Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 28-Aug-2025 1:21:37

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 53 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject: laptop dj
PostPosted: 02-Oct-2006 8:10:46 
Tauta lūdzu iesakiet kādu skaņas karti un mp3 kontroli lai izvēlas priekš Apple Ibook. Tā teiks doma beidzot no diskiem pāriet uz Mp3.

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 19:13:43 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

neapvainojies - tachu veel labaak iesaku nespeeleet.
prieksh kam mociities!?
tas ir no seeerijas - LV hokeja izlase budzheta utt. samazinaashanas rezultaataa tagad saak speeleet uz PC [vai Mac], jo taa leetaak - kompaktaak un nevajag nekur braukt...

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 20:33:57 
beidz beidz / citi tiiri labi speelee uz laptopa - negriezhas tur plate vai kas . betnu domu tas nemaina

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 20:39:10 

es pats pagaajushopiektdien pameegjinaaju tikai uz laptopa, teikshu kaa ir, nekaadas starpiibas pat eertaakvieglaak muzonu sakaartot lai nebuutu jaamekleejas, piedziit loopus vieglaak un tt. bet par skanjaskarti gan ir jaapiedoma, mans sopiektdien meegjinaas uz audigy 2 ZS notebook, teoreetiski jaabuut visam OK , pagaashreiz pameegjinaaju MAYA EAX7 uz USB nav tas ko vajag. protams tas arii ir atkariigs no softa, es izmantoju VDJ4 bet ja tu gribi uz winampa :) tad tev pietiks ar integreeto :)

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 20:43:51 
galvenais jau izveeleetaa muuzika un kaartiiba

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 23:05:06 

Ja jau uz tā tjapļapa viss ir tik vienkārši, tad drīz katrs otrais būs ūber-Dj, kurš padzirdēs par supērgiiem DJ softiem, kas ātrumu piemeklē automātiski, samplus iemočī pa vidam mixam, samixē gabalus autopilotā un vēlsazinko. Mnuprāt, vislabāk tomēr ir un paliek spēlēt uz cd/platēm, bet nu tas tikai mans per.viedoklis ;)

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 23:30:32 

Quote:
Ja jau uz tā tjapļapa viss ir tik vienkārši, tad drīz katrs otrais būs ūber-Dj, kurš padzirdēs par supērgiiem DJ softiem, kas ātrumu piemeklē automātiski, samplus iemočī pa vidam mixam, samixē gabalus autopilotā un vēlsazinko. Mnuprāt, vislabāk tomēr ir un paliek spēlēt uz cd/platēm, bet nu tas tikai mans per.viedoklis ;)
ko juus tur dirshaties ar savaam plateem ZB jau. Protams panjemt divas plates un 45 min nogriezt liekas super, a kad tev vajag 8~9 stundas nogriezt dazhaada stila muuziku tad gribeetos gan redzeet tevi paarvietojamies ar taam plateem un kur nu veel grozot vinjas.
vai arii tos kas taisa diseniites ballites nesauksim par DJiem ......

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 23:45:02 

Quote:
Tauta lūdzu iesakiet kādu skaņas karti un mp3 kontroli lai izvēlas priekš AppleIbook. Tā teiks doma beidzot no diskiem pāriet uz Mp3.
:arrow: Ko tad iisti no taa AABOLIISHA gribi pirkt , vai esi nopircis
http://www.apple.com/uk/hardware/ :?:

kaa var kautko ieteikt , ja nezini kas jau ir :idea:

Post subject:
PostPosted: 04-Oct-2006 1:01:28 

Quote:
Ko tad iisti no taa AABOLIISHA gribi pirkt , vai esi nopircis
Vispār jau šinī gadījumā gan nav lielas nozīmes, kurši Ibook tieši tas ir, ja vien tas nav kāds pavecāks 1999-2000. gada modelis, uz kura neiet OSX. Galvenais - kādas prasības ir pret skaņas karti? Jebkurā gadījumā visām daudzmaz pus-profesionālām USB/Fireware kartēm būtu jādarbojas bez problēmām.

Post subject:
PostPosted: 04-Oct-2006 1:40:52 

Stresa nav, čalīt :D
Protams, ja jāmočī ntās stundas no vietas, tad jau logična, ka ērtāk būtu tāds kompakts devais (kompis), bet, kā jau minēju, tas ir mans viedoklis un es to vairāk biju attiecinājis uz īsākiem laika intervāliem ;)
Quote:
Quote:
ko juus tur dirshaties ar savaam plateem ZB jau. Protams panjemt divas plates un 45 min nogriezt liekas super, a kad tev vajag 8~9 stundas nogriezt dazhaada stila muuziku tad gribeetos gan redzeet tevi paarvietojamies ar taam plateem un kur nu veel grozot vinjas.
vai arii tos kas taisa diseniites ballites nesauksim par DJiem ......

Post subject:
PostPosted: 04-Oct-2006 21:44:48 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

nu mans viedoklis arii ir taads, ka tomeer uz pc vairs nav tas. krukjiot plaets/cd - tu juuti ko tu dari, un taa jau ir sava veida maaksla.

bet katrs jau speelee kaa grib. briiva izvele

Post subject:
PostPosted: 04-Oct-2006 22:07:20 

Quote:
nu mans viedoklis arii ir taads, ka tomeer uz pc vairs nav tas. krukjiot plaets/cd - tu juuti ko tu dari, un taa jau ir sava veida maaksla.

bet katrs jau speelee kaa grib. briiva izvele
es uz plateem nemaz nemaaku, bet uz cd man patiik speeleet, vieniigais es nespeelee konkreetu stilu, mans speelee balliites (diseniites) un tur sanaak dazhaadu muuziku speeleet, liidzarto baigais leerums CD vajadziigs (vienmeer) liidzi. Un taa es atradu alternatiivu, jo balliitees to muuzikas kvalitaati taapat neviens nejuut, un varu vieglaak atrast muzonu prieksh attieciigaas publikas (jo ne vienmeer vinja ir vienaada, bet speeleet vajag lai cilveekiem buutu patiikami). Tas nav kad ej speeleet konkreetaa klubaa kur cilveeki naak dzirdeet (pareizaak sakot tresiities) pie viena stila visu nakti.

Atvainojos par Offtop

Post subject:
PostPosted: 04-Oct-2006 22:22:35 
aheadx tas jau vairs nav dj tas ir atskanjotaajs ;>

Post subject:
PostPosted: 04-Oct-2006 23:24:14 

Quote:
aheadx tas jau vairs nav dj tas ir atskanjotaajs ;>
aaaaaaaa tie lielie kur liek plates tie nav atskanjotaji tie ir DJi. SVIESTS

radio stacijaas seezh ru naataaji nevis DJi un tt.

Papriekshu pashi uzziniet varda Djs noziimi, un tad runaajiet kas vinjam ir jaadara un kas nav. A to iedomaajushies no seviim Djus

:twisted: :evil: :twisted: :evil: :!: :!: :twisted:

Post subject:
PostPosted: 04-Oct-2006 23:38:23 
nu /me jau ari labu laicinu spele uz Lapotpa. Neko sliktu nevaru pateikt. Protams uz cd vai platem ir krutak, bet ta mazak problemu ar materialu (ka ari ar LAAKa un etc). Un sc imho dj ne tikai tas kas prot smuki savest bitus. Man personigi just zali un prast uztaisit normalu tracku secibu ir svarigak par mixosanu. tas tik IMHO :roll: :wink:

Post new topic  Reply to topic  [ 53 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next

All times are UTC+02:00