Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 27-Jul-2025 10:58:56

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: 22-Mar-2006 3:10:43 
Moderators
Moderators

Nolēmu izlikt vienu no saviem gara darbiem! Tas nav ne Hip Hop, ne Rap, ne House, ne D'n'B, ne R'n'B, ne Trance, ne Dance, utt! Tas ir elektronisks Synthpop-s! 8) Visus kam ir svešs šis žanrs, vai uzskata ka tas nav Rulzz, aicinu neatsaukties, kur nu vēl rakstīt visādas jēlības!

Par pašu gabalu - speciāli tika rakstīts kādam Sankt-Pēterburgas CJ kluba rīkotam konkursam! Konkursa noteikumi - izmantot tikai FabFilter One VSTi sintezatoru! Visas skaņas tika ''izgrozītas no nulles''! Kopumā, lai to uzrakstītu, tika izmantoti 15 FabFilter One sintezatori, divi sitamo WAV sampļi, kas tika doti - kick un snare! Iepriekšējā vasarā, kad taisīju šo gabalu, gadījās man nokļūt slimnīcā, kur man izoperēja ceļgalu, un tamdēļ, nācās nosūtīt darbu uz konkursu, līdz galam nepabeigtu! Bet, man par lielu pārsteigumu, šis gabals dalīja ceturto/piekto vietu, starp pamatā Trance un House! 8)
Šobrīd šis gabals ir mazliet pilnveidots, izņemta solo partija, kura ar laiku tiks aizvietota ar vokālu! Tika nomainīti divi sintezatori uz labāk skanošiem! Tomēr uzskatu, ka tas nav pabeigts līdz galam - tiks veiktas izmaiņas sitamajos, pievienoti šķīvji, saistoši effektu elementi, izmantoti envelopi, utt., tiks veikts premasterings un finālmasterings!
Gabala izlikšanas mērķis - gribas ņemt vērā kritiku, ieteikumus, komentārus, šo darbu pabeidzot!

Nosukums: Obscurity (Demo3)
Lielums: 4.10 MB
Ilgums: 4.28
Stils: Synthpop
Temps: 141 BPM

http://mp3.cjclub.ru/GTC_Studio/GTC_Stu ... Demo__.mp3

Patīkamu klausīšanos! :wink:

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2006 10:07:25 
Mikseris.LV power user

hee hee patikami .. tads padzilsh fiilings un bik ljauns :)

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2006 12:41:20 
Man diezgan patikaas!! Atgaadinaaja kaadu pasaku filmu, kur bruņinieks velk rokaa cimdus un asina zobenu cinai ar drakonu!
Sajuuta ir noķerta un tas ir pats galvenais!

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2006 16:42:41 
Piedod luudzu GTC Studio, ka sachakareeju tavu gabalu, bet nevareeju nociesties un atruma uztaisit savu versiju gabalam.

Iemesls? Es nevareeju uz saviem skaljrunjiem sadzirdeet tev biitu taa iisti, bet taakaa man gabals patikaas, tad gribas ar biitu :)

GTC Studio - Obscurity (Alto's mix).mp3

Skanam ari tika izmantots tikai FabFilter, bet ne One bet Twin.

PEACE!!

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2006 17:01:01 
Mikseris.LV power user

ari intersanti :)

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 23-Mar-2006 16:39:36 
Mikseris.LV power user

Jauks gabals, vairāk tādus. Tikai kaut kā pietrūkst, vokāla maybe :)

Alt versija arii nav slikta tikai pārāk "desīga". Bet mix jau tāpēc arī ir :)

Last edited by Fun Fan on 24-Mar-2006 10:31:30, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 23-Mar-2006 17:44:40 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Pie sirds negāja, bet piesieties arī nav kur ;)

Varbūt interesē nočekot kolēģu (synthpop ziņā) darbus?
http://www.lll-music.lv
(Tur ir arī dažas diesmas ar maniem textiem ;D)

Post subject:
PostPosted: 24-Mar-2006 1:54:32 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Pēc skanējuma atgādina camouflage albumu "voices & images" vai ko tamlīdzīgu, iespējams mazliet ko no DM agrīnajiem darbiem. Tāds klasisks synthpop, manai gaumei šķiet, mazliet pārāk klasisks. Kopumā, gabalam nav ne vainas, interesants.

