Quote:
galvenais kas man vajadziigs...ir lai ierakstot nebuutu taa trokshna un shnaakshanas...
Tu jau arī nesaki ko gribi rakstīt. Vai tev tur kāda kautrīga meiča klusiņām švilpos tajā mikrofonā, vai arī ķērks kāds aizelsies rokeris, vai auros un lamāsies kāds aizkaitināts reperis. Es personīgi neciešu cīnīties ar PAtskaņiem un šitādiem visādiem kas rodas tajā brīdī kad mikrofons vairs nav bailes iedvesošs aparāts, man tas 600B piemēram uzvedas briesmīgi, toties savukārt ir lietas kam arī to var pielietot bez stresa.
Runājot par šņākšanām tad ja to miķi dzīsi soundblasterī pa tiešo tad tur ar visiem šitiem 30Ls mikrofoniem būs domāju ka pietiekami labi. Varbūt kāds var oponēt. Protams nezinu vai nelietosi arī kādu mikserīti tur starpā. Un protams par normālu kabeli arī savi ~ 10 Ls jāpieskaita ja ņem gatavu vai ~ 5 Ls ja saliek pats. Un tā šņākšana ja saprotu ko tu domā arī nemaz nav iespējams mikrofona vaina. Kabelis var būt štruntīgs un savākt visādus traucējumus un radioviļņus. Pati skaņas karte var būt briesmīga. Man piemēram apkārt svaidās arī viens 7Ls vērts Philips plastmasas parodija ko nav vērts pakot čemodānā jo putekļi un triecieni tādiem nekait, protams ja mētājas tad arī ir ticis piesprausts klāt un pats par sevi tas nekādus baisus trokšņus pie 2metus gara vada netaisa (tas salīdzinot ar to ko domāju ka tu dzirdi, man ir arī integrētā skaņas karte bijusi kādreiz). Protams skan gan tas interesanti visnotaļ.
Apsver domu kaut kur aizņemties/noīrēt kādu miķi pieņemamā cenā un noprovē kā patīk/der tas tev, ja kāds uzņemas dot. Vispār jau jocīgi izklausās īrēt no firmas 40 Ls miķi, bet nu no rokas. Ja jautājums neatrisināsies pāris dienu laikā tad pēc kādām nedēļām 2 ja neaizmirsīšu kad dabūšu kompi no remonta atpakaļ varu ieķērkt kādu nelielu samplīti caur to pašu 600B un varu aizmest uz mailu, ja ir interese. Varbūt ka atrisina jautājumu. Dziedāt nemāku gan sevišķi, tas nu izpaliktu. Toties viss starp miķi un kompi ir tip top. Ja vajag vari uzbombīt PM, pāris minūtes tam var noziedot.
Uzmetu aci Mipro produktam. Tas iedvesmo ". Nu nē, tad jau labāk dinamisko Shure tajā cenā. Man te kādu laiku atpakaļ klīda kaut kāds noname joks pa 20 Ls radiovadāms (bezvadu), pasarg dies, tas bija vēl labāks par to Philips 7Ls-nieku. Nācās izārdīt beigās - kapsulu savajadzējās. Ja jau par Behringer B1 ir spēcīgi dalītas jūtas cilvēcei manītas tad nu Mipro šis tur pat tuvu nestāv.
Ah, atkal sadzejoju.