khm, es esmu taads pats Harman produktu izplatiitaajs, kaa visu citu LV pieejamo produktu paardeveejs. Man nav kontraktu ar kaadu konkreetu kompaaniju par ekskluziivu vinju produktu paardoshanu, es izveelos no visiem pieejamajiem tos, kas man liekas piemeerotaaki konkreetai vajadziibai. Pats regulaari apskatu visus pieejamos (iespeeju robezhaas uz izsleedzot low end) produktus savaam vajadziibaam. Man ir vienalga kas ir kaadas lietas razhotaajs, galvenais lai taa pildiitu savas funkcijas ne sliktaak kaa analogisks brand razhojums. Saprotams, ka visu noklausiities/nomeeriit pasham nav iespeejams un nepietiek laika, bet eksistee taadas lietas kaa forumi (piemeeram alt.audio.live.pro.sound), kur daudzi memberi testee to, kas kuram liekas interesants un tur tad arii veidojas datu apkopojums. Konkreetaa pults testos uzraadiijusi SNR 80 dB pie paceltiem kanaalu feideriem liidz 0 dB un master -6 dB, pie kam ir dzirdamas pulsaacijas slikti filtreetu Vcc spriegumu deelj no PSU. Par crosstalk rakstiija vairaaki lietotaaji, kas praksee bija saskaarushies ar situaaciju, kad input gain starpiiba ir ap 10 dB un viens kanaals nogriezts, otrs sanjem paarklaajumus ap -60 dB. Tas arii neliekas glaimojoshi. Ar DSP ir taa, ka pat leetaakais Lexicon ir un paliek Lexicon (es lietoju PCM-70, jo naakoshie bija vaajaaki parametros)- kaut kaa shiem ir taada realitaates garsha efektiem, pat nezinu kaa tas tiek panaakts. Esmu klausiijies dazhaadus "dosjas" variantus, kas meeginaati pievilkt pie Lexicon, bet taa iisti nevienam nav sanaacis. Taapec, kad man saka "shis ir Lexicon vai Eventide par 1/2 cenu", es kljuustu uzmaniigs. Bija jau daudz leeto pulshu no Crate, Behringer, utt. kur iekshaa ir kaut kaads DSP, tomeer tas nevienaa briidii nav bijis saliidzinaams ar jebkuru Lexicon produktu. Taapat Yamaha- ir geniaalais SPX990 (nu trokshnjo gan- tur neko nepadariisi), bet neviens nav speejis to atdarinaat vai nokopeet un paardot par puscenu... Ir shajaa tirguu arii kaut kaada logika.
ddff
Quote:
Nu man Einaar tomeer ir lielas aizdomas, ka Tu nemaz Alto L20 neesi lietojis, bet tikai taisi antireklaamu.
Alto L-20 :SNR=115dB, Crosstalk channel-to-channel <-80dB
Shie nemaz nav tik slikti parametri un arii DSP efekti nav sliktaaki par FX16 Lexicon efektiem. Bet Tev protams kaa Harman produktu izplatiitaajam vareetu nepatikt, ka kaads paslavee cita razjotaaja produktu, kursh skaneejuma, parametru un iespeeju zinjaa ir liidzveertiigs, bet cenaa leetaaks, jo tad jau neviens Harman nepirks. Visu cienju Soundracft, bet ir arii leetaaka un nesliktaaka tehnika. Pats pashlaik lietoju Midas Venice 240, bet saprotu, ka ne visi to uzreiz var atljauties.