Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 28-Jul-2025 7:01:15

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Palidziet izveleties!:)
PostPosted: 24-Apr-2008 21:50:04 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Sveiki Visiem!:)
Ir doma iegadaties jaunus cd pleijerus, bet rodas dilemma-tos pasus vecos labos pio, vai tomer ko citu!?!
Shis varbut butu ari kaa neliela aptauja!:)
Butu pateicigs ja Jus sarindotu sekojoshos aparatus (Sakot no augshas ar Jusu lielako favoritu no shiem) seciba, ka Jus uzskatat tos par labaakiem vienam par otru, piebilstot ari savas izveles iemeslu (tehniskos vai savas piredzes +/-).

1. Technics dz1200;
2. Numark CDX;
3. PIONEER CDJ 1000 MK3;
4. DENON DN-HS5500;

PALDIES!:)[/img]

Post subject:
PostPosted: 24-Apr-2008 22:27:52 

Viennozīmīgi:

1. CDJ-1000 MK3 :!: the one and only! :!:

2. Denon nu tā.. :roll:

3./4. Numark/Technics - abi pilnīgi kakas manā skatījumā! :lol: :twisted:

Post subject:
PostPosted: 24-Apr-2008 22:52:25 

Es jau ari domaju ka pio butu tie labakie, bet nez vai gribas to pio... :? vairums jau uz tadiem spelee....grbas kko citu, bet ne sliktaaku par cdj 1000 mk3!
.....nu nezinu pa tiem numark un technics, varbut kads gar vinjiem ir ari reali "nograbstijies"?
Un ja kas - ar skrechoshanu neaizraujos, vajag to spejigako, uzticamako variantu!
Gaidu ari citu viedokljs!:)

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 0:29:06 

Ja aparātus domā arī kādreiz likt kādos pasākumos citiem dj, vai arī dot nomā, viennozīmīgi Pioneer CDJ-1000.

Ja tīri priekš sevis, vari iemēģināt Denon, funkciju vairāk, un arī lētāks. Precīzāk vari uzprasīt DaWhite, viņš manuprāt ir ar tādiem strādājis, DJ Igoram saimniecībā ir Denoni, tikai, šķiet, ka vecāks modelis. Bet pirms tam gan pats pamēģini, vai pašam patīk un liekas interesants aparāts.

Par Technics diezgan bēdīgas atsauksmes.

Numark nevieš uzticību kā ražotājs.

P.s. Pašam saimniecībā Pioneer.

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 7:17:31 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Pats tikko tiku pie diviem Denon dn-hs 5500 un esmu ĻOTI apmierināts un priecīgs par savu izvēli! 1000Mk3 arī pēc manām domām ir perfekts aparāts, bet neizvēlējos viņu, lielākai daļai dj ko zinu ir šie aparāti, pats esmu diezgan spēlejis uz viņiem un man pat tā īsti nebūtu kam iedot uz nomu viņus... Es devu priekšroku, atļaušos tā izteikties - Vislabākajai alternatīvai Pioneer cdj1000mk3. (mans subjektīvais viedoklis)

Pirms ko pērc iesaku pamatīgi izstudēt par katru no aparātiem, ja vairāk vai mazāk par Pio viss ir skaidrs tad pirms kāda cita no iepriekš minētajiem iesaku kārtīgi palasīt arzemju dj forumus, aparātu Manuals, un ja ir iespēja pamēģināt katru, tā tu sapratīsi ko tu īsti vēlies un kurš no šiem būs Tev piemērotākais...

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 8:24:56 

Quote:
Es jau ari domaju ka pio butu tie labakie, bet nez vai gribas to pio... :? vairums jau uz tadiem spelee....grbas kko citu, bet ne sliktaaku par cdj 1000 mk3!
.....nu nezinu pa tiem numark un technics, varbut kads gar vinjiem ir ari reali "nograbstijies"?
Un ja kas - ar skrechoshanu neaizraujos, vajag to spejigako, uzticamako variantu!
Gaidu ari citu viedokljs!:)
Šijā gadījumā cits ir sinonīms vardam sliktāks.. :lol: :D :wink:

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 10:05:00 

Tieshaam? :roll:

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 10:15:39 

Quote:
Tieshaam? :roll:
Nu nejau Pioneer aizmaksā visiem profesionāļiem, lai tikai viņu sīži stāvētu visos pasākumos - izvēlas pēc kvalitātes... :)

Katrā ziņā pats strādāju ar CDJ-1000, pašam ir MK3 - neko citu nemaz negribu redzēt un arī nevajag.! :D

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 19:32:46 
Mikseris.LV power user

Mixmaster .... man ir tikai DENON DN-X1500 pults ... CD nav. :) ---- shi pults patik labak neka DJM-800...