Post subject: Paldies visiem!
PostPosted: 07-Apr-2006 23:56:00 
Moderators
Moderators

Gribu pateikties visiem kas noklausījās manu gara darbu! Visiem, kam patika, kam nē, kas ko nokomentēja, kas korekti paklusēja. :wink:
Quote:
hee hee patikami .. tads padzilsh fiilings un bik ljauns :)
Quote:
Man diezgan patikaas!! Atgaadinaaja kaadu pasaku filmu, kur bruņinieks velk rokaa cimdus un asina zobenu cinai ar drakonu!
Sajuuta ir noķerta un tas ir pats galvenais!
Esmu patīkami pārsteigts, ka esat saklausījuši skaņdarba māksliniecisko būtību. Tas liecina par to, ka ir tomēr vērts piestrādāt pie darba mēnešiem ilgi, lai ieliktu tajā to iztēli, par kuru gribu vēstīt caur mūziku! Jā, ''Obscurity'' patiešām ir ļauns, precīzāk skarbs, un vartaburger saklausītais sižets ir maksimāli tuvs manam. ... izskaidrojums ir ļoti vienkāršs - strādāju pie sava pirmā albuma ''Macrocosm'', kurā tiks apvienoti 12 - 14 skaņdarbi vienā saistošā epizodē, līdzīgi kā Pink Floyd ''The Wall'' (tie, kas ir redzējuši DVD filmu-uzvedumu ''The Wall Deluxe'', tie sapratīs). ''Macrocosm'' darbība risinās tālā, neparedzamā nākotnē, kad civilizācijas par vietu visumā, ir jau visu izpostījušas tiktāl, ka iestājas liela neskaidrība par mērķi, un sasniegto ... bet, tomēr kaut kur pavīd cerību stariņš ... to centos atspoguļot ''Obscurity'' piedziedājuma solo partijā. ... nu lūk tāds mans filings, nezinu vai tas sakrita ar vadaajaja izjūtām, bet patīkami dzirdēt, ka tomēr tas bija! :wink:
Quote:
Pēc skanējuma atgādina camouflage albumu "voices & images" vai ko tamlīdzīgu, iespējams mazliet ko no DM agrīnajiem darbiem. Tāds klasisks synthpop, manai gaumei šķiet, mazliet pārāk klasisks. Kopumā, gabalam nav ne vainas, interesants.
Jā, esmu iespaidojies no šīm grupām, vēl pieminēšu De/Vision, Wolfsheim, Kraftwerk, J. M. Jarre, Vangelis, Koto.
Quote:
Pie sirds negāja, bet piesieties arī nav kur ;)
Varbūt interesē nočekot kolēģu (synthpop ziņā) darbus?
http://www.lll-music.lv
(Tur ir arī dažas diesmas ar maniem textiem ;D)
Šo grupu pirmo reizi dzirdēju jau 1991 gadā, kad dabūju kaseti ar viņu albūmu ''Salauztā skaņuplate''. Paradoks, bet tieši šie džeki no ''LLL'' (netiešā veidā :) ) man lika sarosīties mūzikas jomā! Toreiz, kad mācījos kādā teķī Rīgā, biju mēģinājis paspēlēt dažās grupiņās, bet tad nospriedu - man tas ir jādara pašam! ... un nāca neatkarības laika tukšums, cīņa par iztiku un vietu dzīvē ... tā arī viss izpalika ... bet, nu mēs esam citā ''zirgā''! 8)
Quote:
Piedod luudzu GTC Studio, ka sachakareeju tavu gabalu, bet nevareeju nociesties un atruma uztaisit savu versiju gabalam. Iemesls? Es nevareeju uz saviem skaljrunjiem sadzirdeet tev biitu taa iisti, bet taakaa man gabals patikaas, tad gribas ar biitu :)
PEACE!!
Nu tiekšu atklāti - bija jau, kaut kāda jocīga sajūta, nevarēju saprast ko domāt šai sakarā, jo ReMix-u manam gabalam kāds, taisa pirmo reizi! Tiešām ir sanācis interesants, man vairāk atgādina vienu no Madonnas pēdējiem gabaliem. :D Vienīgi basi tādi pārsātināti sanākuši, un bik par garu. ... hm, es pat teiktu, ka tas nav ReMix, bet esi izmantojis dažus motīvus no mana gabala! :wink:
Quote:
Jauks gabals, vairāk tādus. Tikai kaut kā pietrūkst, vokāla maybe :)
Tieši tā! Jau biju minējis, ka darbs vēl nav pabeigts. Šobrīd ir piestrādāts pie premasteringa, un skanējums ir izmainīts (kvalitātes ziņā) diezgan spēcīgi. Galīgā skaņdarba ''izkrāsošana'' tiks veikta, kad būs uzrakstīti visi 12 - 14 gabali, lai tos savstarpēji sapludinātu kopā. Vokāls - jā, tā jau ir atsevišķa opera, pie kuras nāksies piestrādāt un pielikt ne mazāku pūļu!
... nu lūk tā - iz savas izpratnes par lietām, un piegājienu pie tām ...

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+02:00