es nespeeleeju uz plateem, bet kad juus vienreiz sapratiisiet kaa darbojas atskanjotaajs? tur staav ljoti jaudiigs priekshpastiprinaataajs, jo tikai taa vinsh speej atskanjot adatas vibraaciju. un sakaraaa ar to ka ir jaudiigs priekshpastiprinaataajs vinsh speej uztvert (ar adatas galvas paliidziibu) jebkuras vibraacijas un tt. automaatiski lai atbriivotos no shiim probleemaam es ieteiktu veikt elementaaru lietu ( iegaadaaties ljoti kvalitatiivus vadinjus(injus) kas iet no galvas liidz priekshpastiprinaataajam, naakoshais solis normaali ekranizeet ar sazemeejumu priekshpastiprinaataaju. un naakoshais veids korpusam iekshpusee ieliimeet izoleejosho materiaalu lai nebuutu tukshums (nevajag aizpildiit telpu) bet pie korpusa pieliimeet vienkaarshi kaada auduma gabalu (protams ka visa korpusa iekshienee) un veel es ieteiktu apskatiit kaa turaas galvas kaaja korpusaa (jo ja vinjai buus kaut neliela lufte no jebkura piesitiena pie korpusa vibraacija aizies liidz galvai un atkal buus dzirdams pukshkis.
vienaa vaardaa iepaziistaties ar elektronisko uzbuuvi kas kaa straadaa.
protams pieljauju domu ka kaads jau ir izmeegjinaajis dazhus variantus un izmainjas nav bijushas toties vinsh ar citiem veidiem ir panaacis reaalu mieru atskanjotaajam (piemeeram iemetot vinju pret sienu

)