Quote:
luudzu izsakiet savas domas par sho karti. Vai ir jeegas iegaadaat, ja ir nopietni noluuki?
Vai nepiecieshamas kaadas iipashas prasiibas kompim?
Īstenībā laba izvēle! Pats tādu lietoju! Skaņa vienkārši burvīga - kristāldzidra! Kad pārgāju no AC'97 uz šo, likās ka man ir parādījušās vēl kādas četras liekas ausis!
Tas ir atkarīgs no tiem konvertoriem, kas tajā ir iebāzti! Mikrenes neminēšu, jo vairs no galvas neatceros, bet taisni
M modeļos E-MU tos ir arī ielicis. Starp citu šos konvertorus liek profesionālās kartītēs, un lūk, pateicoties tiem, 1212M ir 0 latency, tas ir - nav aiztures! Procesoru 1212M ir aizguvis no Audigy 2, nezinu vai tas labi vai nē, bet neko briesmīgu nemanu! Vienīgi ko no savas pieredzes varu pateikt, ka skaņu karte (pareizāk sakot softs) nesaprotami gļukoja ar WinXP pirmo SP, tādēļ nācās pārkāpt savam slinkumam un pārinstalēt kompi ar SP2! Vēl, pēc paša ražotāja ieteikuma, nevajag likt to softu, kas nāk kartei līdzi! Uz officiālā saita ir pieejamas jaunākas versijas! Kad visu saliku kā vajag, tad arī sāka viss strādāt, kā vajag! Vienāgais, kas man sagādā grūtības, tad īsti nemāku ar ASIO draiveriem apieties, bet tas man rada problēmas tikai dažās prodženēs, ar kurām kaut kā jau tieku galā! ... un īstenībā vēl nēesu iebraucis visās viņas iespējās! Kad pirmo reizi atvēru Help-u, godīgi sakot mazliet (!) apmulsu! Sajutos kā pirmo reizi izmests no laivas !
Vēl no mīnusiem, ko uzskatīju sākumā, ka ir tikai divas ieejas un izejas, kas likās ļoti maz! Bija domas iegādāties 1820M, jo tur ir vesels Dock-s ar ieejām un izejām, ... bet tās bija tikai domas ...
... un labi vien ir, tak īstenībā netaisos mājas apstākļos ierakstīt veselu orķestri, pa vienam instrumentam vienlaicīgi! Priecē tas, ka kartei ir balansētas izejas un ieejas! Man ir mikšerpults, arī ar balansētām ieejām un izejām, tāpēc tos sajūdzot kopā, man pagaidām pietiek! Bet nu, tas viss, ir pieredze manā gadījumā, un subjektīvie viedokļi! Tā kā, ja vēlies iegādāties šo kartīti, iesaku palasīties vēl kādos citos forumos! ... nu tā es darīju, kamēr, tomēr atstāju izvēli uz E-MU 1212M, par ko nemaz nenožēloju, un priecājos! Lūk tā, divos vārdos ...