Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 12-Jul-2025 20:13:48

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: USB Audio Interface :)
PostPosted: 20-Dec-2006 16:11:42 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Behringer XENYX 1622FX
Ko juus sakaat par shito kaa USB Audio Interfaci? :)
Varbuut ir kas labaaks cenaa liidz 150 ls? :)

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 16:36:59 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Tas USB interfeiss ir pilnīgs sūds, sanāca pamēģināt, trokšņu līmenis augstāks nekā manai vecajai SB Audigy kartei. Par pulti nezinu, bet cerības uz to neliktu....

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 17:19:20 

Wow ku daudz kloķu priekš tās cenas, mistisko kalnu dievu dāvana.

Nav nācies tādu knibināt, bet ja ir tā kā saf saka, tad paņem kaut ko ar pieticīgāku funkciju klāstu, ierakstā ar trokšņiem joki mazi, tici man, headrooms ir vajadzīgs pietiekams.

to saf: ja apskatījāt šito rīku zem kāda skopa, kas viņam darās ar 50Hz hum? Jautāju jo interesē jebkura lētā gala agregāta ar barokli iekš korpusa, tēma šai jomā. Tas priekš pasaules apčamdīšanas.

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 17:42:53 
Mikseris.LV power user

intersanti kaa vinjam 16 kanali nak pa to usb ... nu nevar buut taks .. noteikti ka mix nak laukaaa

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 18:33:23 

Es pirms kaada pusotra gada ar shitaadu liidziigu pulti skanjoju vienu pasaakumu, tikai to vai vinjai bija USB Interface kaa arii to kaads preciizi bija modelis neatceros vairs :D
No skanjas viedoklja man jau likaas, ka ir ok tajaa laikaa, bet nu par to USB toch nezinu, ja slikts, ta jau newajag man taadu :? ]
Kaadi alternatiivi ieteikumi? :)

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 19:12:05 
Moderators
Moderators

Ja vajadzīgs ''uzspiest'' uz skaņu, tad labāk izvēlēties ko no Behringer EURORACK sērijas. Tajos ir pielietoti augstas klases konvertori. Pats uz šo skatos, arī gribas dzirdēt lietpratēju viedokli. Ja aktuāls ir USB, tad šim tādu nav!
http://www.behringer.com/UB1222FX-PRO/i ... m?lang=ENG

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 19:38:28 

Nee, man aktuaali ir tieshu USB Audio interfeis :)

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 19:42:15 

Quote:
Nee, man aktuaali ir tieshu USB Audio interfeis :)
kam tev USB, jo darbam laptops nav tas labaakais variants, a galda PC labaak ieliec EMU 18/20 vai kaa tur bij ar audiodock kursh naak. Tur tev buus viss monitoru piesleegums ieejas izejas, vieniigais ka pulti vajadzees izmantot ieksheejo tjipa taa softa ar kuru straadaa.

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 19:52:23 

Quote:
kam tev USB...
Nu es esmu vairkaakkaart dzirdeejis, ka ar USB Audio Interfeisu ieraxts ir kvaltiatiivaaks :)

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 20:00:07 

Quote:
Es pirms kaada pusotra gada ar shitaadu liidziigu pulti skanjoju vienu pasaakumu, tikai to vai vinjai bija USB Interface kaa arii to kaads preciizi bija modelis neatceros vairs :D
No skanjas viedoklja man jau likaas, ka ir ok tajaa laikaa, bet nu par to USB toch nezinu, ja slikts, ta jau newajag man taadu :? ]
Ir atšķirība starp maza festiņa disko piebļaušanas ar miķi "rokas gaisā!!!" un instrumentu un vokāla ierakstīšanas studijas variantā. Tas tā, galu galā nezinu cik tieši ir tam B, negribās te izplūst scēnās.
Quote:
Kaadi alternatiivi ieteikumi? :)
Quote:
Nee, man aktuaali ir tieshu USB Audio interfeis
Centies norīt kāri pēc grabulīšiem un mantiņām (lieliem verķiem ar daudz kloķiem un grēdu fīčām), un paņem kaut ko savam darbam piemērotu, to tu pats zini ko gribi rakstīt. Diez vai tu rakstīsi tur 20 celiņu mixdownu + 6 mikrofoni uz sitiena vienā piegājienā. Apdomā ko un kā gribi rakstīt un dzirdēt un paņem tam vajadzīgo kasti. Teiksim Edirol manuprāt ražo diezgan normālas kastes uz USB, Alesis mazie mikseri bij lietojami, EMU bija ok kastes ar kartēm. Vis kaut kas.