Alusmagnats - cik saprotu, tad dn-hs5500 tas ir kaut kas lidzigs DN-S3500 ? .... es domauu sev njemt 3500 ... bet nevaru nekur LV tos pachekot. .....
varbut varam kaut ka sarunat tikshanos... gribu apskatit dzivaja tavejos 5500? (ja kas, PM)

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 20:46:47 

Ja nevajag ires lietam tad es nemtu denon.

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 21:37:10 

populaaraakie, nosaciiti arii eertaakie pierastaakie - PIO1000MK?

kautkas savaadaaks , netradicionalaaks buutu Den3500 . saglabaajot DJ galdu vinja tradicionaalajaa variantaa 2xcd+mix . Patiesiibaa shis buutu viens gana interesents aparaats cilveekiem kas dara ko vairaak kaa tikai miksee trekus kopaa . vai vismaz domaa savaa karjeeraa sasniegt ko vairaak par treku mikseeshanu .
Shajaa vietaa noteikti var pamosties kaads tradiiciju cieniitaajs un saakt bljaut , klusu , paluudziet AG & Raitis sagatavot solo uz PIO1000 , pastaav 4 debess puses , gribeetu zinaat uz kuru pusi Juums buus jaadodaas :?:
Den5500 buutiibaa ir aparaats aparaataa un vinjus nevajag divus pirkt !
protams ja nauda speizh kabatu , kas gan var aizliegt . Modernas tehnologjijas , ja nemaldos paariitis jau ir Latvijaa !

Technics dz1200 - ljoti pienjemams aparaats transe DJ . un skrechotaajiem , gudrie saka ka pilniigi neko neatskjiras no parasta vinila , vinjiem pat ir speciaali slipmati ko pamest zem pirkstiem lai nerastos diskonfiorts :) plikiem mikseetaajiem pilniigi nederiigs aparaats :( un manupraats pats smukaakais :lol:

Numark CDX - no koment :cry: te laikam viss nav izdevies :?

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 22:30:11 

njaa...par to technics-nu jaa...es speeleeju trance, bet ar skrechoshanu vispaar neaizraujos!
denon dn-hs5500- butiibaa jaa, kapeec pirkt divus ja var iztikt ar vienu, bet....man taas novitaates un modernizaacijas kkaa nepatiik....vairaak piekriitu tradicionalajam cdj komplektam (cd+mixer+cd).
Pats pashlaik lietoju vestax cdx-05, nav nekaadas vainas, bet gribatos kko jaunu, labaaku!
Aparatuura man nevajag dot uz nomu...tikai savai lietoshanai!
denon dn-s3500 arii izklausaas taads njemams verkjis!:)

Post subject:
PostPosted: 25-Apr-2008 23:28:07 

Quote:
Technics dz1200 - ljoti pienjemams aparaats transe DJ . un skrechotaajiem , gudrie saka ka pilniigi neko neatskjiras no parasta vinila
(Runaaju par skrechotaajiem, jo pats sevi pie tiem pieskaitu):
Nu nezinu vai varu piekrist. Pats speleju uz TT un nekad nebus taa ka digital aparati ne ar ko neatskjirsies no vinila. Vienalga vai tas ir Pio, Denon, vai Technics. Esmu megjinajis visus 3 un tie pat nestav tuvumaa TT. Parasti arii tie gudrie kas runaa ir produkta paarstaavji utt. :)

Post subject:
PostPosted: 27-Apr-2008 18:16:38 

Dj Igors rakstīja - Den5500 buutiibaa ir aparaats aparaataa un vinjus nevajag divus pirkt !
protams ja nauda speizh kabatu , kas gan var aizliegt . Modernas tehnologjijas , ja nemaldos paariitis jau ir Latvijaa !

Tā fīča aparāts aparātā ir tikai papildus funkcija un kontrolēt no viena deka 2 trekus kas vienlaicīgi skan nav visai parocīgi, lai gan nav nekas tāds ko nevar apgūt un kam pielāgoties...

Un runājot par to Nauda spiež kabatu, man 2 jauni šie aparāti izmaksāja par +/- 450 Ls lētāk nekā es pirktu 2 jaunus 1000mk3...

Post subject:
PostPosted: 28-Apr-2008 21:05:29 

ONLY 3. PIONEER CDJ 1000 MK3

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00