Quote:
klucis jau ir tikai tad ja taaa mastereshana ir prosta ilaizhana caur kompresoru nu tad sori ja mes to saucam par mastreshanu
vo vo, parto es arii runaaju, ka kompresorus vajag izmantot taa praatiigi, nevis domaat, jo kreptiigaak saspiediis jo labaak, es piemeeram izmantoju L2 un pacelju tikai liidz tam liimenim, ka pa visu skanjdarbu paris vietas perebora ieskrien ne vairak ka ~ 1,5 dB un limiteri vinjam uzlieku uz - 0,5 dB, Protams daudzjoslu kompresori ir labaaki, var arii L3 izmantot, bet mani traumee tas, ka liidzko kaaadu joslu izcelj vairak tad savaadaak skan un tas vairs nav tas ko gribeeju dzirdeet. Un par radio atskanjoshanu, tas ir labi , ka kads vismaz pa radio meegjina atskanjot savus skanjdarbus nevis tikai foruma ap....ai izlikt. un tur arii ir biki sava specifika, redz ja suuti CD tad vinsh skan taa kaa ierakstiits plus miinus, bet ja suuti MP3 tad reekjini, ka vinjiem ir savs decoders, veel staav compresors un limiters, un liidzarto citreiz kompoziicija, kura nav pietiekami saspiesta (domaats ljoti shaura joslaa) tad skan vienkaarshi arprac . bet tas nekas, tasw tikai pieredzei
varbuut kautko neto ko gribeeju pateicu, bet tas nekas, taapat kas gribees sapratiis ko gribeeju teikt.