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 20:09:29 

Quote:
Nu es esmu vairkaakkaart dzirdeejis, ka ar USB Audio Interfeisu ieraxts ir kvaltiatiivaaks :)
Ieraksts ir tik kvalitatīvs, cik kvalitatīvu signālu tu tajā devaisā iedzīsi, cik daudz trokšņu un kropļojumu tas verķis pieliks klāt, un cik kvalitatīvi pārkonvertēs to. So tā ir hardware ziņa.

EMU kastēm parametri izskatās pietiekami daiļi lai amatiera mājas studijā atplēstu smaidā lūpas līdz pakausim.

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 20:17:56 

Nu ja es jau uz tiem Edirol skatijos arii :)
Es jau pats saprotu, ka man newajag tik labu to interfeisu kaa Beringer, bet nu paskatijos, ka ljoti laba cena un kapeec gan nenoshaut divus zakjus ar vienu - normaala pults un audio interfeis :)
Es jau patiesiibaa saakumaa domaaju par SoundCraft pultiim, jo pats pashlaik ar taadu skanjoju koncertus un arii studijaa mums taada ir, tikai taas abas naw ar usb :)
SoundCraftam vareetu kkas labs buut ap 150 ls? :)

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2006 21:44:27 

Quote:
Es jau pats saprotu, ka man newajag tik labu to interfeisu kaa Beringer, bet nu paskatijos, ka ljoti laba cena un kapeec gan nenoshaut divus zakjus ar vienu - normaala pults un audio interfeis :)
No savas puses teikšu tā. Starp visu kas dabūts apskatīt, neticu ka pa to cenu var salikt tādu pulti ar kārtīgiem preampiem un tam visam piemest vēl lietojamu ekvalaizeru, Fx bloku un kārtīgu 24bit konvertoru un panākt ka tur nav kur piesieties pa smago un skan skaisti. Ak tavu laimi, ja izrādīsies ka es kļūdos, būšu tad laikam pa pāris sotakiem pārmaksājis savulaik uz šo to.

Specene tam rīkam ir vienkārši mistika.

Post subject:
PostPosted: 21-Dec-2006 0:43:58 

atgrieziisimies pie pasha saakuma, mans viedoklis ir shaads:
"cik sapratu tad gribi dabuut labu skanju no analogaa uz digitaalo? tad padomaa kas ko maksaa jun par to summu kas buus izdeviigaaks, EMU cik maksaa ar savu DAC (bet nav klokjiishu ko pagroziit) kaada no tevis izveeleetajaam pultiim (diezin kaads DAC vinjaam iekshaa bet ir daudz fiichas) vai aareejais DAC uz USB vai Firewire (kursh maksaa daudz vairaak nekaa abi ieprieksh mineetie)"

un tad saakas viss no gala :)

es dariitu sekojoshi:
"iegaadaatos DAC (kvalitatiivu un pa sakariigu cenu) mic priekshpastiprinaataaju (kvalitatiivu un pa sakariigu cenu) mikrefonu (kvalitatiivu un pa sakariigu cenu) un kad man shitais viss jau buutu sagatavotu telpu (kur to visu vareetu kvalitatiivi izmantot) jo citaa variantaa vienkaarshi panjem vienkaarshu preampu mic un sleedz pie skanjaskartes pa liiniju iekshaa."

tas bij tikai mans viedoklis ko dariitu jo nevienmeer labs variants ir gruust caur USB visu.
ja gribeetu ierakstiit un dabuut datus digitaalaa formaa un veel groziit klokjiishus es njemtu uzreiz kaadu no digital worksteishen nu tjipa taa

Post subject:
PostPosted: 21-Dec-2006 14:52:28 

Vēlreiz stāstu, runa iet par to mazo USB kašteli ko dod līdzi pultij - sūds pēdējais, nu neņem! Par pulti nekā nezinu, bet tas USB pie tam ir tikai 2 kanāli tas ir, 2 in un 2 out.
Ja tu gribi mājas studijņu činīt, iesaku EMU karti + Soundcraft COMPACT 4 vai ja piķis atļauj tad COMPACT 10. Ļoti ērti sakomutēt ar datoru un ierakstīsies savos ~150Ls.

Post new topic  Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00