Quote:
ebay? hmm.. man arī bija tāda doma. BET! parunājos ar vienu čali kas no ebay sūtīja technic atskaņotājus-šis teica ka nenormālākais čakars ar muitu bija. Hre* viņ zin, bet nemaz negribējuši laist cauri. tā tur tajā muitā 2 mēnešus tie atskaņotāji tur nostāvējuši kamēr čellis sarunāja caur pazīstamajiem ka viss būs ok...
Nevajag suutiit no ebay.com, respektiivi USA. Viss iet caur muitu un pasham ir jaaiet pie muitas brokera, tad uz pastu samaksaat pvn, tad pie muitnieka un tad ar visiem dokjiem atpakalj uz pasta terminaalu (pasaakums parasti aiznjem 2as dienas).
Jaasuuta ir no ebay.co.uk. Liekam saanos kjeksiiti pie Europe Union (taa lai raada ne tikai preces, kas ir Lielbritaanijaa - resp. co.uk), bet no visas Eiropas. Nopeerkam un shajaa gadiijumaa sanjemam pastkastee lapinju ar uzaicinaajumu no Latvijas pasta un ejam savaakt preci (par tik, cik prece naaks no EU, tad tu/es visus nodokljus jau nomaksaajam peerkot). Chakars vienaads ar nulli, jeb tikpat liels, ka rimi nopirkt kefiiru.
p.s. anyway, savu Apple pasuutiiju gan USA, jo ar visaam muitaam un chakariem es ieekanomeeshu 300 ls, gadiijumaa, ja pirktu uz vietas. Taa kaa dazhreiz chakars atmaksaajas