Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 27-Aug-2025 18:18:41

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: vinly!
PostPosted: 09-May-2007 22:15:51 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

sveiki sveiki! es esmu speeleejis uz cd tach no vinly daudz neko nesaprotu tachu gribu saakt speeleet un saprast! ir doma iegaadaaties reloop 4000m3d vai omnitronic dd 4250 kursh peec juusu domaam butu labaaks??? kas buutu jaaieveero peerkot aparaatus un vispaar speeleejot uz vinyl??

Post subject:
PostPosted: 09-May-2007 23:01:32 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Aparātus pērc ar pietiekami jaudīgu direct drive motoru, skaties, lai tonearms būtu kvalitatīvs, lai aatrums nepeld. Pašam ir Stanton STR8-100, ļoti labs aparāts priekš scratch, bet ir arī uzlikts vienu reizi klubā un viss bija okee... Par Reloop4000 neko gan nevarēšu pastāstīt, jo neesmu saskāries ar tādu TT
P.S. Atceries teicienu "Skopais maksā divreiz" un varbūt nenožēlo pāris latus vairāk un nopērc labu aparātu, kurš nebūtu jāmaina pēc pirmās sezonas :wink:

Vinyl man patīk labāk, jo plati var kontrolēt ar rokām - piestums, piebremzēt utt.
Tas tāds īss mana viedokļa izklāsts :roll:

Post subject:
PostPosted: 10-May-2007 6:57:01 

aaaa nu sk! nuu jaa es itkaa skatos ar direct drive aa kaadas firmat juus ieteiktu ja ne reloop un omnitronic?? man ir reloop mikseris un es ar to esmu apmierinaats un neko sliktu par reloop nevaru teikt!

Post subject:
PostPosted: 10-May-2007 12:29:32 

Par Omnitronic runājot......ehh vecā dziesma atkal...
man te mētājas viens DD2250, zemāks modelis, varētu teikt tā - ar motoru problēmu nav jau kādu gadu 6 laikā mājas lietošanā un pa pāris klubiem un brīvdabas festiem, nav ne svilis nedz arī kādi gultņi izļurkāti, tur viss kārtībā, vienīgais varētu būt elektriskās bremzes nevienādā darbība bet tas mazāk aktuālāks jautājums (strādā ātri bet nereti neaptur motoru pilnībā), savukārt korpuss ir jau vājāka vieta, nav tik stabils kā Technics attiecībā uz vibrācijām, tonearms man nepatīk, pastāvīgi jāskrūvē vaļā un jāregulē, pie tam šis nedaudz nekorekti balancējas (vairs nevar nostādīt lai visās vietās uz plates būtu vienāds tracking force), līdz ar to no mājas nesams ārā un setu spēlēšanai manējais vairs nu jau kādu laiku nav piemērots. Patiesībā tas nekad nav bijis baigi urrā. Noisek aparāts ir krietni stabilāks, vairākkārt praksē pārbaudīts. Vispār jau ja gribas stabilitāti, jāņem kāds no augšējā plaukta, Technics ir jauki ilgam mūžam, tos arī pēc 3 gadiem regulēt ir iespējams normāli. Nezinu tieši par 4xxx Omnitronicu, bet citiem ja nav betona galds tad prieka no spēlēšanas samērā maz sanāk.

Post subject:
PostPosted: 11-May-2007 8:24:17 
Mikseris.LV power user

ja skaties uz Reloop tad tikai 6000ais .. zemakus tochno nevajag ..
-
vel ir labs aparats Numark TTX-1

Post subject: Vinyl
PostPosted: 29-May-2007 13:23:10 
isprobaval scratch na RELOOP RP-4000 M3D Direct Drive: > 1.6kg
RELOOP RP-6000 MK6 s Ltd. DD: 2.5 - 4.5kg, line out, adj. start
skazu tak shto RELOOP RP-6000 MK6 daze kru4e 4em TECHNICS
1210 MK2 sudite sami za4em platit za brend jesli tehnika i podi6evle lu4e.

Post subject:
PostPosted: 29-May-2007 14:36:37 

Bet tas ir piilniigi logjiski , visu nosaka 2.5 - 4.5kg , seviskji jau skrech vajadziibaam :lol:

Post subject:
PostPosted: 02-Jun-2007 12:20:36 

Runājot par maziem Reloop un Omnitronic - Omnitronic ir labāks, bet tam ir plastmasas korpuss, kā es atceros, kas gan nav labi.

Ja iet runa par viņu flagmaniem, tad Omnitronic, Reloop, KAM, American Audio, JB Systems un citu firmu ražojums ir viens produkts (diezgan labs - nav Vestax, bet nav arī Arija :D). Un baumo, ka tie ir taisīti uz Stanton pamata, bet to es nezinu..
Quote:
Bet tas ir piilniigi logjiski , visu nosaka 2.5 - 4.5kg , seviskji jau skrech vajadziibaam :lol:
Mūsdienās tas tā ir... turnteiblus izvelas kā mašīnas - ponta pēc, jo lielāks, jo labāks :D

Post subject:
PostPosted: 02-Jun-2007 23:18:53 

Quote:
Runājot par maziem Reloop un Omnitronic - Omnitronic ir labāks, bet tam ir plastmasas korpuss, kā es atceros, kas gan nav labi.

Ja iet runa par viņu flagmaniem, tad Omnitronic, Reloop, KAM, American Audio, JB Systems un citu firmu ražojums ir viens produkts (diezgan labs - nav Vestax, bet nav arī Arija :D). Un baumo, ka tie ir taisīti uz Stanton pamata, bet to es nezinu..
tā arī ir - tos taisa kāds ķīniešu OEM ražotājs, kas tālāk tiek dažādi nokrāsots un tirgots zem dažādiem brendiem. tehniski visie tie ir identiski (laikam tikai Stanton 150 nāca klāt kautkāda digitālā fiška) - Reloop 6000, Stanton ST-120 un 150, American Audio 4.5 HT, Synq Xtrm u.c ir viens un tas pats produkts.
Bet gadās, ka cena atšķiras ;)

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+02:00