saliidzinaams ar jebkuru Lexicon produktu. Taapat Yamaha- ir geniaalais SPX990 (nu trokshnjo gan- tur neko nepadariisi), bet neviens nav speejis to atdarinaat vai nokopeet un paardot par puscenu... Ir shajaa tirguu arii kaut kaada logika.

ddff
Quote:
Nu man Einaar tomeer ir lielas aizdomas, ka Tu nemaz Alto L20 neesi lietojis, bet tikai taisi antireklaamu.
Alto L-20 :SNR=115dB, Crosstalk channel-to-channel <-80dB
Shie nemaz nav tik slikti parametri un arii DSP efekti nav sliktaaki par FX16 Lexicon efektiem. Bet Tev protams kaa Harman produktu izplatiitaajam vareetu nepatikt, ka kaads paslavee cita razjotaaja produktu, kursh skaneejuma, parametru un iespeeju zinjaa ir liidzveertiigs, bet cenaa leetaaks, jo tad jau neviens Harman nepirks. Visu cienju Soundracft, bet ir arii leetaaka un nesliktaaka tehnika. Pats pashlaik lietoju Midas Venice 240, bet saprotu, ka ne visi to uzreiz var atljauties.

Post subject:
PostPosted: 10-Mar-2005 13:46:32 
Tas pats beediigi slavenais Beringher razjo ljoti labus Di-Box, kurus Latvijaa lieto daudzi un neviens nesuudzaas, vairaak gan laikam neko labu vinji nerazjo. Liidziigi ir arii ar Alto - vinji razjo normaalas pultis un pastiprinaataajus, bet, piemeeram mic ir galiigi necieshami. Kuraa forumaa bija rakstiits par Alto SNR un crosstalk? Lietojot nekas taads nav noveerots.

Post subject:
PostPosted: 11-Mar-2005 10:52:21 
Mikseris.LV power user

domaats ir Ultra-DI? vai tas sarkanais ar GTR cab simulaaciju? Iebaro tur white noise un ar analizatoru paskati kas no taa DI naak aaraa. Man bija iedots tas sarkanais- jauks DI, tikai papildus savai tieshajai funkcijai tas straadaa kaa HPF no ~60 Hz un LPF saakot no 14 kHz. Shiis papildus iespeejas man nebija vajadziigas, citu neko nevar teikt, galvanisko izolaaciju nodroshina, dizains arii mazliet aizguuts no BSS :)
Par Alto lasiiju alt.audio.pro.live-sound forumaa ieksh Usenet. Tas ir pagaidaam plashaakais pieejamais forums, kur cilveeki no visiem kontinentiem apspriezh muusdienu tehnologiju sasniegumus. Dalja gan ir viiri ap 40...50 un mazliet konservatiivi, taapeec cereet uz lielu atziniibu jauniem un nezinaamiem produktiem tur ne paaraak var.

ddff, nekad nav redzeejis Alto mikrofonu- man ir zinaami visi, kas razho mikrofonus, taapeec paareejie neinteresee
Quote:
Tas pats beediigi slavenais Beringher razjo ljoti labus Di-Box, kurus Latvijaa lieto daudzi un neviens nesuudzaas, vairaak gan laikam neko labu vinji nerazjo. Liidziigi ir arii ar Alto - vinji razjo normaalas pultis un pastiprinaataajus, bet, piemeeram mic ir galiigi necieshami. Kuraa forumaa bija rakstiits par Alto SNR un crosstalk? Lietojot nekas taads nav noveerots.

Post subject:
PostPosted: 12-Mar-2005 4:08:18 
Nee nee, sarkanais nebij domaats gan - par to pilniibaa piekriitu Tev. Bij domaats tas spiidiigais, uz kura lieliem burtiem rakstiits Di-Box - un vinjsh tehniski 1:1 esot tas pats BSS, taapeec jau laikam ir tik labs, tikai priecee cena, kas ir n-reizes zemaaka!

Post subject:
PostPosted: 12-Mar-2005 4:10:36 
Alto mikrofonu labaak, neredzeet un nedzirdeet!:)

Post subject:
PostPosted: 12-Mar-2005 13:25:02 
Mikseris.LV power user

ahaa, nu spiidiigais nav naacis nagos. IR viena atshkjiriiba (dizhaas foruma balsis zinjo)- BSS veederaa ir Jensen transformer, Behringer ir "utra high quality specially designed transformer" :) Laikam taa arii pamataa vieniigaa atshkjiriiba. Dereet kaadreiz dziivee apskatiit, nomeeriit & paklausiit. Principaa jau visas labaakaas domas pasaulee paraadaas atkaartoti, tam ir vajadziiga kaada uznjeemiiga "reverse engineering" fima, kas izjauc kaadu brandu, sameklee 10x leetaakas komponentes attaalaakajaas austrumu zemees un kjeras pie razhoshanas, atmetot visu "lieko". Runaa, ka shis tehnikas monstrs esot zaudeejis tiesas praavu pret Mackie nesen tieshi par shiim te izdariibaam- "visual & technical design copyrights violation". Nav smuki...

ddff

Quote:
Nee nee, sarkanais nebij domaats gan - par to pilniibaa piekriitu Tev. Bij domaats tas spiidiigais, uz kura lieliem burtiem rakstiits Di-Box - un vinjsh tehniski 1:1 esot tas pats BSS, taapeec jau laikam ir tik labs, tikai priecee cena, kas ir n-reizes zemaaka!

Post subject:
PostPosted: 12-Aug-2005 14:52:08 
Moderators
Moderators

Quote:
... Man ir vienalga kas ir kaadas lietas razhotaajs, galvenais lai taa pildiitu savas funkcijas ne sliktaak kaa analogisks brand razhojums...
Sveiks! Savulaik man bija iespēja tikt pie Alesis MultiMix FX6, kurš man šobrīd stāv plauktiņā, līdz kamēr viss nokārtosies ar remontdarbiem un mazu ''home studio'' ierīkošanu! Protams tad sākšu to izmantot! Reāli vēl ar to nēesu strādājis, tādēļ nav praktiski nekādu priekšstatu par šo iekārtu! Par cik es noprotu, ka orentējies šajās lietās, varbūt vari par šo dzelzīti ko pastāstīt?
Jau iepriekš paldies!

Post new topic  Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00